ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Re: ZVRKY

Post by zvrky »

Modesty ne pisem iz drugih razloga ,ne zato sto sam bolesna i nije to neka bolest sinoc bila temperatura danas je nema ko zna mozda sam samo bila previse umorna pitaj boga...a inace kasljem vec dva meseca :-D kad smo kod ljubomore, ako nisi ti ja sam za obe ljubomorna ahhahahahahhahahahha ali ne kad je zaebancija u pitanju,ako preraste u nesto sto je stvarno e to je onda druga prica,i zbog toga cu cir da pokupim jednog dana jer se trudim da svoju ljubomoru u tom pogledu sakrijem i da zbog iste ne pravim probleme drugima :-D
PROCITAJ ME,caj ne dolazi u obzir tacno da umirem :-D Nikad ga ne pijem necu ni sad hvala u svakom slucaju ,ako imate neki drugi predlog a da to nije caj onda ok,cmokim ja vas i volim vas da znate,to sto ne pisem je iz razloga sto sam se smorila sve ove price svode se na kiss kiss cmok cmok volimo se mi i tako to...vremenom to pocinje da biva dosadno..bar meni pa se malo povucem na kratko :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

ljubawi moja,razumjele smo se i prokleto zalim sto si mi talo daleko...ja nemem gdje ici i raditi nesto..osim sto se bavim sobom..a swe bih dala da si mi tu negdje,da blejimo kod mene ..pijemo kafice...setamo pored mora...znas i meni je dosadilo..nikad wise nece biti kao sto je bilo..ali ja opet gledam da budem korisna,da pomognem nekom kome stwarno treba podrshka..mada i ja nestanem ponekad..def je cmok cmok wise preko glawe,widim da ja to stalno radim-a nisam takwa..preslo mi je u nawiku ocigledno
p-s.ocekujem napusawanje poslije owog posta,ali morala sam izbaciti nesto iz sebe-a da nije cmok!
znash.....znash ti wec! :D :P
PER ASPERA AD ASTRA...
maxlo

Post by maxlo »

Ja sam ti sa vozdovca,kod vozdovacke crkve sam sa 15 dilera u krugu od 200 m.Ali guram i verujem u uspeh.POZ.
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Modesty

Post by Modesty »

AH,,,,,.....Zvrky,ljubim te toplo i iskreno.............neću više komentirat ni tebi ni bebey.......istresla bih i ja štogod ali možda bolje preko PP.
zvrky

Post by zvrky »

Joj bebo ne staj mi na muku previse si mi daleko da bi nesto mogla da promenim. Zato najlakse nam je da kuliramo tu daljinu shatro nismo daleko aj osh na kafu hahhahahahaha? :-D
Modesty kako to mislis neces vise komentarisati ,nemoj zezas sad pa ti .
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

ma neee.komentiraću...samo sam mislila na bebin post jer je tako ona htjela a i kužim zašto...sve je u redu baby :wink:
rajouno

Post by rajouno »

ma sta me ti sad tripujes budalice,i ovako sam istripovana-pravi sam TRIPKO!objasnicu ti...a ti znas vrlo dobro,da smo se i ja i ti isto tako odmah skontale!
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Molim te bebo naglasi kome se obraća,zar ne znaš da smo sve malo zbunjene hahahhahahah
zvrky

Post by zvrky »

Ko se sa kim ovde skontao? :twisted:
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

mi smo trojka zvrky....jel se to nešto buniš :?: :?: :?: :lol: :lol: :wink: