DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
dete svemira

Re: DJAVOLICA

Post by dete svemira »

Zato mi i trebas!Ako neznas ime,nadji nekog ko zna.Znam da je zesce los trip ovo sto vam sad radim,ali....jbg...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
rajouno

Post by rajouno »

koga da pitam...?mislis da ima neko posebno ime ? ja znam za CEMPRES
PER ASPERA AD ASTRA...
dete svemira

Post by dete svemira »

Ne mogud da brojim,ali Vlade nam je dao 15-20 vrsta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
rajouno

Post by rajouno »

vidi,stvarno!cccc..mora da smo u isto vrijeme poslali post...aj videcu,samo da nedjem ekog kompetennog za to
PER ASPERA AD ASTRA...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Nemoj mene uzimati za ozbiljno :)... Mislim da je razlika izmedju gore navedenih minimalna i da nikako ne mozes pogrijesiti. Mislim, mozes ga na latinskom zvati kako zelis, ali svaki cempres simbolizuje otprilike isto. Zajebano visok i uspravan i ponosan i njise se pod vjetrom i to.

Mislim, ljudi su ozbiljni, mogu da mi budu djed i baba, ali valjda nisu botanicari po profesiji.
heroinapg

Post by heroinapg »

nedostajala, znaČi više ne nedostajem…shmrc... PDT_Love_08
rajouno

Post by rajouno »

alohaaaaa kako ti mozes da ne nedostajes?doila si kompliment,znas od koga...evo javno hehee
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

Postoje mjesta na svijetu na kojima nikad nismo bili,ali cim stignemo tamo ,zauvijek smo promijenjeni...covjek ima rodni grad,kucu gdje je odrastao i gdje se vraca s' vremena na vrijeme,ali nekako nas nesto obuzme kad dodjemo u svoju domovinu.Neki to nazivaju zemljom karmickog duha i poznajemo je bolje nego mjesta koja su nam najpoznatija.Povijeno drvo,rupa na putu...sapat planina...Tu nam ne trebaju znakovi zato sto vec znamo put i odjednom,sve sto je tu postaje dom...
DEVICANSKI CVOR-HOLI PEJN
DOBRA KNJIGA
PER ASPERA AD ASTRA...
heroinapg

Post by heroinapg »

doila sam komplimet...a nisam nikada doila.Eem,mosh stavit inicijale...radi eventuanog pogresng tumacnja-chega?}..
Ooooo"Tu ne mozhe nishta niti Bog, samo jedno mjesto na svjetu se ove dom..."A Devichanska ostrva"?-A knjiga je bash bas-znash
heroinapg

Post by heroinapg »

Locked