COKANA SAMO DA TI POSALJEM KISS,I DA TI KAZEM DA TE VOLIM...IDEM DA PAVAM..hvala za sms,nisam imala snage da kuckam-al ti me znas.znam te !hehhe
lepo pavaj i sretan dan zaljubljeni-inut posle ponoci cccc
"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
Moderator: sanela
Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
PER ASPERA AD ASTRA...
Znam te...
PDT_Love_18

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
- PROČITAJ ME
....ĆAO COKI..... KAKO SI MI MILA
KOD MENE SVEGA NOVOG, UGLAVNOM LJEPOTE......UUUU... ALI KAKVE LJEPOTE...... KAKO SAM SAMO SREĆNA SVIM U ŽIVOTU.... KRENULO ME U SVEMU.... U LJUBAVI PONAJVIŠE

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Ako,ako
...Ljubav leči rane malena
PDT_Love_18

This must be a bad trip
This must be a bad trip
O Cokana, jesi li mi dobro? Izbori li se sa snom i porezom?
Lepo je spavati, ali je lepse jos i sanjati, pa tako ti zelim lako spavanje i lepo sanjanje, SVAKU NOC (ili dan ako tako vise volis)
Ljub i pozz, Bakuta! Bas sam te se uzelela (da te citam), ajde malo :smt024
Lepo je spavati, ali je lepse jos i sanjati, pa tako ti zelim lako spavanje i lepo sanjanje, SVAKU NOC (ili dan ako tako vise volis)
Ljub i pozz, Bakuta! Bas sam te se uzelela (da te citam), ajde malo :smt024
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
E jbt stvarno cokana nema te nigde lepo baka zapaza
Ajde vuci guzu vamo da se kuckamo ,cmokica

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- PROČITAJ ME
..... ćaos Cokana.... kada smo već kod tog sna, ja samo spavam jbt. stvarno mogu mnogo spavati, drincati, i ne može me ništa probuditi..... onaj pravi čvrsti san.... nikada mi se to nije prije dešavalo da ovako tvrdo spavam............ i što mi najteže pada je to, da redovno kasnim na posao.... svako jutro skoro ja prespem..... ono nikako da se naviknem da se budim ujutro u 8 i počinjem raditi u 9 sati..... ma ne smijem od sramote spomenuti kada se budim...hihihihiii.... ljubi te sestra

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Ufff..Ajde malo..da ne kažete da sam se olenjila,mada baš i nisam u tripu da pišem puno.
Eto ,napisaću,ALI NE ŽELIM DA SE IKO OVDE ISTRIPUJE DA KUKAM I DA MI TREBA TEŠENJE!
Jednostavno-tako stoje stvari u mom životu,pa da ih hronološki iznesem:
-Keva mi je bolesna
-Takodje me ucenjuje sa kućom koja je "moja" već 3 godine,ali nisam razmišljala da moja rodjena porodica može to da mi radi,
-Inače,ispoklanjala je ,dok sam bila u pritvoru-"Moje poklone za godišnjice sa Ex-om" -Jer je "Tako najbolje za mene
,takodje je rasturila sve u "mom domu" ,pa sam sad slepac,bez kučeta i mačeta-Jednog trena sam imala Porodicu i Moj Dom,a sledećeg-zahvaljujući njoj-NIŠTA
- Sudjenje se bliži,ja i dalje nemam sigurnog advokata,
- na tom jeb.sudjenju treba, i Hoću, da sunem u facu glavnom inspektoru i okr.jav.tužiteljki-sve ucene i uvrede koje su mi dodelili u sup-u
-Ne znam gde će mali da mi bude ako me osude-a 90 % da hoće
-Drugara sa kojim sam odrasla sam juče"sahranila"-jer je prosvirao sebi glavu sa dugom devetkom
-Ex se sjebo načisto,ovaj put to samo gledam,ali nije mi baš sve jedno da ga gledam opet na jeb. dnu
-Posao ne mogu da nadjem,jer je ovo mala sredina,a meni je u novinama(svim) izašlo -Ime,Prezime i NADIMAK
-Tako da mi je svaka pakla cigareta nabijena na nos od "moje porodice" kojoj sam u dobra vremena ostavljala min 10 000 dnevno-"Da imaju"..
Ako hoćete...IMA TOGA JOOOŠŠŠŠ
Ljubi vas vaša sa istoka
Eto ,napisaću,ALI NE ŽELIM DA SE IKO OVDE ISTRIPUJE DA KUKAM I DA MI TREBA TEŠENJE!
Jednostavno-tako stoje stvari u mom životu,pa da ih hronološki iznesem:
-Keva mi je bolesna
-Takodje me ucenjuje sa kućom koja je "moja" već 3 godine,ali nisam razmišljala da moja rodjena porodica može to da mi radi,
-Inače,ispoklanjala je ,dok sam bila u pritvoru-"Moje poklone za godišnjice sa Ex-om" -Jer je "Tako najbolje za mene

