NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Modesty »

pa vidi sa advokatom,on će išpak najbolje znati kako bi to kog njih uzgloedalo da kažeš za recidiv oli ti komunu.............nekako mi ta priča djeluje kao da pije vodu.obavještavaj me kako ide i nadam se da si dobro......jer ja imam neki debeo osječaj da će na kraju sve biti Ok.Ljubim tebe i to maleno :wink:
Luna ako šta nađeš i za mene,javi :D
sunrise

Post by sunrise »

nisam ja imala recidiv nego ako je to potrebno da popiju spiku i to cu reci, da sam imala recidiv, da sam nestabilna i da me strah i da mi je bolje sad ici u komunu dok je ona mala nego kad je veca i da bi me ona u toj komuni mogla posjeccivati itd.
ne znam nista do sutra,vidjeti cu sta advokat kaze

sta kazete za moje noge, sam sexy?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty

Post by Modesty »

wauuuu,moćna si mala :wink:
sunrise

Post by sunrise »

a,nisi ni ti losa?!!! kad sam te tek pocela citati pitala sam se kakva osoba bi mogla staviti takav avatar (tvoj) ? sad su se vec kockice poslozile i uglavnom mogu reci da si OK i to BIG Ok a tek sam pocela citati tvoje djelice ispovijesti pa cu te malo bolje i upoznati

pusa svima koji su tu s nama
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty

Post by Modesty »

kakva sam osoba svana i iznutra......da,bolje je da sama spoznaješ :wink: jer ja bih ti rekla sve naj :lol: :lol: :lol:
sunrise

Post by sunrise »

imamo nesto zajednicko????????ß
oba dvije smo skromne

ili, svjesne cinjenica? :?:
zvrky

Post by zvrky »

:-D divno vas je citati :drinkers:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

Samosvjesne,ništa više,niti manje....realnost :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Realno gledano meni treba lap top :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

cakule zvrks
cakule
ko dvije foske ili stare babe koje si malo dizu i hvale se,pa ko ce ako ne mi same.Mislis da ce me moj decko hvaliti nakon 7 godina veze,ej,jedan dan mi je rekao, u nedjelju me vodio na veceru i kad me vidio sta sam obukla kaze on meni da ako hocu ici s njim vani da ne oblacim te sexy stvari nego da se obucem odraslo a nisam se sexy obukla.Pulover na pruge,crno-bijeli, malo duze, tajce (ono usko uz nogu) i crno-bijele nove lakirane cipele i malo jaci make-up. i umjesto da kaze uow baby super izgledas on bi mene u ne znam sta vidio jer ne razumijem taj pojam odraslo?
I sta reci o vezama?
meni fali jedna tema di bi se mogli jadati na decke, nevjencane supruge, bivse, totalno bivse, povremene, buduce itd.neka tema vezana za ljubav mi totalno fali

sta kazes sanela?
Post Reply