Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.
Moderator: sanela
Re: Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.
hvala.ali ne hvala na bubrege. mene prelomi davnasnji lagano kvase,a valjda ce i to da prosje,pa da boli samo na vreme,da budem Kamenko Katic,ne Dragana Katic. Moze i bilo koja mokra prognoza,ali da svaka mokroca bude prirodna,a ne ovakva,mamicu im fasisticku........... 

-
Da istina duhovna borba, nishta ne pomaze dok se ne nadje ljek jachi od droge, a to je energija koja je dobivena iz necheg puno vaznijeg i jacheg od Boga, kako to neki nazivaju(tjst.ljubav) koja je svuda oko nas (Bibliski pomochu duha svetog) samo ju treba uzet, jer ona uvjek kakvo god bilo stanje uvjek na kraju pobjedi...Samo se trazi od nas da vjerujemo, a to je teshko nekad, neki se zele uvjerit, ali to onda vishe nije vjera, to onda znash...Ja sam primjer da postoji neshto u tome i uvjerio se u to, ali bi opet pokleknuo jer tjelo je slabo, radim ono shto nebi htio...Zato treba se punit tom energijom da bi nakraju bili spremni nadvladat tjelo...Samo treba nach pravo mjesto...Ja sam bio na takvom mjestu zove se Cenacolo zajednica, i ti ljudi koji su tamo po par godina zasluzuju da im se skida kapa, a ima i Reto shto sam chuo da je navodno slichno Cenacolu gdje osobe koje ''zavrshe program'', stavio sam pod navodnike jer im to postane stil zivota, postanu toliko duhovno jaki da samo u blizini njih se osjeti doslovno ta energija...Ima tu pisano negdje za Cenacolo, ja sam ulazio 2 puta i izlazio, dok sam bio tamo ko da me netko primio za rame i reko: evo tu trebash bit da budesh sretan ti i svi koji te vole, tvoja obitelj.., a ja sam se samo okrenuo i izasho!!...Nisam bio spreman...Al chu bit!!! A tako i ti sigurno na neku promjenu koja che te usrechit, jer uvjek nakraju sve dobro zavrshi, kolko god da bude loshe!!! Sretno!!malic wrote:"U meni je bila borba...nisam se imala za sta uhvatiti, a znala sam...da to sto mi je mozda sad ljigav heron, nece biti uvijek jos samo koji put da se puknem. Pojesce me....
Znala sam da dolazi moment kad ja treba odabrati kojim putem cu ici. Vrlo dobro sam znala sebe da ako se opet navucem onakao kako sam bila..da vise necu imati snage da sve prolazim ispocetka. Nisam si htjela lagati i zavavati se da bih mogla zivjeti ''normalno'' tek tako, a i svatila sam da je narkomanu potreban duhovna pomoc, jer koliko god da sam ja bila zilava, sa nekim stvarima unutar sebe nisam se mogla izboriti jer to je duhovana borba. Nijedan neuropsihijatar tu ne moze pomoci..."
PISASE SELMA,citat iz jednog njenog dela ispovesti.......nemam sta da dodam,kontate ljudi valjda gde sam i kako sam,kada ovo citiram..........sam u ovom kriznom stanju ne bih mogao da ovako prosto a tacno smislim napisati,tacnije ne smislim,vec se skupim sa mozgom...............M.
malic šta ima? Kako ide?
Pozdrav!
Pozdrav!
BUDI NA ŽIVOTU!!!
nema lazi,lose je.da ide ide,ali ni tamo ni amo,,ni sam vise ne znam............
bar je iskreno......
bar je iskreno......
Iskreno...loše je...i biće još dugo...ako ti želiš da bude loše...
Sad je komuna za tebe!!! Mislim da ti je još gore što si sam u kući...idi na razgovore u neku od klinika za ovisnike...ne možeš sam!!! Rijetki su oni koji mogu sami da uspiju u ovoj borbi.
Sad je komuna za tebe!!! Mislim da ti je još gore što si sam u kući...idi na razgovore u neku od klinika za ovisnike...ne možeš sam!!! Rijetki su oni koji mogu sami da uspiju u ovoj borbi.
BUDI NA ŽIVOTU!!!
jao, bre, brate, al se frljate s frazama... otkud sad ti, smizlo, kao suovisnica od 18 ljeta znas da ce njemu da bude lose... i to ako on zeli da mu bude lose?!kapiram ja i dobru volju i sve to lepo, al ovo postaje parodija... jebiga.Šmizla wrote:Iskreno...loše je...i biće još dugo...ako ti želiš da bude loše...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
ubila si malu šmizlu 

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sad mi jos ti nabijaj grizu savesti...
ljudi, narkomanija.ba ne pozdravizeljecestitke.ba
ima li koga ovde?

ljudi, narkomanija.ba ne pozdravizeljecestitke.ba
ima li koga ovde?
grešiš burazOre,grešiš...ovo i jeste mjesto gdje se pozdravlja,želi i čestita....uglavnom 

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
tuzno mi, buraz... jedino ovi sa supstitucije nesto pisu, istina, dugacko, necitko i dosadno.. al pisu.
a ovde ko prismrdi da ubaci koju odmah mu se nude gotova resenja. ili smajlici.
ispade da se na forumu prica ko pred matorcima. kad je neko u kurcu nece ni da prismrdi ovde, nego nekoliko nas mestimicno do umereno depresivnih apstinenata nesto kao citamo i sviramo kurcu... kazem, tuzno mi.

ispade da se na forumu prica ko pred matorcima. kad je neko u kurcu nece ni da prismrdi ovde, nego nekoliko nas mestimicno do umereno depresivnih apstinenata nesto kao citamo i sviramo kurcu... kazem, tuzno mi.