Jaco nemoj gurati nego zovi Boru i idi na sastanke bice ti lakse 1000puta.Iskidaj predrasude ljudi u vezi crkve za tvoje dobro.Ja sam imao skoro istih problema.Drzi se pozzz.PROČITAJ ME wrote:Ćao.. pa šta reći nego suosjećam... tu sam negdje... kažu to je još jedna životna faza....
Ajd da ne ispadnem bezveze prihvatim ju i počnem živjeti snjom. Nehtijući. Desilo se.
Kako guram to znam naijbolje sama.
pozzz od mene.
ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
Moderator: sanela
Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
- PROČITAJ ME
Sad mi se plače... ti mi uvjek najbolje kažeš...
reci mi nešto pametno, za večeras...
reci mi nešto pametno, za večeras...
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Tico,
Srecan ti rodjendan i da ti se sve zelje ispune !
YugoStar
Srecan ti rodjendan i da ti se sve zelje ispune !
YugoStar
narkoman sam al' najlepsi.
I od mene sve najbolje!!!
-
Sve najlepse!
PDT_Love_07
PDT_Love_07 :smt113
PDT_Love_07
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Zelim ti sretan rodjendan i sve najbolje! 

Bis vincit, qui se vincit in victoria.
Znas...Jaco...vec sam ti negdje bila napisala...svi mi trebamo jedni druge,i sami ne mozemo...BOBAN wrote:Jaco nemoj gurati nego zovi Boru i idi na sastanke bice ti lakse 1000puta.Iskidaj predrasude ljudi u vezi crkve za tvoje dobro.Ja sam imao skoro istih problema.Drzi se pozzz.PROČITAJ ME wrote:Ćao.. pa šta reći nego suosjećam... tu sam negdje... kažu to je još jedna životna faza....
Ajd da ne ispadnem bezveze prihvatim ju i počnem živjeti snjom. Nehtijući. Desilo se.
Kako guram to znam naijbolje sama.
pozzz od mene.
nije vazno sta drugi misle...tvoj zivot ne zive drugi nego ga ti zivis...zasto si otezavas neke stvari?
Lako je pomoc traziti na forumu i na njemu se otvoriti..iza ekrana...
vise bi snage i ohrabrenja nasla na mjestu na koje treba da odes i to sama znas...
zato prelomi...a i Boban dobro zna sta ti govori...bar neke stvari mozes zaobici..
Pozzz i Bobanu i tebi
saljem tu veliku pusu
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
- PROČITAJ ME
Da sve je to tako, skužila sam ubrzo gdje sam tanka, na kojem polju, nekako sam se snašla i ispravila to kod sebe, šta me več grizlo. Ali znam da sami po sebi ne možemo ništa, treba nam pomoć drugih, sada sam dobro. Malmase, ja sam se više opteretila oko poslovnih stvari, a skužila sam da se bespotrebno nerviram. Da to uopće nije vrijedno mojih živaca. Skočila sam na noge tako što sam sebe počela svako jutro animirati nečim drugim, pozitivnim stavkama i stanje mi se tako dobro popravilo. Valjda je trebalo da osjetim i to neko svoje dno. sada mi je sve to smiješno, i bezveze, znaš šta želim da ti kažem
Iako ova promjena vremena, utiče na mene fizički, nkako ne umjem da se odmorim, ali u svakom slušaju sam jako dobro, mogu reći čak i nikad bolje. pozdrav za vas... i što ste tu uz mene.I ne skrivam se..heheheheee..

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
- oci boje meda
hvala vam ljudi puno...
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?