sta ti je vladimire?...previse si dobro raspolozen...mislim kvaris sopstveni imidz ...
E fakat, pravo sam bio dobro raspolozen. Danas se stvari lagano vracaju u normalu, jos malo pa cu poceti da rezim na sopstvenu sjenku... Nego, i ja sam zesci meteoropata, smijesno je kako vrijeme utice na moje raspolozenje. I to je jedan od razloga zasto cu prodati sve od imovine i dati otkaze i porusiti mostove i zapaliti u Polineziju...

. A jebes fore za prvi april. To je najgori moguci dan za zajebanciju. Jesi sad bolja sa vremenom ? Bjezi iz USA, to je zemlja robova (plus sto ekonomski puca po savovima).
Yugostar, nemas pojma koliko si srecan sto se ne razumijes u kladjenje. To je patologija, prijatelju... Bolest. Ja sam bolestan npr. I berza je bolest, takodje.
Splico, prijatelju, drago mi je sto si se javio. Najblize sto sam ikad prisao Splitu je Nunic, komuna izmedju Drnisa i Zadra... Provalio sam da mentalitetom nismo mnogo razliciti. To za sport je fakat istina. Za seks ne znam, ne upraznjavam ga, pa mi nije jasno kako djeluje

. Sta je balun ? Picigin ? HAhhahahaha... Ja prosao tiket na kome sa Mancester igrao x2. Osim toga pogodio Rodika, Tau i Makabi, kvota 2,8... Na drugom pao CSKA i Budjevice, pa ostao dobar 80 maraka. Sastavio sam za danas, naravno, tikete da im vratim pare.
Citam ose.
P.S.
Molio bih Kineskinje koje citaju ove redove, a nemaju BiH pasos, da mi se hitno jave.