NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
hehehe ja mislim da bi ustvari mom momku trebala neka tema tog tipa...
pa otvori draga temu na općim diskusijama....svakako da ćemo imati što za reći
Ljubav i veze su nepresušna tema.
:drinkers: :drinkers: :drinkers: ajme kako je dobra ova jutarnja...u potpunoj tišini

Ljubav i veze su nepresušna tema.
:drinkers: :drinkers: :drinkers: ajme kako je dobra ova jutarnja...u potpunoj tišini
kakva tishina...evo vjetar pushe...ja kasljem(ko konjo opet)....ptice cvrkucu...ehhhh
shta se radi....evo i ja sam poranila....u 10 sam ustala...u 9 se probudila. Kontam na gym(bila sam juce)....idem popodne na posao...i moram na drug test... kako mrzim to raditi. ona te zena gleda...ti pishkish u flashicu.... :vom: :axe: ..al jebi ga,....shto se mora mora se....a i nije tako cesto...
eto mahanje svima
shta se radi....evo i ja sam poranila....u 10 sam ustala...u 9 se probudila. Kontam na gym(bila sam juce)....idem popodne na posao...i moram na drug test... kako mrzim to raditi. ona te zena gleda...ti pishkish u flashicu.... :vom: :axe: ..al jebi ga,....shto se mora mora se....a i nije tako cesto...
eto mahanje svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
evo ja kafenisah i odkafenisah...sama... :drinkers: ....nigdje zive dushe.....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
:drinkers:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
evo kafica...zeli li jos netko?ljubim vas sve ...
PER ASPERA AD ASTRA...
u nedjelju me vodio na veceru i kad me vidio sta sam obukla kaze on meni da ako hocu ici s njim vani da ne oblacim te sexy stvari nego da se obucem odraslo a nisam se sexy obukla.Pulover na pruge,crno-bijeli, malo duze, tajce (ono usko uz nogu) i crno-bijele nove lakirane cipele i malo jaci make-up.
sta hoces,pa lepo ti je i rekao...ja kada se zabavljam sa devojkom takodje imam takav stav...meni je ona podjednako seksi i da navuce na sebe jarmeni dzak jer ja znam sta se nalazi ispod...
sta hoces,pa lepo ti je i rekao...ja kada se zabavljam sa devojkom takodje imam takav stav...meni je ona podjednako seksi i da navuce na sebe jarmeni dzak jer ja znam sta se nalazi ispod...
pa jbt kako po vama treba djevojke da zive,da se umotaju u neku vrecu ili da ih jednostavno zamotate kao sto muslimani rade ,da im se samo oci vide?
vazi,sa takvim bih provela 5 min ni toliko
PER ASPERA AD ASTRA...
samo tako i nikako drugacije...hehehe :tonqe: :tonqe: :tonqe:rajouno wrote:pa jbt kako po vama treba djevojke da zive,da se umotaju u neku vrecu ili da ih jednostavno zamotate kao sto muslimani rade ,da im se samo oci vide?
Za ne iskompleksiranog i samouvjerenog muškarca,seksi žena pored njega ponos....svi je gledaju a on je vodi u krevet.