JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...
Moderator: sanela
Znam styx razumela sam poruku,hvala i tebi i još nekima ovde koji su me odmah kontaktirali i shvatili moj problem za ozbiljno,ti styx si mi sinoć još dosta rekao ali onog trenutka kad sam se isključila sa foruma,prsla sam....meni nije do toga da se uradim bar ne sad a ni juče mene muče neke druge stvari a verovatno da je to sve posledica mok drogiranja,ne znam...sluđena sam....i ne zamerite mi na eto lažnoj uzbuni jer ipak sam ostala živa,samo sam htela da vam se obratim misleći da će biti poslednji put...ali na žalost nije poslednji put...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ja nisam nikad planski pokusao da se ubijem, ali slucajno sam imao prilicno uspjeha u tome. Jednom su me morali reanimirati, nazalost uspjesno i postoji tu ekipa ljudi u bijelom kojim nisam pretjerano zahvalan... A najvise su me jebavali sazaljivi pogledi sestara na intezivi - ti si fin decko, ali u velikom sranju.
Dobro, mozda nije to razlog sazaljivim pogledima, mozda tripujem. Mozda su smatrali da mi je mali kurac, onako skvrcen i zbunjen i postidjen paznjom... jebiga.
A drugi put sam upoznao curu u bolnici,( pravo romanticno mjesto za pocetak balade) koja je pokusala samoubistvo na najgluplji nacin - pokusala je da se ubije bensedinima i vinom. Popila kraljica 200 bendzosa od 5 mg i litar vranca i zaspala u nekoj nedovrsenoj zgradi. Cuvar je provalio kad je ulazila, valjda je smeko iz nekog coska, voajer stari, i pozvao muriju kad je vidio da je zaspala... Inace, od bensedina se ne moze umrijeti, to pise i na uputstvu i cura bi znala da je procitala.
Meni je najmorbidniji nacin samoubijanja taj sa venama, fakat je bezzze. Toliko krvi i to...
I Pepe, taj 3. nacin eliminisi, to je umiranje u najstrashnijim bolovima.
Dobro, mozda nije to razlog sazaljivim pogledima, mozda tripujem. Mozda su smatrali da mi je mali kurac, onako skvrcen i zbunjen i postidjen paznjom... jebiga.
A drugi put sam upoznao curu u bolnici,( pravo romanticno mjesto za pocetak balade) koja je pokusala samoubistvo na najgluplji nacin - pokusala je da se ubije bensedinima i vinom. Popila kraljica 200 bendzosa od 5 mg i litar vranca i zaspala u nekoj nedovrsenoj zgradi. Cuvar je provalio kad je ulazila, valjda je smeko iz nekog coska, voajer stari, i pozvao muriju kad je vidio da je zaspala... Inace, od bensedina se ne moze umrijeti, to pise i na uputstvu i cura bi znala da je procitala.
Meni je najmorbidniji nacin samoubijanja taj sa venama, fakat je bezzze. Toliko krvi i to...
I Pepe, taj 3. nacin eliminisi, to je umiranje u najstrashnijim bolovima.
- pepeljuga84
Drage Erineja i Spirit...(posebno Spirit):
Ne zalim ni zbog cega sto sam rekla jer mislim da bi bio red da je neko osvesti istinom,jer je i sama svesna kakve gluposti prica...
Ja sam post procitala sinoc u tri,i nisam imala mogucnosti ikoga da obavestim o situaciji....Uostalom ti(Spirit)dobro znas sta se desava ovih dana,i kako je to uticalo na nju,pa si u svakom slucaju trebala da obratis malo vise paznje na njeno ponasanje,i emocije...
Sto se tice prijateljstva nas dve smo se juce cule,i ona se nije setila da mi trazi pomoc,cak sta vise rekla mi je da je sve u redu....
MOJ POST JE BIO TAKAV JER ME JE IZNERVIRAO PORIV DA PITA LJUDE PREKO FORUMA KAKO DA SE UBIJE
U krajnjem slucaju ako misli da ne moze da se osloni na mene,tu ste uvek vi...
Sto se tice kutijice,verujte ja od moje keve nemam sta da krijem,i jedini razlog zbog koga sam se sa vama otimala oko nje je mogucnost da Zvrky ne dovedem u neprijatnu situaciju,citaj ne napravim joj problem...
A to se tice prijateljstva...da li je mene neko obavestio da se nesto desava...pa brata mi mog bila bi tu za 2min.
Ali kao i uvek ja sam kriva za vecinu njenih psihickih problema,drugim recima ZLO.
SPIRIT WROTE:
(kao sto i jeste ali srecom neuspesno - ili ti mozda mislis da nije srecom)
Na ovo nemam reci,prosto ne verujem sta ste mi napisali,jer vi dobro znate sta ja osecam prema njoj...Da mora da sam zelela da umre?!...mislim stvarno,kako vas nije sramota...
ERINEJA WROTE:
Lepe si joj ideje dala Pepeljugo! Sta mislis o tome da ona stvarno iskoristi neku od tvojih ideja za vecni san?!
