eto da i ja nesto napisem
Moderator: sanela
-
Re: eto da i ja nesto napisem
I da napomenem da uvjek imam kesha,vodam ih po vecerama, a ne po parkovima. Eto tako ih smuvam...
ne brini sinak...uskoro ces biti smrdljivi ,krezavi tikvan...a mozak kanda malko vuce na zagorjel 

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
-
Moze se uklopit,ima na mom faxu momak 3. godina, nakacen ko zvijer, al covek polaze ispite , hoda s djevojkama... naizgled sve normalno.
-
Joj koji si ti lik vudd. Preporucujem ti da malo zivis zivot, umjesto sto dajes cinicne komentare i pokusavas ispast pametan na forumu.
-
Ja sam mislio da je cilj ovog foruma da se izjadamo jedni drugima , da savjetujemo jedni druge, al sam shvatio da se neki ljudi jednostavno trude da te spuste i izblamiraju cinicnim i podrugljivim komentarima. Tolko od mene, vidim da ovdje samo gubim vrijeme. Hvala onima koji su dobronamjerni i cao.
burazeru i pad je let..bez obzira kolko dugo trajao i koja mu putanja bila uvijek na kraju tresnes na dno..
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
@diJacetil... nije ni forum na kojem drogirani likovi koji misle da su nesto bolji od smrdljivih,krezavih tikvana sprzenog mozga, serendaju kako imaju lovu,kako jebu kul picke... i ne vodaju ih po parkovima kako to obicni narkosi rade.Sta ono rece da ti je stari?
ovo je forum bolesnih ljudi i onih koji su na neki nacin poodmakli od toga.
ps:ja sam ljevak i jebem prilicno cesto ...sta cu,moram:)))
ovo je forum bolesnih ljudi i onih koji su na neki nacin poodmakli od toga.
ps:ja sam ljevak i jebem prilicno cesto ...sta cu,moram:)))
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
bolonjci, sisice...diacetilmorphin wrote:Moze se uklopit,ima na mom faxu momak 3. godina, nakacen ko zvijer, al covek polaze ispite , hoda s djevojkama... naizgled sve normalno.

dijaceto, nisi jedini djanki koji je neko vreme odrzavao privid da ima sve konce u rukama. faks, levo desno. e, al kad pajdo polako postane sljaka od 0-24... takodje nisi jedini koji veruje da je on nesto ekstra poseban u svojoj narkomaniji i da su svi drugi picke i slabici jer nisu uspeli da iskontrolisu ono sto on moze. opet, nisi jedini koji se ne uci na tudjem primeru, nego ce morati svoju glavu da olupa o zid. iskustvo je iskustvo, samo nek se debelo placa.
aj, pa tako...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Kažu da se budala iči na svojim greškama, a pametan na tuđim..........ja ne vjerujem da iko može skontat nešto dok na svojoj koži ne osjeti...........nema prave nauke bez plaćanja cijene na sopstvenoj koži.zeleni wrote:opet, nisi jedini koji se ne uci na tudjem primeru, nego ce morati svoju glavu da olupa o zid. iskustvo je iskustvo, samo nek se debelo placa.
Tako da Zeleni, ti si men' Tito
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam