Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Sonja

Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu

Post by Sonja »

hellfire wrote:zajebite kreatin...mnogo loshe utiche na bubrege i na opadanje kose...ne valja nichemu...samo aminokiseline ili proteine neke...ja planiram da uzmem za sebe neshto tako...i teretanica, lagano sasvim...imam svo vreme ovoga sveta...

Hvala Hellfire,

Meni je kao devojci bilo nekako neprijatno da se umesam u ovu diskusiju, ali vidjala sam posledice kreatina i mogu zaista biti katastrofalne. Molim vas da se sobro informisete pre nego sto uzmete bilo sta od tih sranja, jer ti mamlazi su u stvari dileri samo sve to izgleda ilegalnije. BTW ja nisam srela nikog ko vise smrdi od onih gutaca aminokiselina u teretani. Cak i kad si u zikri od heroina onaj znoj i ona hemija ne isparavaju tolikim smradom. Vi ste pametni decaci, cuvajte se molim vas.

Zabrinuta vasa

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
adam*

Post by adam* »

Ja sam zavrsio kuru pre 8 god tako da nemas zasto da se brines - bar za mene.....dextroza je zakon.....sada sam na tome
cucla cucla cuclica
Sonja

Post by Sonja »

adam* wrote:Ja sam zavrsio kuru pre 8 god tako da nemas zasto da se brines - bar za mene.....dextroza je zakon.....sada sam na tome
Ali zar to nije na prirodnoj bazi? Ovo sto oni pominju je cista hemija. :roll:

S.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Hellfire, zabrinuta nasa S.,

u pravu ste 100 %. I fakat znam kako smrdi znoj ljudi koji uzimaju aminokiseline, prepoznao bih ga uvijek.

Nego, zaboli mene sto je to hemija i otrov. Sasvim mi je svejedno. Cetrdeset pet ili pedeset godina... Jebiga.

Evo da razjasnimo zasto ja dizem tegove, da neko ne pomisli da je to zbog fizickog izgleda i slicnih gluposti :)... Zaboli me za moj fizicki izgled. Tegove dizem zato sto sam umno bolestan, a to me smiruje. Poslije treninga spavam kao beba, ne sanjam ni berzu ni naloge ni sutrasnje trgovanje, ne zanimaju me ni kosmicke istine i slicne gluposti, suvise sam umoran da bih pisao, a cak i masturbiranje sam sveo na minimum... Teretana me lijeci, sto tamo vise riknem, manje ludila u meni ostane za taj dan.

Za jetru mi se jebe. Kad dodje sranje, volio bih da se sve zavrsi sa sto manje tjelesnog bola (a za to cu se vec sam pobrinuti)... Zato, zajebimo zdravlje u mom slucaju.

Hvala za dobronamjerne savjete i to.
hellfire

Post by hellfire »

zabrinuta, zabrinuta..hehe...za savete vlado...jbg, ne mozesh reci da se ne trudimo...zar ne? to je iz najbolje namere...
zajebi kreatin stvarno...bez shale, ume biti zajeban za gore vec pomenute organe. A inache on ti povecava mishicnu masu tako shto ih puni vodom chini mi se (valjda ne greshim), i kada prestanesh da ga pijesh sve samo splasne jako brzo...uzmi neshto na prirodnoj bazi...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
narcohimno

Post by narcohimno »

ne cini ti se,hellfire...svaki misic bukvalno ispisas...evo,juce sam kupio surutku u prahu i popio par casa.mogu ti reci dovla da i nije tako los ukus kao sto sam zamisljao.danas mi drugar prica kako je od te iste dobio suljeve i dugo se zlopatio sa njima...sto se tice zivota,slazem se sa tobom...50 godina maksimum pa posle toga malj u glavu ublazen pogacom...montenegro style...pozdrav
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Svako kroji svoju sudbinu...
PO SVOJOJ VOLJI (ili nevolji)
Pozzz VladiciM
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Sonja

Post by Sonja »

narcohimno wrote:ne cini ti se,hellfire...svaki misic bukvalno ispisas...evo,juce sam kupio surutku u prahu i popio par casa.mogu ti reci dovla da i nije tako los ukus kao sto sam zamisljao.danas mi drugar prica kako je od te iste dobio suljeve i dugo se zlopatio sa njima...sto se tice zivota,slazem se sa tobom...50 godina maksimum pa posle toga malj u glavu ublazen pogacom...montenegro style...pozdrav
Moj otac je umro od ciroze jetre tako da mi je sve oko jetre i vezano za nju veoma poznato. Surutka je jako dobra stvar za jetru i iscicavanje organizma, ali smes piti samo 1 casu dnevno (2dcl).

Pozz,

S>
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
PlayLife

Post by PlayLife »

Kreatin II generacije, jel to onaj sumeci? Kreatin je pravo opasan; sto se beze mucit i zajebavat, odmah treba uzet Naposim.
Zajebite smece, kure, masu...valja onda na dijeti radit definiciju.
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Kreatin II generacije, jel to onaj sumeci?
Jeste sumeci... Ne šumi kad se pije, ali zato pustam strasne vjetrove s vremena na vrijeme.

Nego, pojma nisam imao da postoji surutka u prahu... Je li samo odvratna ili uzasno, beskrajno prokleto odvratna za popiti ?... Ja sam vlasnik zacina C vec pet godina, pa mozda ne bi bilo lose da pijem 2 dl dnevno i toga...

A danas sam bio na vrelu Miljacke, prvi put ove godine. Napio se i balavio. "Bile neke trebe, ali nisam ja...". Drug Majki trza na jednu, pa mi ostali smo morali kolegijalno da pijemo pivo i hvatamo zjale po šumi... Ali, dobro je bilo.

Pozdrav prijateljima, zabrinutim i opustenim, bakama i Sonjama, Lajfu, Helu, Narcu itd.
Locked