Nekako ovi Praznici izazivaju tugu.. ili bar osećaj sete..Zadnjih 1-2god sam jedva čekala da ovi praznici prodju.. Ni ova nije previše drugačija..
Ali, zato ću ove godine doneti neke Novogodišnje odluke!! Dobre! Pozitivne! Bar bi trebale biti..
Nego, nikad vam nisam rekla. Te godine kada sam počela da radim dop, izgleda da sam bila dooosta psihički sjebana..Sećam se te godine, doček 2007. Otkucava ponoć a ja gledam oko sebe .. Tu je momak, tu je mnogo ljudi.. Ali ja sam želela da budem sama.. Prvo sam stala, uvukla dim cigare i poželela sebi sve najgore u narednoj godini.. Poželela sam da je provedemk i da mi u plzuću bude ugodjaj kao u tom trenutku.
Kažu KAKO UDJEŠ U NOVU GODINU TAKO ĆE TI BITI CELE GODINE! Bila sam sama sa svim tim dimom u plućima i ooodvratnim osećajem gadjenja sama prema sebi ..a opet na trgu, u Kotoru medju gomilama ljudi ..
Imam strah prema novim stvarima, to je sad već potpuno očigledno. Bojim se šta posle nalorexa, šta ako raskinem sa momkom, šta ako ponovo počnem da se radim dopom, šta ako nikad ne prestanem da pušim vutru..
I onda bih najradje sve to u narednjoj godini promenila a ne mogu jer nisam dovoljno jaka..
Ma preterala sam sa textom.. Bla bla bla.. Ja se izvinjavam.
A da, ljudi, lepo se provedite noćas, uživajte i sve najbolje u predstojećoj nam Godini !