sa psihodelije prelazimo na sagijeve sugradjane...bruka stvar/
daleka obala - kurve
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nc-jCrq-g40[/youtube] i
ramones- needles and pins
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=__F5bfTJlfY[/youtube]
SVIRA MI.............
Moderator: sanela
- decak_iz vode
- decak_iz vode
Re: SVIRA MI.............
Decace moj,thanX 4 BAD RELIGION & BROKEN....... :smt049 :smt049 :smt049
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
- decak_iz vode
nema na cemu.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Lilith wrote:Decace moj,thanX 4 BAD RELIGION & BROKEN....... :smt049 :smt049 :smt049

ThanX 4 ramones- needles and pins
NEKADA SAM BILA NAJ PUNK DEWOJCICA MALA,A SADA SAMO SANJAM O TIM DANIMA KADA JA UWEK NAPRAWIM EXTRA FUL ATMOSFERU NA SWAKOJ SWIRCI....TOLIKO LUDA DA NIJE MI BILO RAWNE,JEDINO MARTA BUBNJARKA ...HEROIN MI NIJE ZA TO TREBAO....NEDOSTAJE MI TO............(fotka je staaara)
NEKADA SAM BILA NAJ PUNK DEWOJCICA MALA,A SADA SAMO SANJAM O TIM DANIMA KADA JA UWEK NAPRAWIM EXTRA FUL ATMOSFERU NA SWAKOJ SWIRCI....TOLIKO LUDA DA NIJE MI BILO RAWNE,JEDINO MARTA BUBNJARKA ...HEROIN MI NIJE ZA TO TREBAO....NEDOSTAJE MI TO............(fotka je staaara)
Last edited by Lilith on Mon Sep 01, 2008 10:53 pm, edited 2 times in total.
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
Znaš, ja sam jako naporan, mene zanima, kako neko, ko živi na ulici, ima neograničen pristup internetu:::::=????????
ZATO STO WISE NE ZIWIM NA ULICI....bojanol wrote:Znaš, ja sam jako naporan, mene zanima, kako neko, ko živi na ulici, ima neograničen pristup internetu:::::=????????
SA 13 TO MI JE BILO COOL
POSLE SU ME MOJI IZBACIWALI....
SAD SAM IZOLOWANA DO KOMUNE....
A I OWO JE SLIKA OD PRE JEDNO 4 GOD
POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
ma kenjam ja, strashno.
opusteno....ali ono sto si napisao ima logike....bojanol wrote:ma kenjam ja, strashno.
to su mamina i tatina deca koja se loze na punk look,da ne dawim..... :supz:
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
Punk s not dead,.....za tebe lillith,...i za sve nas,..da bi i mi pronasli svoj put!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
................................................................................................................................................................................................
....love peace and happines to everyone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...............................................................................................................................................................................................
http://www.youtube.com/watch?v=WIXg9KUiy00
................................................................................................................................................................................................
....love peace and happines to everyone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...............................................................................................................................................................................................
http://www.youtube.com/watch?v=WIXg9KUiy00
tryin" to be the best of me,...