NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Vlado_M

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Vlado_M »

Ja sam imao jos jedan tezak dan na poslu... Osjetio sam bounce back na vrijeme i dobro reagovao, ali sad sam totalno prazan i iscrpljen. Nikakve radosti zbog uspjeha i dobre procjene i velike provizije koja mi se sutra smijesi. Nicega...

Sve sto zelim je da izadjem negdje na sunce, ugasim telefon i mozak i narucim veliko toceno zlatno. Mozda je ovo normalna minus faza u mojoj glavi.

Sad bi mi valjao zestok udarac u glavu.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ttrrrass!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Hvala Zona, znam da na tvoju pomoc uvijek mogu racunati :)...
Luna

Post by Luna »

bice da je neki virus naletio-negativac!!! neshto poput trojanskog konja....tako cemo i ovog morati delete:)...No shta je tu je...Vlado-jbg...zao mi je shto si imao losh dan...no proci ce i to. Sutra ce vec biti mnogo bolje. Vidjecesh...a tebi je izgleda potreban jedan mali godishnji ....jel de?
kod doktorice je bilo ok...nije me bash ni pregledavala...preslushala mi srce i pluca i kao to je to...dala mi bombone koje sam htjela i razguli... see you later :-D :wink:
ma bezze....
evo trazim malo neki posao...na onom drugom me ne trebaju danas....a ni u restoranu chini mi se...tako da mi zalihe nestaju.....(mislim na pare, naravno)
inace..i ja sam imala bezze dan juce...bila sam umorna...sjebana...a dosada me pokosila...sreca drug mi je dao kljuceve od svog stana...kaze idi zajebavaj se kod mene... ajde reko'. I bash tako i bi...spasio me s tim potezom.
odoh moram ici.... mahanje.....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
sunrise

Post by sunrise »

evo i mene
kod suca je bila cista pusiona pa smo smislili novu taktiku i nove poteze...ma sve cu probati i dati od sebe.al ovaj nas je procitao u startu,jebo mu ja mmater kako je bio prepotentan i odbojan
al ne dam se i necu mu dozvoliti da me baci u bed ili pokvari raspolozenje ili dan. uzivam s malom a sve ostalo ako mogu i ako sitgnem, a uglavnom stizem sve cak bi i neki job radila od doma...npr.traziti stanove za ekipu to je odlicna zarada

Luna kazes za sub......ja sam u trudnoci dosla skoro do kraja no u bolnicic nakon poroda sam imala operaciju i kolaps pa sam ostala duze tamo i ovi pederi nisu imali nista drugo tamo osim substidola i to su mi davali i morala sam piti,a to je sve bio period bozica i nove godine pa 3 kralja i onda sam opet bila na pocetku.nasla sam novi centar i pocela sa subom od 8mg evo danas idem opet po recept i spusiti cu se na 6mg.sjebali me ali sad cu brzinski svaki mjesec po 2mg dolje i do ljeta je aus.od onog morfija sam lijepu krizu imala dok sam se usudila prebaciti na sub jer on djeluje i do 3 dana

mala mi je na rukama pa ne mogu pisati
al tu sam i pijem hladnu kavu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Modesty

Post by Modesty »

šta vas je provalio na sudu....u vezi posvojenja,je li sunris?
pa šta tu ima da provali hebem mu miša,gadovi.....Europa,što sinoć jedan pametan bošnjak na TV reće,kad mi ispunivo sve uvjete za ulazak u Europu,tada nam više neće ni trebati......živimo mi odavno u toj istoj i sad nas kao trebaju govna primit...uf

:drinkers: :drinkers: evo je uživam u popodnevnoj kavici...sama ali dobro,fino sam ja društvo :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Jaaaaooo treba mi lap top da mogu da se izvalim na krevet i prchkam po kompu :-D :drinkers:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

:drinkers: uh ali mi prija ova večernja....ima li te lunče i ostale blesice :D :wink:
sunrise

Post by sunrise »

evo jedne blenatave :shock:
Modesty nije to spika o adopciji nego o davanju skrbnistva nad djetetom.razlika je sto je skrb privremena a adopcija skroz.kako on rece razlog za davanje skrbi je ili da sam kurva ili da je dijete slostavljano ili :) da se majka drogira.e, sad moram malu odjaviti s ove adrese da bi isla kod drugog suca i njemu cemo trecu verziju reci da ja idem u komunu,da me strah i da sam nestabilna,mozda cu reci da sam imala reciodiv, ne znam sta mi advokat bude savjetovao ali bi ta spika trebala proci, s dobro pripremljenom spikom od advokata a oinako je sve vise manje istina (samo ne znam dal ce oni provjeravati dal sam bila u komuni?)
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Luna

Post by Luna »

e sunrise...ne boj se! a ti nemoj sama sebe izdavati...ako im ne kazesh za recidiv nece ni znati za njega
evo mene... jedem cereal... spava mi se.. a moram posao traziti...uhhh :roll:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply