TEMA: NISTA!!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
palefaced

Post by palefaced »

a jebi ga razumijem otprilike... razumijem da su onda i ti doktori za kurac kad nisu u stanju dijagnosticirati u cem je problem.
otidji nekim drugima, netko mora znati u cem je frka... mada kako i ti sam rece da je stres prevelik u pitanju, a to nije nista cudno.
pa ovamo u usa ti je 90% nacije navuceno na kojekakve tablete... kojima fakat ne trebaju ni za koji kurac nego ih uzimaju od razmazenosti... a gdje je onda bosna, pa tamo bi po tome arsinu svi trebali biti navuceni na 5 grama turskoga zutoga.
nadji si nekoga tko zna sta radi, neka ti propise neke dobre tablete ze stres i jebi ga... ja fakat ne znam sta bih ti bolje savjetovao.
proci ce, valjda, sve prodje nekako i nekada. ne daj se. :wink:
i am what i am and what will be will be
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma naravno buraz ,nista bez nade jer ako nema nade jebi ti to.Kad sam lezao 1 put na psihijatriji jer su tada i ovisnike gurali tamo sa budalama, jer nismo imali mi tada svog odjeljenje.Jedna pravo stara i dobra doktorica me pita sta mi je ,sta osjecam i sve me saslusa zena ,i kaze ovom drugom doktoru ,ovo je pst-raumatski-sindrom nema druge, 100% i tako mi na nalazima piše ali ja to nism vjerovo kontas a evo sad se sve vraca da je ta doktorica bila u pravu,jebiga.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Ramona

Post by Ramona »

O mili moji, što ste mi bili budni u 6 i kvarat - ajme meniiii - jooj - evo vam pusa, dragi moji besani ljudi
Luna

Post by Luna »

eee...sta ima? evo i par novih kolacica je sa nama....fino!
mrvice-ne kontam :? .....nisam nista rekla-?!
Omare....polako-izdrzi jos malo.....proradice one brzo....samo polako, ne gubi nadu braco ok?
Znam jarane kako je ne spavati-imala sam insomniu....nisam spavala 30dana :shock: ...uhhh-uzas!!!
Palefaced-drago mi je da si tu......cist!! :wink: Neka bolje je biti nakacen na forum nego na dop...pa ja!
cmok cmok
mise en place

za havera fanatika

Post by mise en place »

e moj buraz sve je u glavi i jebiga takvi momenti dodju i na zalost dugo traju,nemozes ti tu nista osim duboke vjere u sebe i sjecas li se?sjecas se buraz kako je kad si normala pa se nazderes za rucak ko konj pa onda ono prilegnes pustis da te umor i zeludac koji vari preuzmu kakav osjecaj.Doce to opet samo treba strpljenja i spavanje se treba istrenirati.Ja ti pisem ovo zato sto sam imao horor snove i nisam nocima mogao da spavam kao posljedica previse barbiturata za vrijeme metadonske terapije.Kad sam poceo da se skidam poceli su i kosmari i imao sam strah od kreveta medjutim malo po malo.malo po malo meditacija isto jebiga nesto mora da pòmogne.Bez obzira buraz nedaj se i proce to sranje i kosmari kad tad d.
Fanatik

Post by Fanatik »

Eh Mise ba Mise isto majke mi samo ja sanjam scenu kad mi je mama poginula u Armiji i nista me ne pitaj.Sanajm to sad cesto,jajko,jako teskoi cesto jer sam smanjio terapiju od 85mg na 40mg i to u 2 mjeseca.Pa nije valjda ba to to, pa jooooojjjjjjjjjjj :smt089 :smt099 :smt013 .Ljudi ja ne spavam 3 noći, ja nisam dobro i bogami po glavi mi se motaju stvari koje su ,ovaj.Ne,ne,ne necu vam reci da se ne bi rastuzili a ako ovo stanje bude trajajo još koje vrijeme, nemam ja sta traziti ba.Necu da postanem budala.Hvala vam ljudi na savjetima,jer izgleda snovi nece prestati, oni ce prestati kad ja budem preselio na AHIRET.
mise en place

