eto da i ja nesto napisem

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

diacetilmorphin

Re: eto da i ja nesto napisem

Post by diacetilmorphin »

I da napomenem da uvjek imam kesha,vodam ih po vecerama, a ne po parkovima. Eto tako ih smuvam...
vudd

Post by vudd »

ne brini sinak...uskoro ces biti smrdljivi ,krezavi tikvan...a mozak kanda malko vuce na zagorjel :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
diacetilmorphin

Moze se uklopit,ima na mom faxu momak 3. godina, nakacen ko zvijer, al covek polaze ispite , hoda s djevojkama... naizgled sve normalno.
diacetilmorphin

Joj koji si ti lik vudd. Preporucujem ti da malo zivis zivot, umjesto sto dajes cinicne komentare i pokusavas ispast pametan na forumu.
diacetilmorphin

Ja sam mislio da je cilj ovog foruma da se izjadamo jedni drugima , da savjetujemo jedni druge, al sam shvatio da se neki ljudi jednostavno trude da te spuste i izblamiraju cinicnim i podrugljivim komentarima. Tolko od mene, vidim da ovdje samo gubim vrijeme. Hvala onima koji su dobronamjerni i cao.
edy

Post by edy »

burazeru i pad je let..bez obzira kolko dugo trajao i koja mu putanja bila uvijek na kraju tresnes na dno..
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
vudd

Post by vudd »

@diJacetil... nije ni forum na kojem drogirani likovi koji misle da su nesto bolji od smrdljivih,krezavih tikvana sprzenog mozga, serendaju kako imaju lovu,kako jebu kul picke... i ne vodaju ih po parkovima kako to obicni narkosi rade.Sta ono rece da ti je stari?

ovo je forum bolesnih ljudi i onih koji su na neki nacin poodmakli od toga.

ps:ja sam ljevak i jebem prilicno cesto ...sta cu,moram:)))
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
zeleni

Post by zeleni »

diacetilmorphin wrote:Moze se uklopit,ima na mom faxu momak 3. godina, nakacen ko zvijer, al covek polaze ispite , hoda s djevojkama... naizgled sve normalno.
bolonjci, sisice... :D

dijaceto, nisi jedini djanki koji je neko vreme odrzavao privid da ima sve konce u rukama. faks, levo desno. e, al kad pajdo polako postane sljaka od 0-24... takodje nisi jedini koji veruje da je on nesto ekstra poseban u svojoj narkomaniji i da su svi drugi picke i slabici jer nisu uspeli da iskontrolisu ono sto on moze. opet, nisi jedini koji se ne uci na tudjem primeru, nego ce morati svoju glavu da olupa o zid. iskustvo je iskustvo, samo nek se debelo placa.
aj, pa tako...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
nanii

Post by nanii »

zeleni wrote:opet, nisi jedini koji se ne uci na tudjem primeru, nego ce morati svoju glavu da olupa o zid. iskustvo je iskustvo, samo nek se debelo placa.
Kažu da se budala iči na svojim greškama, a pametan na tuđim..........ja ne vjerujem da iko može skontat nešto dok na svojoj koži ne osjeti...........nema prave nauke bez plaćanja cijene na sopstvenoj koži.
Tako da Zeleni, ti si men' Tito
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
malic

Post by malic »

:)
Post Reply