Pa znas sta Erineja,s obzirom da si sjajan psiholog,mozda bi ti trebala da me prosvetlis kako da se ponasam prema svojoj najboljoj prijateljici...
Bolje prvo uspostavi normalne odnose sa svojom cerkom....
Samo jedna digresija....Zvrky dobro zna koliko puta mi je,kada sam se nalazila u slicnom stanju rekla otprilike ovakve reci(kao i ja u svom postu njoj),i osvestila,trgnula me..
S obzirom da sam ja ta koja ocigledno zeli svom najboljem prijatelju smrt i tugu,osoba koja joj konstanto unistava zivot,i koja je nikada nije dobro posavetovala,i iskreno volela....postupicu po vasim zeljama,povucicu se iz njenog zivota,pa ce tada valjda stvari krenuti svojim tokom.
Zvrky zelim ti svu srecu....zasluzila si!
TOLIKO OD MENE,ZLE I ODVRATNE PEPELJUGE
Ne zalim ni zbog cega sto sam rekla jer mislim da bi bio red da je neko osvesti istinom,jer je i sama svesna kakve gluposti prica...
Ja sam post procitala sinoc u tri,i nisam imala mogucnosti ikoga da obavestim o situaciji....Uostalom ti(Spirit)dobro znas sta se desava ovih dana,i kako je to uticalo na nju,pa si u svakom slucaju trebala da obratis malo vise paznje na njeno ponasanje,i emocije...
Sto se tice prijateljstva nas dve smo se juce cule,i ona se nije setila da mi trazi pomoc,cak sta vise rekla mi je da je sve u redu....
MOJ POST JE BIO TAKAV JER ME JE IZNERVIRAO PORIV DA PITA LJUDE PREKO FORUMA KAKO DA SE UBIJE

U krajnjem slucaju ako misli da ne moze da se osloni na mene,tu ste uvek vi...
Sto se tice kutijice,verujte ja od moje keve nemam sta da krijem,i jedini razlog zbog koga sam se sa vama otimala oko nje je mogucnost da Zvrky ne dovedem u neprijatnu situaciju,citaj ne napravim joj problem...
A to se tice prijateljstva...da li je mene neko obavestio da se nesto desava...pa brata mi mog bila bi tu za 2min.

Ali kao i uvek ja sam kriva za vecinu njenih psihickih problema,drugim recima ZLO.
SPIRIT WROTE:
(kao sto i jeste ali srecom neuspesno - ili ti mozda mislis da nije srecom)
Na ovo nemam reci,prosto ne verujem sta ste mi napisali,jer vi dobro znate sta ja osecam prema njoj...Da mora da sam zelela da umre?!...mislim stvarno,kako vas nije sramota...
ERINEJA WROTE:
Lepe si joj ideje dala Pepeljugo! Sta mislis o tome da ona stvarno iskoristi neku od tvojih ideja za vecni san?!
Pa znas sta Erineja,s obzirom da si sjajan psiholog,mozda bi ti trebala da me prosvetlis kako da se ponasam prema svojoj najboljoj prijateljici...
Bolje prvo uspostavi normalne odnose sa svojom cerkom....
Samo jedna digresija....Zvrky dobro zna koliko puta mi je,kada sam se nalazila u slicnom stanju rekla otprilike ovakve reci(kao i ja u svom postu njoj),i osvestila,trgnula me..
S obzirom da sam ja ta koja ocigledno zeli svom najboljem prijatelju smrt i tugu,osoba koja joj konstanto unistava zivot,i koja je nikada nije dobro posavetovala,i iskreno volela....postupicu po vasim zeljama,povucicu se iz njenog zivota,pa ce tada valjda stvari krenuti svojim tokom.
Zvrky zelim ti svu srecu....zasluzila si!
TOLIKO OD MENE,ZLE I ODVRATNE PEPELJUGE

a sad ozbiljno
Objavljivanje namjere unaprijed nije nista drugo do poziv u pomoc. Da je Zvrky zaista htjela da se ubije, niko je ne bi spasio. U to sam siguran.
Drugo,
Mansone, nije lijepo da je kritikujes. Svi imamo svoje trenutke. Imas ih i ti garant.
Ko moze da oprosti
neka oprosti.
Ko moze da
prihvati neka
prihvati.
Sa krovova urlam dubinom svog
ludila.
Sto dublje, sto dalje,
do dna,
sto dalje od nebeskog ideala.
Pozdravi djeci cvijeca,
pozdravi uzbudjenim domacicama,
pozdravi macho ratnicima,
pozdravi biznis pitomcima,
tako je stvarno,
tako je istinito,
na mom putu u ono sto
nema ime,
ali
nazovimo
to
recimo
paklom.
25.09.05.
Spirit, ne mogu a da ne primijetim da ti i tvoja kcerka imate cudan nacin komunikacije. Radite jebiga na tome. Pepe vam nije kriva.
Pozdrav.
Drugo,
Mansone, nije lijepo da je kritikujes. Svi imamo svoje trenutke. Imas ih i ti garant.