- Sudjenje se bliži,ja i dalje nemam sigurnog advokata,
- na tom jeb.sudjenju treba, i Hoću, da sunem u facu glavnom inspektoru i okr.jav.tužiteljki-sve ucene i uvrede koje su mi dodelili u sup-u
-Ne znam gde će mali da mi bude ako me osude-a 90 % da hoće
-Drugara sa kojim sam odrasla sam juče"sahranila"-jer je prosvirao sebi glavu sa dugom devetkom
-Ex se sjebo načisto,ovaj put to samo gledam,ali nije mi baš sve jedno da ga gledam opet na jeb. dnu
-Posao ne mogu da nadjem,jer je ovo mala sredina,a meni je u novinama(svim) izašlo -Ime,Prezime i NADIMAK

-Tako da mi je svaka pakla cigareta nabijena na nos od "moje porodice" kojoj sam u dobra vremena ostavljala min 10 000 dnevno-"Da imaju"..

Ako hoćete...IMA TOGA JOOOŠŠŠŠ

Ljubi vas vaša sa istoka
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Prazna sam..nema suza..nema bola...neka tiha patnja uzima mi snove u naletima,...iznenadnim, podmuklo razdirućim... i onda..ponovo neki prividni zli mir....
Povređen ponos, bačene godine , zgažena vernost.... i ništa više nema smisao....
Pritajena oluja vitla u meni..besno udara u zidove moje duše..srce vrišti pod naletima sećanja...umor..mi je u očima...
...A Smejem se...veselim...ponosno držim glavu......LAŽEM....Prokleti lakrdijaš , klovn usred svoje jadne tačke.....
I nema smisla....svaka poklonjena nežnost , svaki tren poverenja..i bezuslovne ljubavi – sada izgleda smešno , jadno....musava glupačica na drumu.....opet je pustila da joj zgaze srce...šutnu je ko kužnog psa....ostave sa najvrednijim teretom....samu...uplašenu....i zadnjom snagom...tiho je vrištala u snovima...podigla glavu...zadnji otkucaj svog rascepanog srca – dala na privid ponosa... laži... jeftini osmeh bednog komedijaša....dok je igrala zadnje scene svoje tragedije..........
Uradila ono što je najbolje za nju i njen neprocenjivi naramak...tako svi govore ...i ona zna-da je to istina...ali.........to nije više Ona...devojčica sa zvezdama u očima.....to je tužni pajac koji glumi komediju...a u očima krije samo tugu...nepoverenje i bol...preveliki bol za njene siromašne suze......
.....Ćutim...Božić je,....da ne vidim datum ne bih ni znala...nema više magije u mom svetu tišine....tama caruje u svakom kutu...upliće svoje lepljive prste u moju nemu glavu ....boje su izgubile sjaj...nebo je izgubilo zvezde...snovi su izgubili noć...a oči tihi melem suza.......
Sama....jer tako želim , jedino tako sada znam...jedino tako umem......sama u svom predvoriju pakla čekam drugi voz patnje i blesavo se nadam da će posle njega ,napokon izviriti Sunce..doduše - nikad više žarko kao nekad...ali dovoljno toplo da bar malo otopi led i studen u meni............umorna......sama....
Izgleda,da i taj "Drugi voz"polako stiže u moj život,u moj divni haotični život... :smt066 :ninja:
Još par meseci..ili godina-Doći će vreme i za Sunce...Nije li to dovoljno pozitivna misao ?!

This must be a bad trip
This must be a bad trip
Jeste cole...sve bude i prođe.....ko preživi,pričaće...a čini mi se da ti hoćeš...drž se.Ljubim te