buraz ma kakav ahiret

Post by mise en place »

nemoj molim te tako da pricas,ja znam da neznam kako je tebi i nikad to niko nece moci dokuciti ali buraz daj molim te kumim te nemoj te price znas da ce uskoro da se desi nesto ,pa mora ,mora Ja sam stari vrac pacu da vracam i to..moras buraz biti ziv i samo tako ZIV,Ti si prvi koji me je pozdravio na ovom forumu pa ja ako treba za tebe dolazim u Sarajevo jedva se i ne poznajemo ali nemoj o ahiretu molim te,molim te svim ...d.
Fanatik

Post by Fanatik »

Da ,da ,da ne mogu tako vrijeđati ljude.Izvini te, eto kad sam otisao kod doktora i prepisao mi tablete koje se korisze i u našoj klinici a to su tablete zvane "Trazen".Ljudi ,dok sam pio jednu pred spavanje ja ham spavao ko bijela LALA,nisam sanjao košmare a kad sam se ustajao nisam osjecao umor.Pitam moje doktore Snjezu i Miloša i oni mi kazu Omare ,Trazen da on je OK ali apaurin,bosaurin,lexilium,diazepan itd.SU OPASNE TABLETE I CUVAJ SE.ALI STID ME LJUDI DA IDEM SVAKIH 6-7 DANA PO RECEPT.Uffff kako mi je ba tesko,ljudi ja osjecam da gubim volju za neke stvari a uz put za ćživot.Nista drzat cu se foruma ,da me ne bih sada nakon 3 godine nesto natjeralo uzeti žuto,jjjoooojjjjjjjjjjjjjjjjj
palefaced

Post by palefaced »

cuj stid te?!
pa sta se imas stiditi jebo te... ti ljudi su i placeni da tebi pisu recepte.
samo ti udri po tome dok ti pase, naravno uz strucnu konsultaciju i kontrolu i bog te veselio.
jebi ga meni nije trip biti navucen na tablete... ali gledam ove moje susjede snobaste... svi na necemu... fakat dodje i meni skrhati se svaki dan sa par valijuma i zujati kao pcelica maja po citav dan.
nista to nije cega se treba stidjeti... cak si i u trendu. :D
i am what i am and what will be will be
Luna

Post by Luna »

nije sramota traziti pomoc nego ne traziti je!!!!!

Omare-ako ti je to pomoglo onda idi po recept....nek ti prepisu dovoljno za 2 3 sedmice i cao. I pomalo uzimas kad ti treba i to je to.....ako su ti vec rekli da je ok...mislim, ono. Ovako ces puknuti ba sta ti je? Lijek je lijek.....sta te ima biti stid? A ides na metadon svaki dan i to je ok,....pa onda mozes i po recept. Pij caj od melise-to je za zivce, srce, nervozu itd. Meni uvijek pomogne haos. Da li pijes Noni? Ja svaki put kad ga popijem pribudim se sutra raspolozena, imam mnogo vise energije, smijem se.....sega pravo. Mislim da je Noni zaista super....i ne netreba mjesec dana da proradi-nego odmah. I Noni nije lijek i sl nego vitamini-ima tema Noni pa procitajte.
eto sve naj bolje.
daj ba dosta o tom ubistvu sta ti je? Tvoja mama bi bila ponosna na tebe da te vidi ....Bilo bi joj drago da vidi da si cist, da si izrastao u finog momka, postenog, vrijednog, brizljivog.....I da znas da je ponosna sto se boris...kao i tvoj tata i svi.... Zato glavu gore...i bori se. Ima nacina i ti to znas....samo moras biti uporan i imati veliku zelju da uspijes. ZNam da je nams sada jer nemas snage vise....ali nadji snagu....Ucini svoje ponosnim ...postani neko i nesto....Imas potencijal za to. Samo ne smijes biti tvrdoglav...moras nekd i poslusati.....svi ti zelimo samo dobro. I svi te volimo....zato brate....glavu gore i "prioni" na taj CD ba.....
ajde brzo....
cmok
Locked