Ko moze da oprosti
neka oprosti.
Ko moze da
prihvati neka
prihvati.
Sa krovova urlam dubinom svog
ludila.
Sto dublje, sto dalje,
do dna,
sto dalje od nebeskog ideala.
Pozdravi djeci cvijeca,
pozdravi uzbudjenim domacicama,
pozdravi macho ratnicima,
pozdravi biznis pitomcima,
tako je stvarno,
tako je istinito,
na mom putu u ono sto
nema ime,
ali
nazovimo
to
recimo
paklom.
25.09.05.
Spirit, ne mogu a da ne primijetim da ti i tvoja kcerka imate cudan nacin komunikacije. Radite jebiga na tome. Pepe vam nije kriva.
Pozdrav.
Pepe ti se povuci se ako misliš da tako treba a moja mama i erineja,ma ne znam.... i kad smo se čule rekla sam ti da je sve uredu ali iz drugog razloga i preko kurca,ne vezano za moje stanje...a ti kako hoćeš...ja više ne mogu,i vrlo si me potresla svojim postom samo da znaš..pa ti kako hoćeš,ako ćeš da teraš inat mojoj mami onda svaka čast... Ja te volim i tako će i da ostane šta god ti odlučila....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Super, veliki psiholog je bas nasao momenat da nekog osvescuje na pravi nacin. Ti si imala mnoge teske momente, cak sta vise preteske, ali te niko, ama bas niko nije osvescivao na ovakav nacin.Drage Erineja i Spirit...(posebno Spirit):
Zasto nisi imala mogucnost? Sta u 3 ujutru ti ne radi telefon? Nisi mogla majci da kazes da je nesto cudno i da predjes tri koraka izmedju 2 zgrade? Mislis da tvoja majka ne bi dojurila, pa makar bilo i 3 ujutru? A to sto se desavalo zadnjih par dana jeste uticalo na nju ali niko, pa cak ni ja, nisam mogla da joj otvorim glavu i vidim sta se sprema.Ja sam post procitala sinoc u tri,i nisam imala mogucnosti ikoga da obavestim o situaciji....Uostalom ti(Spirit)dobro znas sta se desava ovih dana,i kako je to uticalo na nju,pa si u svakom slucaju trebala da obratis malo vise paznje na njeno ponasanje,i emocije...
na ovo ti je ona vec odgovorilacak sta vise rekla mi je da je sve u redu....
Uvek ti i samo ti. Da li bi mogla za razliku da malo razmislis o tome da i drugi ljudi imaju velike probleme i da pocnes da vagas tezinu onoga sto izgovoris ili napises, kao i o tome kakaf ce to imati efekat i posledice.MOJ POST JE BIO TAKAV JER ME JE IZNERVIRAO PORIV DA PITA LJUDE PREKO FORUMA KAKO DA SE UBIJE
Opet patetika i ironija. Sta da ti kazem na to?Zvrky zelim ti svu srecu....zasluzila si!
TOLIKO OD MENE,ZLE I ODVRATNE PEPELJUGE Exclamation
samo još nešto da kažem PEPO VOLIM TE SVIM SRCEM
To što su se umešale ja za to nisam znala sad sam čitala i nemoj molim te da mi u kuću ne dolaziš,molim teeeeeeeeeeeeeeeeeee,nisi kriva za ono što sam uradila,to da svi znajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky-rekla sam ti da ne obracas paznju na negativne komentare ok????
mnogi ljudi su takvi./....sta ces . Ne vide i ne znaju....
Sta je bilo? Reci mi...sta si uradila????
Spirit-kako ste? javite se please!!!!!!
mrzim kad neko na mamu okrene styvarui -pa i ona sama kad to uradi. Kao da ja to njoj radim....namjerno. Ili ne radim....A nije tako. Sebi sve radim....i nikome drugom. Mogu i zbog nje...mogu zbog nje sve uraditi-dobro mislim. Ali jel to to? Nije....moram zbog sebe....
e tu je vec problem.
zvrky....nisi sama i ja sam u tvojoj jebenoj situaciji...nemoj se ubijati...da te ja ne bi prebila ko macku. jel me cujes?
ti nisi kukavica a ni ckapi...jel tako? zato....
mnogi ljudi su takvi./....sta ces . Ne vide i ne znaju....
Sta je bilo? Reci mi...sta si uradila????
Spirit-kako ste? javite se please!!!!!!
mrzim kad neko na mamu okrene styvarui -pa i ona sama kad to uradi. Kao da ja to njoj radim....namjerno. Ili ne radim....A nije tako. Sebi sve radim....i nikome drugom. Mogu i zbog nje...mogu zbog nje sve uraditi-dobro mislim. Ali jel to to? Nije....moram zbog sebe....
e tu je vec problem.
zvrky....nisi sama i ja sam u tvojoj jebenoj situaciji...nemoj se ubijati...da te ja ne bi prebila ko macku. jel me cujes?
ti nisi kukavica a ni ckapi...jel tako? zato....