O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Ja se za par dana upuštam u ostavljanje duvana, naravno na suvo, ja ne mogu drugačije, i ne vidim rešenje u zamenama za cigare. Uh, biće mi veselo, ali ja jako želim i hoću da se otarasim svih poroka, dobro, ostaviću samo jutarnju kafu. 

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ni ti moje reci ne mozes izvrtati, nije bitno kako zqpocinjes recenicu, vec sta ona govori.. A to sto odvojis deo koji tebi odgovara,kako bi se kontekst izvrnuo, govori o tebiFrajla wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 2:48 pmAha kad smo vec kod zlobe, cim pocinjes tako znaci da jos nisi dosla k sebixxxana wrote: Aha, kad smo vec kod zlobe kako na nekim nebitnim temama se kace nekome neke stvari za koje ste nekad bili voljni da saslusate, date savete i.t.d pa se sve to u prepiranju oko drugih stvari nabije istom na nos.. Samo kazem..
Setimo se Lene kad smo vec kod teme,jer ni ona nije nista nije znala o svom decku, pa su se njenom decku kacile karakteristike,jer je on takav i takav, a ona ne zna sta je snaslo, pa joj se delili sqveti i sl. od istih koji bi precutali isto.. Ne, nije licemerno![]()
Dobro sam, onako polu - faza,proci ce
Kako si ti?
Lena je dobila najbolji moguci savet!
Mene ne mozes stavljati u isti kos sa njenim deckom jer sam proslA i cetverogodisnje dnevne bolnice u drajzerovoj i imam i dalje psihoterapeuta i ne drogiram se zadnjih 10 godina. Vecinu posla a i najbitniji posao je odradjen kod mene
Tako da..... lakse je traziti u drugima nesto nego raditi na sebi
Ko tebe trpa u kos sa njenim deckom? Pricamo o situaciji, ne o poredjenju i ne brini ti za mene, ako si ti dosla sebi,nemas potrebu da ocenjujes mene, ja ni tebe niti bilo koga ovde ocenjujem na taj nacin, valjda nemam te odbrambene mehanizme
To je to, ja se necu nastavljati dalje,ti slobodno nastavi i nemam potrebu da obrazlozim ono sto ti prevrces..
Pozz
xxxana wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 3:33 pmNi ti moje reci ne mozes izvrtati, nije bitno kako zqpocinjes recenicu, vec sta ona govori.. A to sto odvojis deo koji tebi odgovara,kako bi se kontekst izvrnuo, govori o tebiFrajla wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 2:48 pmAha kad smo vec kod zlobe, cim pocinjes tako znaci da jos nisi dosla k sebixxxana wrote: Aha, kad smo vec kod zlobe kako na nekim nebitnim temama se kace nekome neke stvari za koje ste nekad bili voljni da saslusate, date savete i.t.d pa se sve to u prepiranju oko drugih stvari nabije istom na nos.. Samo kazem..
Setimo se Lene kad smo vec kod teme,jer ni ona nije nista nije znala o svom decku, pa su se njenom decku kacile karakteristike,jer je on takav i takav, a ona ne zna sta je snaslo, pa joj se delili sqveti i sl. od istih koji bi precutali isto.. Ne, nije licemerno![]()
Dobro sam, onako polu - faza,proci ce
Kako si ti?
Mene ne mozes stavljati u isti kos sa njenim deckom jer sam proslA i cetverogodisnje dnevne bolnice u drajzerovoj i imam i dalje psihoterapeuta i ne drogiram se zadnjih 10 godina. Vecinu posla a i najbitniji posao je odradjen kod mene
Ko tebe trpa u kos sa njenim deckom? Pricamo o situaciji, ne o poredjenju i ne brini ti za mene, ako si ti dosla sebi,nemas potrebu da ocenjujes mene, ja ni tebe niti bilo koga ovde ocenjujem na taj nacin, valjda nemam te odbrambene mehanizme
To je to, ja se necu nastavljati dalje,ti slobodno nastavi i nemam potrebu da obrazlozim ono sto ti prevrces..
