"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

rajouno

Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Post by rajouno »

COKANA SAMO DA TI POSALJEM KISS,I DA TI KAZEM DA TE VOLIM...IDEM DA PAVAM..hvala za sms,nisam imala snage da kuckam-al ti me znas.znam te !hehhe
lepo pavaj i sretan dan zaljubljeni-inut posle ponoci cccc
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

Znam te... :D PDT_Love_18
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

....ĆAO COKI..... KAKO SI MI MILA :?: KOD MENE SVEGA NOVOG, UGLAVNOM LJEPOTE......UUUU... ALI KAKVE LJEPOTE...... KAKO SAM SAMO SREĆNA SVIM U ŽIVOTU.... KRENULO ME U SVEMU.... U LJUBAVI PONAJVIŠE :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Post by cokapeace »

Ako,ako :D ...Ljubav leči rane malena :wink: :D PDT_Love_18
This must be a bad trip
Baba Naca

Post by Baba Naca »

O Cokana, jesi li mi dobro? Izbori li se sa snom i porezom?
Lepo je spavati, ali je lepse jos i sanjati, pa tako ti zelim lako spavanje i lepo sanjanje, SVAKU NOC (ili dan ako tako vise volis)
Ljub i pozz, Bakuta! Bas sam te se uzelela (da te citam), ajde malo :smt024
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
zvrky

Post by zvrky »

E jbt stvarno cokana nema te nigde lepo baka zapaza :D Ajde vuci guzu vamo da se kuckamo ,cmokica
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

..... ćaos Cokana.... kada smo već kod tog sna, ja samo spavam jbt. stvarno mogu mnogo spavati, drincati, i ne može me ništa probuditi..... onaj pravi čvrsti san.... nikada mi se to nije prije dešavalo da ovako tvrdo spavam............ i što mi najteže pada je to, da redovno kasnim na posao.... svako jutro skoro ja prespem..... ono nikako da se naviknem da se budim ujutro u 8 i počinjem raditi u 9 sati..... ma ne smijem od sramote spomenuti kada se budim...hihihihiii.... ljubi te sestra :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Post by cokapeace »

Ufff..Ajde malo..da ne kažete da sam se olenjila,mada baš i nisam u tripu da pišem puno.
Eto ,napisaću,ALI NE ŽELIM DA SE IKO OVDE ISTRIPUJE DA KUKAM I DA MI TREBA TEŠENJE!
Jednostavno-tako stoje stvari u mom životu,pa da ih hronološki iznesem:

-Keva mi je bolesna
-Takodje me ucenjuje sa kućom koja je "moja" već 3 godine,ali nisam razmišljala da moja rodjena porodica može to da mi radi,
-Inače,ispoklanjala je ,dok sam bila u pritvoru-"Moje poklone za godišnjice sa Ex-om" -Jer je "Tako najbolje za mene :-D ,takodje je rasturila sve u "mom domu" ,pa sam sad slepac,bez kučeta i mačeta-Jednog trena sam imala Porodicu i Moj Dom,a sledećeg-zahvaljujući njoj-NIŠTA :-D
- Sudjenje se bliži,ja i dalje nemam sigurnog advokata,
- na tom jeb.sudjenju treba, i Hoću, da sunem u facu glavnom inspektoru i okr.jav.tužiteljki-sve ucene i uvrede koje su mi dodelili u sup-u
-Ne znam gde će mali da mi bude ako me osude-a 90 % da hoće

-Drugara sa kojim sam odrasla sam juče"sahranila"-jer je prosvirao sebi glavu sa dugom devetkom

-Ex se sjebo načisto,ovaj put to samo gledam,ali nije mi baš sve jedno da ga gledam opet na jeb. dnu

-Posao ne mogu da nadjem,jer je ovo mala sredina,a meni je u novinama(svim) izašlo -Ime,Prezime i NADIMAK :-D
-Tako da mi je svaka pakla cigareta nabijena na nos od "moje porodice" kojoj sam u dobra vremena ostavljala min 10 000 dnevno-"Da imaju".. :-D

Ako hoćete...IMA TOGA JOOOŠŠŠŠ :-D

Ljubi vas vaša sa istoka
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

Prazna sam..nema suza..nema bola...neka tiha patnja uzima mi snove u naletima,...iznenadnim, podmuklo razdirućim... i onda..ponovo neki prividni zli mir....
Povređen ponos, bačene godine , zgažena vernost.... i ništa više nema smisao....
Pritajena oluja vitla u meni..besno udara u zidove moje duše..srce vrišti pod naletima sećanja...umor..mi je u očima...
...A Smejem se...veselim...ponosno držim glavu......LAŽEM....Prokleti lakrdijaš , klovn usred svoje jadne tačke.....

I nema smisla....svaka poklonjena nežnost , svaki tren poverenja..i bezuslovne ljubavi – sada izgleda smešno , jadno....musava glupačica na drumu.....opet je pustila da joj zgaze srce...šutnu je ko kužnog psa....ostave sa najvrednijim teretom....samu...uplašenu....i zadnjom snagom...tiho je vrištala u snovima...podigla glavu...zadnji otkucaj svog rascepanog srca – dala na privid ponosa... laži... jeftini osmeh bednog komedijaša....dok je igrala zadnje scene svoje tragedije..........

Uradila ono što je najbolje za nju i njen neprocenjivi naramak...tako svi govore ...i ona zna-da je to istina...ali.........to nije više Ona...devojčica sa zvezdama u očima.....to je tužni pajac koji glumi komediju...a u očima krije samo tugu...nepoverenje i bol...preveliki bol za njene siromašne suze......

.....Ćutim...Božić je,....da ne vidim datum ne bih ni znala...nema više magije u mom svetu tišine....tama caruje u svakom kutu...upliće svoje lepljive prste u moju nemu glavu ....boje su izgubile sjaj...nebo je izgubilo zvezde...snovi su izgubili noć...a oči tihi melem suza.......
Sama....jer tako želim , jedino tako sada znam...jedino tako umem......sama u svom predvoriju pakla čekam drugi voz patnje i blesavo se nadam da će posle njega ,napokon izviriti Sunce..doduše - nikad više žarko kao nekad...ali dovoljno toplo da bar malo otopi led i studen u meni............umorna......sama....

Izgleda,da i taj "Drugi voz"polako stiže u moj život,u moj divni haotični život... :smt066 :ninja:

Još par meseci..ili godina-Doći će vreme i za Sunce...Nije li to dovoljno pozitivna misao ?! :wink:
This must be a bad trip
Modesty

Post by Modesty »

Jeste cole...sve bude i prođe.....ko preživi,pričaće...a čini mi se da ti hoćeš...drž se.Ljubim te
Post Reply