O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Necu vise da se svadjam,nebitno i ti Frajla to radis, ali sve prebacis na drugog uglavnom, jeste i Lika to radio, ali brate i ti si,razlika je u tome sto ti to radis na finjaka..
Neka sam ja i glup ali mi ni malo nije jasan tvoj pik na Frajlu. Kako ti nije jasno, niko od nas ovde ti nikad ništa nije kenjao, svi smo te podržavali, i Frajla naravno, sve varnice koje su se pojavile brzo su bile rešene, sve dok nisi direktno, bez nekog dubljeg razmišljanja stala na stranu čoveka koji nas je sve ovde vređao, pa i tebe. Naravno da me nije mogao uvrediti, ali me mogao iznervirati tolikim svojim ne kontanjem nekih stvari, a najviše tim što ne shvata da nismo svi isti, iako smo se eto svi drogirali, ali to ni malo ne govori da svi imamo isti problem u glavi. On nikad nije ni pušio ni pio, ušao je u drogu, sa nekim ciljem, verovatno u pokušaju sebe da popravi na kriv način. Ja sam ovde ispratio dosta priča, pa i Likinu sa druge teme. On je počeo sa dopom 1992.-e, a nedavno je pisao kako mu je bilo lepo to ratno vreme, i kako on tu ništa ne bi menjao, mislim stvarno, da li je to stav normalnog čoveka? Daj spusti malo loptu. On apsolutno nema pravo Fralji ništa da kaže, ona je za njega pojam stabilne osobe. Takve stvari da izlete iz čoveka od 45 godina, pri tom, tvrdi kako je njegov način jedini ispravan za sve, a vidi se eto kako je srećan i stabilan u životu.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ja se ne svadjam, ja odgovorim
Pricas uopsteno i obracas mi se indirektno, pa kad ti se obratim, ne dopada ti se
To apsolutno nije moj problem!
Joj Sb molim te, ne znam sto toliko duboko kapirate stvari na forumu, kad neko pokusava da kaze da ne znam sta pricam, da lupim pa se vadim,da sam nestabilna i.t.d naravno da cu da reagujemStopBup wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 5:09 pmNeka sam ja i glup ali mi ni malo nije jasan tvoj pik na Frajlu. Kako ti nije jasno, niko od nas ovde ti nikad ništa nije kenjao, svi smo te podržavali, i Frajla naravno, sve varnice koje su se pojavile brzo su bile rešene, sve dok nisi direktno, bez nekog dubljeg razmišljanja stala na stranu čoveka koji nas je sve ovde vređao, pa i tebe. Naravno da me nije mogao uvrediti, ali me mogao iznervirati tolikim svojim ne kontanjem nekih stvari, a najviše tim što ne shvata da nismo svi isti, iako smo se eto svi drogirali, ali to ni malo ne govori da svi imamo isti problem u glavi. On nikad nije ni pušio ni pio, ušao je u drogu, sa nekim ciljem, verovatno u pokušaju sebe da popravi na kriv način. Ja sam ovde ispratio dosta priča, pa i Likinu sa druge teme. On je počeo sa dopom 1992.-e, a nedavno je pisao kako mu je bilo lepo to ratno vreme, i kako on tu ništa ne bi menjao, mislim stvarno, da li je to stav normalnog čoveka? Daj spusti malo loptu. On apsolutno nema pravo Fralji ništa da kaže, ona je za njega pojam stabilne osobe. Takve stvari da izlete iz čoveka od 45 godina, pri tom, tvrdi kako je njegov način jedini ispravan za sve, a vidi se eto kako je srećan i stabilan u životu.
Drugacije kapiramo stvari, a lika je dobro rekao kad ti je rekao da si previse dobar

