Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
M
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:15 pm, edited 1 time in total.
-
N
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:16 pm, edited 1 time in total.
-
I
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:16 pm, edited 1 time in total.
Mani ovde trenutno niko ne deluje stabilan i ok. Ili treba menjati priču, ili prosto odmoriti od foruma.
Nije mi smetalo Frajlino pisanje, volim kad sam opomenut, mada bilo je grešaka u nekom njenom pisanju što se mene tiče. Samo na to sam odgovarao, inače volim kad me neko prizemlji.
Ono, Frajla je batalila pljuge nakon 22-e godine, sad je na nekom prilagođavanju, pa je i razumljiva neka nervoza i greške u opažanju stvari.
Xxxana je mislim na dobrom putu, ali daleko od toga da je poslagala kockice.
Ja sam tu gde sam, daleko od onoga šta mi je cilj, ali ide nekako napred, sitnim koracima, najbitnije bez pada.
Trebao bi i ti Liko malo da odmoris i spustiš loptu, daleko se ti od sredjenog čoveka i ti to dobro znaš. Za svakog imaš savet, a sebe nikako da središ. To je jedan od oblika zavisnickog ponašanja.
Nije mi smetalo Frajlino pisanje, volim kad sam opomenut, mada bilo je grešaka u nekom njenom pisanju što se mene tiče. Samo na to sam odgovarao, inače volim kad me neko prizemlji.
Ono, Frajla je batalila pljuge nakon 22-e godine, sad je na nekom prilagođavanju, pa je i razumljiva neka nervoza i greške u opažanju stvari.
Ja sam tu gde sam, daleko od onoga šta mi je cilj, ali ide nekako napred, sitnim koracima, najbitnije bez pada.
Trebao bi i ti Liko malo da odmoris i spustiš loptu, daleko se ti od sredjenog čoveka i ti to dobro znaš. Za svakog imaš savet, a sebe nikako da središ. To je jedan od oblika zavisnickog ponašanja.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
[quote
-
I
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:17 pm, edited 1 time in total.
Svi mi ovde čuvamo najvećim delom svoju privatnost.licaninsasela wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 1:06 pm I na kraju krajeva moji savjeti ne moraju biti tocni i ispravni ali znam sve o sebi. A na provokaciju mogu odgovoriti doslovno gadljivim rijecnikom. Pa sta ti stope trazis uopce na forumu ako nisi dosavpo pomoc. A ovdje na forumu ima mene tko usmjeriti i dati savjete koje ja poslusam. Samo nazalost ili srecu ipak o tome ne mozes citati jer cuvam tu privatnost jako dobro.
Ma sve je ok. Ok si ti meni u zadnje vreme kao sagovornik, jest' da znaš da seres po običaju, ali opet, ok.

Joj Xxxana, sreća moja.

Ja znam samo jednog čoveka koji se iz prve uspešno skinuo nakon više od 5 godina gudranja. Sad je čist oko 8 godina, jedan moj dobar drug, ali on je uvek bio teški tvrdoglavac, i jači karakter nego ja. Hahah, brat moj tvrdoglavi.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
I
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:17 pm, edited 1 time in total.
Da, pzbiljno razmisljam o tome, treba mi promena definitivno.. Znam da ne ide preko noci i dobro cu se raspitati i razmisliti o svemu, osecam da mi je lagano ovde svega dosta i ne bezim,zelim nesto drugacije i novo..licaninsasela wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 10:32 am Ne moras ti ksanci mene poslusas i bila bi ludost spakirati se za pet dana i otici ali razmisli o promjeni. A to je stvarno promjena. Pa sta te veze osim psa i obitelji doma? Vezan sam i ja za djecu pa ulecem u to sta radim. I povracam od muke i proljev dobijem i sve najgore mislim o mom poslu. Ali ja sam ljencina i to je poso di ja konto ljenosti zivim od toga. Volim ja to ali svaki put se sve teze odvajam od svojih. Ali ti? Sama? Neki glup poso za sicu mada ni to nije preseudno ako si ti zadovoljna, isti ljudi i narkici koje oces neces moras gledati i nije to bijeg od sebe kako je jucer netko rekao nego ides u nesto novo. Pa nije Frajla prvi dan ili godinu uspila u svemu sta je zacrtala u poslu. I sad je privatnica. I moze si priustiti 90 posto onoga sta hr ili srbi doma ne mogu. Loki ima kliker za to ti poblize obasniti jer nema taj balkanise mentalitet u glavi ali a se u eu ili u sui ne radi nije tako. Radi se svuda ali to i je cilj zivota. Da pripadas nekoj zajednici di svojim radom privredujes i drugima. A NZ je meni pao na pamet radi ljepote drzave, samih ljudi i visokog standarda. Socijalno ugrozeni su najzasticeniji. To ti govorim zato sta si i lijena i sigurno ces naci nesto sta ti pase ali pricajuc tamo sa puno ljudi dosta ih uopce nece raditi jer im je isto ok. Kazu mi radili ne radili nama je ok. Naravno da neces tamo pisati da ne zelis raditi. Samo drobi i seri da si radoholicarka a pisla ima cak i da cuvas ovce. Nije zajebancija. Ljudi su tolerantni i nema onogbosjecaja sta kaze frajla da si auslander. Tamo su svi auslanderi osim maora. Ako se odlucis na takav korak i npr ne prodes zato st nemas djece jer u prvom planu su im mlade obitelji sa dhecom onda takvi ka ti. Mladi samci. Cak i da ne upali trazis turisticku vizu i onda kad stanes nogom tamo samo zatrazis azil jer su po tom pitanju ako empaticni i mrze politicke rezime ka sta je sada u srbiji. A imas i koloniju hrvata tamo koji su se izmijesali sa maorima. Da li srba ima neznam ali uvjeravam te da ces nas jezik kroz dvi tri godine zaboraviti pricati. A i koji ce ti kurac balkanjerosi. Iskreno. Bilo bi mi drago da skupis hrabrost i odes negdje vani. Pogotovo na kraj svijeta. Ja sam se tamo bija toliko udoacio da sam i zenu nagovaro da idemo tamo ali za nju je to presurova klima pogotovo juzni otok plus slab engleski plus nikakvo obrazovanje vrijedno spomena tamo a oni sve traze. A liberalizam i socijalna pravda im je jedna od najboljih stvari. Mala, razmisljaj, konzultiraj se sama sa sobom, grebi kopaj i napravi sve da kad naprdis 46 ka i ja imas svoj zivot di si sretna i zadovoljna. A i maori su ti zgodni likovi tako da ne bi dugo bila sama tamo pogotovo jer je vecina bijelaca anglosaskog porijekla. Dakle ruzni ka tipicni pripadnik engleske loze. Nema ruznijeg naroda od britanaca i britanki.
I sta je pesnik hteo reci?StopBup wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 12:52 pm Mani ovde trenutno niko ne deluje stabilan i ok. Ili treba menjati priču, ili prosto odmoriti od foruma.