pozz..
ej drugar hvala za odg.bas mi znaci ,,to si ok jer beskonacno ti znaci ta sloboda i miran san ,,
covjek treba imat cilj ,ja sam uvijek imo neki cilj da postanem dobar kuhar i posto sam na neki nacin doso sam bio do sefa kuhinje ali crni vrag mi je to oduzeo jer sam napustio neke stvari i to bas kad nisam trebo i poso dugim putem znajuci da ce me to kostat al vrag uzeo polako i samopuzdanje ,rijec prije svega koja covejku toliko znaci itd,ja sam cit nakon 10 godina ali 5 godina dopa i upoznejem sto sma trebo prije dosta dugo ,,nekd sam ok kad se nalazim u drustvu neki ljudi koji nemaju veze s tim stvarima ali cim vidim nekoog onda pocinje rusvaj u glavi znao sam bjezat od svega toga u pola frke sam znao pobjec kuci samo da nebi sve sjebo ,,poceo bi se trest i grcit i nebi znao dal da to uradim ili ne ,,oko 4 mjeseca sam na odvikavanju kuci sam ne pijem nista nikave terapije ali nije ok u taj perioda sam napravio oko 10 ili vise gresaka uradio sma se i rayocaran u sam sebe kako nisma mogao da izdrzim ,,znao sma stekat neku kintu koju bi dobio za dzeparac od moji jer nemam dodir s kesom niti tel.jer sam tako odlucio da sve to predam starcima jer ako bi imo kes koji zaradim onda nebi nista bilo ok tako da mi to prestavlja malu blokadu ,,i tako da sam skupljo danima pare krijuci od moji da bi se nekako snaso i uradio sam se ,,i opet sve pada u vodu tako da sam sad odlucio da ugradim implant to jest blokator da pokusam i tako ,i iskreno se bojim ,vjeruj mi bojim se jer sam se skido na razne nacine sve sam probo ali uvijek to je kratak period i opet isto ,,i plali me to dali cu ja uspjet ali imam volju dobri ljudi su uz mene pomazu mi da se oporavim i da uspijem da jednom mi pocne dan s osmjehom na licu i s velikom ambicijom o postanku prave licnosti ,,sutra idem u bg,,u neku privatnu kliniku na 10 dana na rehabilitaciju ,,tako da se nadam dobrom rezultatima .
vjeruj mi da nekad skontam da ja bjezim od samog sebe ,, da s jednostavno bojim samog sebe ,,ali kad bi se uradio onda bi to bila druga prica ali nekad sam ok i dobijem neku snagu da je sve ok ali ja se nadam brzom oporavku to jest treba imat strpljenja jer to je veliki proces i za sve treba imat strpljenje..tako drugovi moji ja vas pozdravljam i hvala jos jednom na javljanju tebi winston85 cuvaj se i svi ljudi koji su u problemu i zelim svakom brz oporavak i sve najbolje u zivotu
pa se javim kad stignem idem sad na spavanje sutra mi je rano ustat al nista strano ..
I jos nesto za avatar ,, to mi je fotka koja mi nekako znaci ,jer smatarm da su oni koji su imali najvecu kontrolu nad sopstvenim umom ma super su i on mi je bas ono ko neki zastitinik hhhaha mozda sma ja puko haha salim se pozz i cujemo se za 10 dana hvala na svemu opet svima