Moje misljenje vezano za situaciju gde je ispao problem je na osnovu mog iskustva koje sam imala pre par godina,nema veze sa drzanjem strane, ne znam zasto to potencirqs i da li treba da se foliram kako bi bilo racionalno
Jeste bio u pravu da sam dobar, uživam da budem dobar. Ali opet je u to ubacio priču i da sam naivan, hahah, baš me briga za to, kad neko misli da si naivan, u glavnom se u stvarnom životu zajebe zbog toga.xxxana wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 5:22 pmJoj Sb molim te, ne znam sto toliko duboko kapirate stvari na forumu, kad neko pokusava da kaze da ne znam sta pricam, da lupim pa se vadim,da sam nestabilna i.t.d naravno da cu da reagujemStopBup wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 5:09 pmNeka sam ja i glup ali mi ni malo nije jasan tvoj pik na Frajlu. Kako ti nije jasno, niko od nas ovde ti nikad ništa nije kenjao, svi smo te podržavali, i Frajla naravno, sve varnice koje su se pojavile brzo su bile rešene, sve dok nisi direktno, bez nekog dubljeg razmišljanja stala na stranu čoveka koji nas je sve ovde vređao, pa i tebe. Naravno da me nije mogao uvrediti, ali me mogao iznervirati tolikim svojim ne kontanjem nekih stvari, a najviše tim što ne shvata da nismo svi isti, iako smo se eto svi drogirali, ali to ni malo ne govori da svi imamo isti problem u glavi. On nikad nije ni pušio ni pio, ušao je u drogu, sa nekim ciljem, verovatno u pokušaju sebe da popravi na kriv način. Ja sam ovde ispratio dosta priča, pa i Likinu sa druge teme. On je počeo sa dopom 1992.-e, a nedavno je pisao kako mu je bilo lepo to ratno vreme, i kako on tu ništa ne bi menjao, mislim stvarno, da li je to stav normalnog čoveka? Daj spusti malo loptu. On apsolutno nema pravo Fralji ništa da kaže, ona je za njega pojam stabilne osobe. Takve stvari da izlete iz čoveka od 45 godina, pri tom, tvrdi kako je njegov način jedini ispravan za sve, a vidi se eto kako je srećan i stabilan u životu.
Drugacije kapiramo stvari, a lika je dobro rekao kad ti je rekao da si previse dobar![]()
Moje misljenje vezano za situaciju gde je ispao problem je na osnovu mog iskustva koje sam imala pre par godina,nema veze sa drzanjem strane, ne znam zasto to potencirqs i da li treba da se foliram kako bi bilo racionalno

Ne treba da se foloraš nikada.

Last edited by StopBup on Sat Oct 19, 2019 5:40 pm, edited 1 time in total.
Mislim na post gde govoris da leni govorimo da se skloni od decka, i da te savete dobija od osobe koja je to isto precutala svom decku i te sam licemerna
Bas nemam problem sa razumevanjem, ali evo da razjasnimo
Pa to i kazem,ja provokaciju i dobronamerno i te kako razlikujem.. Bas zato sam i zatvorena i to je ono sto smo jedne prilike pominjali, ovde na forumu i nisam i boli me uvo kako ce sta nekome da zvuci, ali u zivotu i te kako jesam, apsolutno mi ovakve stvari ne trebaju..StopBup wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 5:30 pmJeste bio u pravu da sam dobar, uživam da budem dobar. Ali opet je u to ubacio priču i da sam naivan, hahah, baš me briga za to, kad neko misli da si naivan, u glavnom se u stvarnom životu zajebe zbog toga.xxxana wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 5:22 pmJoj Sb molim te, ne znam sto toliko duboko kapirate stvari na forumu, kad neko pokusava da kaze da ne znam sta pricam, da lupim pa se vadim,da sam nestabilna i.t.d naravno da cu da reagujemStopBup wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 5:09 pm
Neka sam ja i glup ali mi ni malo nije jasan tvoj pik na Frajlu. Kako ti nije jasno, niko od nas ovde ti nikad ništa nije kenjao, svi smo te podržavali, i Frajla naravno, sve varnice koje su se pojavile brzo su bile rešene, sve dok nisi direktno, bez nekog dubljeg razmišljanja stala na stranu čoveka koji nas je sve ovde vređao, pa i tebe. Naravno da me nije mogao uvrediti, ali me mogao iznervirati tolikim svojim ne kontanjem nekih stvari, a najviše tim što ne shvata da nismo svi isti, iako smo se eto svi drogirali, ali to ni malo ne govori da svi imamo isti problem u glavi. On nikad nije ni pušio ni pio, ušao je u drogu, sa nekim ciljem, verovatno u pokušaju sebe da popravi na kriv način. Ja sam ovde ispratio dosta priča, pa i Likinu sa druge teme. On je počeo sa dopom 1992.-e, a nedavno je pisao kako mu je bilo lepo to ratno vreme, i kako on tu ništa ne bi menjao, mislim stvarno, da li je to stav normalnog čoveka? Daj spusti malo loptu. On apsolutno nema pravo Fralji ništa da kaže, ona je za njega pojam stabilne osobe. Takve stvari da izlete iz čoveka od 45 godina, pri tom, tvrdi kako je njegov način jedini ispravan za sve, a vidi se eto kako je srećan i stabilan u životu.
Drugacije kapiramo stvari, a lika je dobro rekao kad ti je rekao da si previse dobar![]()
Moje misljenje vezano za situaciju gde je ispao problem je na osnovu mog iskustva koje sam imala pre par godina,nema veze sa drzanjem strane, ne znam zasto to potencirqs i da li treba da se foliram kako bi bilo racionalnoZa njega sam izmislio pojam namazanog čoveka, a to što sam pozitivan lik on nikako ne može da shvati, nije glup čovek, ali je za neke stvari ograničen kao terasa.
![]()
Ne kazem za sebe sad nesto, ali ja ovde niti sam ciji tip profila ocenjivala,niti sam nekoga gadjala problemom koji pominje to mi je bas onako ruzno
I daj da završimo više ovu priču... Nema smisla valjda smo se razjasnili.