Ne bih ti bio u koži.Sub ti je isto lagani antidepresiv,tako da kad kreneš sa skidanjem svega toga,bit će depre na kvadrat.draguljce wrote:Ja preko 3. godine pijem razne antidepresive, nikad nisam prekidao, ali naj duze sam pio Zoloft. Bas sranje od lijeka!! Sad pijem Escitaloprom( Starcitin, Citaloprom, zavisi ko ga proizvodi) ovaj je Plivin, u pocetku sam samo pjevao na njemu, jos kad pocuclam Subic, ne gasim se!! Mama kaze ko pokvaren radio!!![]()
I poslije njega...ON
Moderator: sanela
- Sagitarius
Re: I poslije njega...ON
Mene fata depra od ovog problema.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
- Sagitarius
"Često se od šume,ne vidi stablo".MANS0N wrote:Mene fata depra od ovog problema.
- PsyTechGirl
E vudd, tek sad pročitah šta ti se sve dešava zadnjih dana ..
Jbg, možda je to baš tako i trebalo (taj stoper i to) ??
Ne znam stvarno.. Ze'ebano.. Ali, to je sranje od koga se ne može pobeći, nego mu moramo pogledati direktno u oči i, videti šta dalje ..
You can RUN, you can HIDE but you can't ASCAPE ..
Jbg, možda je to baš tako i trebalo (taj stoper i to) ??
Ne znam stvarno.. Ze'ebano.. Ali, to je sranje od koga se ne može pobeći, nego mu moramo pogledati direktno u oči i, videti šta dalje ..
You can RUN, you can HIDE but you can't ASCAPE ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
JEBI GA!! STA SAD?? Kontam za nekih 10-ak dana skroz ukinuti Subutex, smanjio sam se skroz (ne bas skroz, ali na 2. mg). Idem onom tvojom semom Sagi sedmicno jednnu cetvrtinu. Ali necu tako prestati antidepresive. Hvala ti Sagi na objasnjenju,hehe!!

Last edited by draguljce on Mon Apr 13, 2009 7:33 am, edited 1 time in total.
Ovo sa Vuddom je TESKI MALER!!
uuu!
vidi Vudd poceo da skuplja one line wisdoms!
mada, neke imaju i malo vise redova
vidi Vudd poceo da skuplja one line wisdoms!
mada, neke imaju i malo vise redova

- Zona Sumraka
alo ba, ne vidi ti se, ima samo datum registracije...ti vjerovatno vidis kada si na sopstvenom profilu, ali to ne znaci da vide i ostali...daj nek' neko drugi provjeri, da ne misli da ga ufuravam...
ne vidi se datum!Zona Sumraka wrote:alo ba, ne vidi ti se, ima samo datum registracije...ti vjerovatno vidis kada si na sopstvenom profilu, ali to ne znaci da vide i ostali...daj nek' neko drugi provjeri, da ne misli da ga ufuravam...

********** edited by forum admin
Zoloft je karina,nema sta.Mozda nekom dobro dodje,ali meni je sve to smor, da cekam kad ce poceti djelovati i ta sranja.Kreteni su mi propisali Zoloft 50,i xanax 0.5mg.Xanax cu najvjerovatnije pozderati,jer ima neko ublazujuce dejstvo i ne radi agresivu.Inace sam popizdio i ''sakam da ubiam nekog''...
Ne pada mi napamet da se kacim na bilo kakve anti-kurce-palce.Ovo trenutno je malo zesca poljuljanost i slabost, i bolje da se ovako zavrsilo nego da sam po bijelom ili zutom.Svjestan sam fakat,pomjeranje granice,''odskocna daska'' ovo- ono...i sve to ustvari tako i krece,ali dok god imam to na umu,siguran sam donekle.
Ovo sto napisa Jelena,najvise bi odgovaralo,mada neke tehnicke smetnje...
A ti Sasa-ex,tebi stvarno svaka cast.Ti si se izlijecio i mozes slobodno reci''Narkomanija,sta to bjese?"Osim tih komunskih fraza,nisam nijednom procitao da si bio los,da te zajebava nesto i da imas lose dane...Mozda ne pises o tome,jer bi skodilo tvom ugledu na ovom forumu,ne znam.
Pa normalno da je problem u nama,ali i okolina utice na nas.Ja ginem ovde vec neko poprilicno vrijeme,i smorilo me bas...Monotonija do jaja,nigdje zive duse sa kojom bi mogao da se ispricam bez da pazim sta cu rec' i da li ce moji tikovi davati do znanja, da se radi o budaletini koji, ko zna sta radi u svojoj ''house of rising sun''...Nigdje mak'o nisam, vec dugo vremena,podivljao sam,pretvaram se u ''Jeti-a shumadinca''...
Ali pregrmicu i ovo,suvise me je strah onog vudd-a od prije.
Zoloft je karina,nema sta.Mozda nekom dobro dodje,ali meni je sve to smor, da cekam kad ce poceti djelovati i ta sranja.Kreteni su mi propisali Zoloft 50,i xanax 0.5mg.Xanax cu najvjerovatnije pozderati,jer ima neko ublazujuce dejstvo i ne radi agresivu.Inace sam popizdio i ''sakam da ubiam nekog''...
Ne pada mi napamet da se kacim na bilo kakve anti-kurce-palce.Ovo trenutno je malo zesca poljuljanost i slabost, i bolje da se ovako zavrsilo nego da sam po bijelom ili zutom.Svjestan sam fakat,pomjeranje granice,''odskocna daska'' ovo- ono...i sve to ustvari tako i krece,ali dok god imam to na umu,siguran sam donekle.
Ovo sto napisa Jelena,najvise bi odgovaralo,mada neke tehnicke smetnje...
A ti Sasa-ex,tebi stvarno svaka cast.Ti si se izlijecio i mozes slobodno reci''Narkomanija,sta to bjese?"Osim tih komunskih fraza,nisam nijednom procitao da si bio los,da te zajebava nesto i da imas lose dane...Mozda ne pises o tome,jer bi skodilo tvom ugledu na ovom forumu,ne znam.
Pa normalno da je problem u nama,ali i okolina utice na nas.Ja ginem ovde vec neko poprilicno vrijeme,i smorilo me bas...Monotonija do jaja,nigdje zive duse sa kojom bi mogao da se ispricam bez da pazim sta cu rec' i da li ce moji tikovi davati do znanja, da se radi o budaletini koji, ko zna sta radi u svojoj ''house of rising sun''...Nigdje mak'o nisam, vec dugo vremena,podivljao sam,pretvaram se u ''Jeti-a shumadinca''...
Ali pregrmicu i ovo,suvise me je strah onog vudd-a od prije.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....