DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?
Moderator: sanela
- nepopravljiv
Re: DjECEMO ZNAMO LI DjECEMO?
prvo previjanje noge danas posle operacije 7 kila gvozdja na antrofiranu nogu sva je prosivena zicom i obruci oko noge zbilja zastrasujuca aparatura,noga natecena ko balon,nema nekih jakih bolova.psiha me ubija neznam sto da radim sam sa sobom prije sam mogo u kolica da se vozim po hodnicima sad je to nemoguca misija.smeta mi aparat pretezak je ne mogu nogu da odlijepim od kreveta a kamoli u kolica da se prebacim.
a da uzmes nesto da cituckas...?
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
uh nepopravljivi, ne daj se...sta da ti kazem, bas bedak je sve to
Zao mi je,al nemoj se predat u crnjake...opet, to ce morati proci. mozda ti je sve to suplje sto ti velim, ali ovaj tren ne znam sta da ti kazem, iskreno...samo, drzi se...
Pokusaj da ne mislis previse, citaj nesto ili gledaj neke filmove na netu,nesto... sta znam...bilo sta
p.s btw sta bi sa onim udruzenjem sto ti je nanni pisala?jesi zvao?

Zao mi je,al nemoj se predat u crnjake...opet, to ce morati proci. mozda ti je sve to suplje sto ti velim, ali ovaj tren ne znam sta da ti kazem, iskreno...samo, drzi se...
Pokusaj da ne mislis previse, citaj nesto ili gledaj neke filmove na netu,nesto... sta znam...bilo sta
p.s btw sta bi sa onim udruzenjem sto ti je nanni pisala?jesi zvao?
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
- nepopravljiv
jutros bio doktor sad kako su mi stavili ovi ilizarov aparat svako jutro steluje ga i centrira kosti da po milimetar da mi dovede nogu u pravi polozaj nije tolko los ovi aparat ne boli me noga kao od proslog prje aparat sto sam nosio mogo sam nogu samo u jednom polozaju da drzim u svim ,ostalim polozajima me boljela noga dok sa ovim mogu nogu da okrecem u sve polozaje poceo sam na stranu da spavam sto je nevjerovatno olaksanje smucilo mi se lezanje na ledja stalno,jos kad bi samo mogo da se okupam presrecan bi bio da se vise ne moram trljat vlaznim maramicama.
a i ja kukam ko zensko sad bas citao neke svoje prijasnje postove sve kukam nesto necu vise.
nisam jos zvao one momke sto mi je nanii rekla sve nesto kao kad mi bude bolje onda cu
a i ja kukam ko zensko sad bas citao neke svoje prijasnje postove sve kukam nesto necu vise.
nisam jos zvao one momke sto mi je nanii rekla sve nesto kao kad mi bude bolje onda cu
- nepopravljiv
nije lose napokon neko poboljsanje za ovu jadnu moju nogu primijo se dobar dio koze i pokrio kost sad ovaj mali dio sto je ostao bi trebao prirodno sam da se zatvori,zadovoljan sam bar nesto da se primilo i to mi veli dr. primio se dio koze za koji je mislio da nece a ovi drugi dio sto je bio siguran da oce nije se primio ali dobro taj mali ce se valjda,prirodno zatvoriti
doveli su juce momka sto je pao sa motora obije noge slomljene i obije ruke prsti na nogu okinuli mu ih bio napicen kokaina udario jednu zenu i preso motorom preko njenog djeteta doso danas muz od ove zene u bolnicu i reku mu da ce mu on presudit bude li mu sto cerki i zeni djubre narkomansko.hrane ga med. sestre sav je u gips i sipke ne moze da se pomjeri jos su mu okinuli nozne prste,uzas sto sve covjek vidi u ovu bolnicu.
doveli su juce momka sto je pao sa motora obije noge slomljene i obije ruke prsti na nogu okinuli mu ih bio napicen kokaina udario jednu zenu i preso motorom preko njenog djeteta doso danas muz od ove zene u bolnicu i reku mu da ce mu on presudit bude li mu sto cerki i zeni djubre narkomansko.hrane ga med. sestre sav je u gips i sipke ne moze da se pomjeri jos su mu okinuli nozne prste,uzas sto sve covjek vidi u ovu bolnicu.
- nepopravljiv
prepisao mi psihijatar juce da pijem tablete EPIAL zna li ko sto o tome lijeku?jeri cemu?
- nepopravljiv
nisam se brijao tolko vremena da se vise i nemogu obrijat a nije me ni volja
kolko ima dugo da si u bolnici?
proguglaj za lijek...to je neki i antiepileptik i stabilizator raspolozenja kolko sam skuzila, al se koristi za vise stvari,epilepsiju, bipolarni poremecaj,postraumatski stres, povremene agresivne ispade i kod jakih bolova i sl.
epilepsiju nemas?
p.s sta ti fali da se javis na onaj broj od udruge, pa bar neko da te obidje da te malo izbije iz crnjaka...ako ces cekat da ti bude bolje, vazda neces bit dovoljno dobro...
drzi se!
proguglaj za lijek...to je neki i antiepileptik i stabilizator raspolozenja kolko sam skuzila, al se koristi za vise stvari,epilepsiju, bipolarni poremecaj,postraumatski stres, povremene agresivne ispade i kod jakih bolova i sl.
epilepsiju nemas?
p.s sta ti fali da se javis na onaj broj od udruge, pa bar neko da te obidje da te malo izbije iz crnjaka...ako ces cekat da ti bude bolje, vazda neces bit dovoljno dobro...
drzi se!
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
- nepopravljiv
10 mjeseci usam u bolnicu,i imam osjecaj da ocu nekog iskidat na komade od osoblja ispljuskacu nekog zesce sprdaju se samnom odje,da me vezu jedno 2 dana a i onako sam vezan skoro jos ruke....rade i malo glasa gledam po citav dan ,isto debljam se odje na racun drzave lijece mi nogu sace kuci jos malo da me nose jer im ja stvarno na stake oditi ne mogu i da ocu a i kuci isto bzv.ope cu da lezim u sobuljinu.a neznam broj tih u niksic nanii posalji br.tel. da ih zivnem
- nepopravljiv
idem kuci u srijedu dolazi mi i zena kad dodjem kuci vjerovatno da se svadja samnom i da trazi razvod a sto cu sad trenutno sam u raspolozenju boli me k...c muci me to sto vjezbom jos ne mogu saviti nogu u koljeno ovu drugu da mogu sjest u auto i opicit nedje mada me nebi pustili ovakvog da vozim tako da sam i dalje zakucan za laptop i tv. i partizanske price djedova u krevet do mene.