"Informativni razgovor"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Akkasha Come Back

Re: "informativni razgovor"

Post by Akkasha Come Back »

[
Last edited by Akkasha Come Back on Mon Oct 04, 2021 7:05 pm, edited 1 time in total.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
Viktor89

Post by Viktor89 »

Akkasha Come Back wrote: Sat Oct 02, 2021 3:28 pm
Viktor89 wrote: Sat Oct 02, 2021 3:19 pm Emotivna manipulacija

Osvisnici su takvi. Ti to upravo radiš. Mene ne možeš kupiti svojim postovima. Ne.
Ama, čoveče...odgovorila sam ti i ako je A i ako je B, koga ja to "kupujem", o čemu više pričaš a i da hoću nekoga da "kupim" ti si poslednje đubre koje mi u životu treba, ja sam možda kako kaže xxxana "loš" čovek, ali ti si ljigav (konačno "ubodoh" pravu reč), da ne mešam druge, prema meni si ljigav i otkači se od mene više.

P.S. ja ovisnik nisam deceniju i takva ponašanja mi zasmetaše kod malopređašnjeg opisa momaka, ostavi me na miru.
Navedi mi razloge zašto sam loš.

Ti si jebeni ovisnik i na teškoj ovisničkoj terapiji. Nisi prihvatila sebe takvu? Ti ok na leponeksu i drugim kur****. Nisi ovisnik. Nemoj me i ti danas jebati. Svi me jebu.
Viktor89

Post by Viktor89 »

Nismo na dopu? Uf. Ovisnici smo na dopu, kocki, alkoholu, prostituciji. Farmacijo, živote.
Akkasha Come Back

.
Last edited by Akkasha Come Back on Mon Oct 04, 2021 7:06 pm, edited 1 time in total.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Viktor89

Post by Viktor89 »

Akkasha Come Back wrote: Sat Oct 02, 2021 3:40 pm Aj još ovo: a zašto ti, Viktore, ne možeš nikako da "sjašeš" sa ovakve manipulativne veštice, šizofreničarke, dvostrukog profila, lažova, prskotine na "Leponex u"?
Šta tebe kao zli magnet toliko vuče da non stop pokušavaš da me izponižavaš, emotivno sjebeš, iznerviraš itd?

Stvarno me zanima ali nažalost teško da sam sebi možeš odgovoriti. Ili napiši opet kvazifilozofski neke 2 reči pa posle pričaj kako te nisam shvatila.

Bolje da nisam ni dolazila. Xxxana dobro je da si pomenula inat. Sad ću da dolazim Viktoru iz inata.
Lažovom te nikad nisam okarakterisao. Mnogo toga si napisala iz duše. Što je bilo bilo je. Nisi odgovorila. Neću ni ja.
Viktor89

Post by Viktor89 »

Nemam šta. Sjeban sam i ja.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Viktor89 wrote: Sat Oct 02, 2021 1:25 pm
licaninsasela wrote: Sat Oct 02, 2021 12:48 pm
Viktor89 wrote: Sat Oct 02, 2021 10:55 am
Sveti čoveče. Pokaži mi put.
Bi da si zasluzio. Nisi.
Zašto ne? Ovisnicima se ne pruža šansa. Navikao.
Nemozetinikopomoc akosisamnepomognes.
Akkasha Come Back

[
Last edited by Akkasha Come Back on Mon Oct 04, 2021 7:06 pm, edited 1 time in total.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Viktor89

Post by Viktor89 »

Objasniću ti.

Dosta je. Spremnost izneti zikru. Bol shvatiti kao deo zikre. To nije jačina. Zikra je je****. Spreman si da budeš je***.

Imaš cilj. Ideš preko bola.

Prođe. Naviru osećanja. Shvatiti kao deo zikre. Zikra nije samo bol. Zikra je mnogo više. Ovisnika deli korak od pada.

Ovisnost nije snaga volje. Nije samokontrola. Ovisnost je borba. Kompleksno je.

Ne. Ja ne volim pisati o sebi. Moj problem se ne može pretočiti u reči. Mnogo faktora čini moj problem.

Podrobnije. Danas ne pijem. Ne pijem 4 dana. Prokinem. Pijem 5 dana. Obmane. Ne pijem 3. Istina. Pijem 7. Osećam retardiranost. Ne pijem 4. Borba. Daj da popijem. Jebo sve.

Sam. Teško je. Podrška. Razumevanje ovisnika.

Hrabrost. Podrška. Ljubav podrške. Znanje podrške. Rekoh, težak teret na plećima. Teško je shvatiti ovisnika. Što iskrenost, što manipulaciju. Ovisnici dovode manipulaciju do perfekcionizma.

Čovek u strahu od zikre. Shvata strah. Ne problem. To su ljudi u mnogo većem problemu, težina problema tek predstoji. Suočavanje. Je****. Lakše je bežati od strane sebe.

Reci, ako ne razumeš. Pišem iskustvo. Teško je napisati.
Akkasha Come Back

z
Last edited by Akkasha Come Back on Mon Oct 04, 2021 7:07 pm, edited 1 time in total.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Locked