Pozz
Ovde nista nije izvrnuto nego si direktno rekla da savete dele oni koji su to isto precutali
Pljunes pa ne znas da se izvadis, zapravo ne stojis iza svijih reci
Xxxana, drago mi je da si tu, ja i dalje vjerujem da je forum djelotvoran...
Je li zloba ako ti kazem da mozda sumnjam u tvoju iskrenost??!! Nije!! ( ne kazem da sumnjam, ali ako kazem, ja ili bilo ko drugi tnr mora da znaci da krece fajt)
Je li zloba ako te pitam sta si radila ovih 10 dana, i jesi li slucajno pala? Nije brate moj.
I tako....
Pa sjeti se samo koliko sam bila skepticna prema Subovoj prici ( sad vise ne) pa nismo jedno drugom oci vadili...
Je li zloba ako ti kazem da mozda sumnjam u tvoju iskrenost??!! Nije!! ( ne kazem da sumnjam, ali ako kazem, ja ili bilo ko drugi tnr mora da znaci da krece fajt)
Je li zloba ako te pitam sta si radila ovih 10 dana, i jesi li slucajno pala? Nije brate moj.
I tako....
Pa sjeti se samo koliko sam bila skepticna prema Subovoj prici ( sad vise ne) pa nismo jedno drugom oci vadili...
I ja se pripremam... kod nas zabranjen duvan na javnim mjestima. Kazne ogromne, tako da sto jos jednog razloga za ostavljanje
A ti pricas o stabilnosti, a skaces sa teme na temu. Ovaj tvoj odgovor nema veze sa postom koji si citirala, jer u postu koji si citirala saveti se ne pominju u prethodnom postu da, mislim ne verujem sta radis..Frajla wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 4:11 pmxxxana wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 3:33 pmNi ti moje reci ne mozes izvrtati, nije bitno kako zqpocinjes recenicu, vec sta ona govori.. A to sto odvojis deo koji tebi odgovara,kako bi se kontekst izvrnuo, govori o tebiFrajla wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 2:48 pm
Aha kad smo vec kod zlobe, cim pocinjes tako znaci da jos nisi dosla k sebi
Pozz
Ovde nista nije izvrnuto nego si direktno rekla da savete dele oni koji su to isto precutali
Pljunes pa ne znas da se izvadis, zapravo ne stojis iza svijih reci
Nije zloba, nisam mislila na to, vec da se ljudi gadjaju nekim stvarima,koje se iznesu ovde kao problem,da bi kasnije u nekoj prepirci to upotrebili (ne svi)Ninocka wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 4:25 pm Xxxana, drago mi je da si tu, ja i dalje vjerujem da je forum djelotvoran...
I tako....
Da, evo nisam normalna , jako sam nestabilnaxxxana wrote: A ti pricas o stabilnosti, a skaces sa teme na temu. Ovaj tvoj odgovor nema veze sa postom koji si citirala, jer u postu koji si citirala saveti se ne pominju u prethodnom postu da, mislim ne verujem sta radis..
xxxana wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 4:41 pmNije zloba, nisam mislila na to, vec da se ljudi gadjaju nekim stvarima,koje se iznesu ovde kao problem,da bi kasnije u nekoj prepirci to upotrebili (ne svi)Ninocka wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 4:25 pm Xxxana, drago mi je da si tu, ja i dalje vjerujem da je forum djelotvoran...
I tako....
To je Xano, Dobri Lika radio....
Trudi se trudi, mozes i bolje,ako treba da poguram malo pricu da imas sta da kazes, samo kaziFrajla wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 4:46 pmxxxana wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 4:41 pmNije zloba, nisam mislila na to, vec da se ljudi gadjaju nekim stvarima,koje se iznesu ovde kao problem,da bi kasnije u nekoj prepirci to upotrebili (ne svi)Ninocka wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 4:25 pm Xxxana, drago mi je da si tu, ja i dalje vjerujem da je forum djelotvoran...
I tako....
To je Xano, Dobri Lika radio....