Brojanje i sabiranje nije baš moj sport ali nije me mrzelo da pogledam koliko sada već idu redovni sastanci NA u Novom Sadu. Ovo je bila 12ta nedelja grupe Nova nada! Svaka čast!
Rastete, razvijate se, oporavljate se....sjajno! Što je još lepše sada i drugi koji tragaju za oporavkom mogu da potraže ovaj vid oporavka u NSu ako ga žele. Jer NA je upravo to, nije program za one kojima je potreban nego za one koji žele.
Ljudi dođu, prođu, padnu pa se vrate ili jednostavno umru...bolest je takva, mi narkomani smo takvi, tako je svuda, ali dok svako radi svoj program najbolje što može, oporavlja se i deli svoje iskustvo sa drugima na grupi nemate čega da se plašite!
NA u NSu je tu da ostane, sa nama ili bez nas!
Hvala puno svima koji su započeli ovu ideju (upravo ovde na forumu), svima koji su se cimali da pronađu odgovarajuće prostorije, svima koji rade servis potreban da bi sve to funkcionisalo...što rastete i oporavljate se i tako i meni pružate mogućnost da rastem...
HVALA NS!
Anonimni Novosađani
Moderator: sanela
Re: Anonimni Novosađani
Moon child
pozzz, raja!
Vuče, tebi jedan poseban..
bio sam netless ovih dana i tek sinoć sam pootvarao poštu, čitao mejlove usw..
duzan sam ti odgovor, i kontam da ću stići ove nedelje i to da odradim.
sad sam na godišnjem, pa,kao, imam vremena..
fora je da sam se poluoslobodio heroina, pa me vode iz grada na neko vreme, da bi me, kad me vrate, kljukali blokovima..
never mind! vraćam se krajem nedelje pa se eventualno vidimo u subotu, na NS sastanku.
a trebalo bi i za BG da svratim, pa kontam da se javim, da se vidimo kod vas, eventualno.. (ako me ovaj entuzijazam ne napusti)
svima puno pozdrava!!
Vuče, tebi jedan poseban..
bio sam netless ovih dana i tek sinoć sam pootvarao poštu, čitao mejlove usw..
duzan sam ti odgovor, i kontam da ću stići ove nedelje i to da odradim.
sad sam na godišnjem, pa,kao, imam vremena..
fora je da sam se poluoslobodio heroina, pa me vode iz grada na neko vreme, da bi me, kad me vrate, kljukali blokovima..
never mind! vraćam se krajem nedelje pa se eventualno vidimo u subotu, na NS sastanku.
a trebalo bi i za BG da svratim, pa kontam da se javim, da se vidimo kod vas, eventualno.. (ako me ovaj entuzijazam ne napusti)
svima puno pozdrava!!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Pa de si bre care, nedostajao si nam!
Novi momenti se pojavljuju vidim, sjajno!
Ako budeš banjavao za BG obavezno se javi. Za sve drugo znaš i sam, kad god - šta god!
Ako ništa vidimo se onda u NSu uskoro!
Budi dobro!
Novi momenti se pojavljuju vidim, sjajno!
Ako budeš banjavao za BG obavezno se javi. Za sve drugo znaš i sam, kad god - šta god!
Ako ništa vidimo se onda u NSu uskoro!
Budi dobro!
Moon child
huuuuuuuuuuuuuh,
dragi drugari..
ispaliću vas i danas!
znam, smradonja sam najveći!
jbg, idem s Winstonom na Dunav! nije da tamo ne diskutujemo o onome što bismo, nužno delili i na sastancima! al nam je nekako bolje ovako! pokupimo se s mojim klincem i uživamo s njim u danu koji nam je pružen! male radosti, lopta na naduvavanje, pesak, reka, šuma...
i tajming je za ove tople dane, baš loš.
I ODABIR PROSTORA! nemam ništa ni protiv koje religije.. ali u crkve, crkve, sinagoge i džamije, ulazim samo informativno!
ne osećam se dobro dok pričam ili slušam ispovesti ljudi koji pričaju o svojim najdubljim osećanjima, na najiskreniji mogući način a iz svakog ćoška me vreba poneki andjeo, ikona, freska ili koji već fazon!!
ŠTA JE FALILO ART KLINICI???????????
lep sastanak vam želim!
najiskrenije!
dragi drugari..
ispaliću vas i danas!
znam, smradonja sam najveći!
jbg, idem s Winstonom na Dunav! nije da tamo ne diskutujemo o onome što bismo, nužno delili i na sastancima! al nam je nekako bolje ovako! pokupimo se s mojim klincem i uživamo s njim u danu koji nam je pružen! male radosti, lopta na naduvavanje, pesak, reka, šuma...
i tajming je za ove tople dane, baš loš.
I ODABIR PROSTORA! nemam ništa ni protiv koje religije.. ali u crkve, crkve, sinagoge i džamije, ulazim samo informativno!
ne osećam se dobro dok pričam ili slušam ispovesti ljudi koji pričaju o svojim najdubljim osećanjima, na najiskreniji mogući način a iz svakog ćoška me vreba poneki andjeo, ikona, freska ili koji već fazon!!
ŠTA JE FALILO ART KLINICI???????????
lep sastanak vam želim!
najiskrenije!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
imam jedno pitanje! jedno od "onih mojih"..
ima li ikakve šanse da se, makar tokom letnjih vrućina, promeni termin održavanja sastanaka?
ima li ikakve šanse da se, makar tokom letnjih vrućina, promeni termin održavanja sastanaka?
Ali dva zavisnika su sve što je potrebno...literaturu već imate, ako malo pogledate skoro pa da već i držite sastanke...ako nađete prostor, ubodite neko vreme kada vama odgovara i samo pozovite, prošli put je uspelo!
Jedan sastanak nedeljno i tako nikome nije dovoljan, samo napred!
Jedan sastanak nedeljno i tako nikome nije dovoljan, samo napred!
Moon child
Vuk,
ti stvarno u svemu vidiš nešto pozitivno!
svaka ti čast!
na takve stvari sam mislio kada sam napisao da mi nedostajete... osećam da smo se svi poprilično dobro upoznali i upravo to mi fali.. da ne nabrajam osobe i njihove kvalitete, odnosno one parčiće njih, koji pomažu da u sebi probudiš to isto.. ne znam da li kontaš..
mislim konkretno, da od tebe čovek može da pokupi gomilu teorije i da se nauči da reprogramira svoj mozak... onako kako ga je heroin reprogramirao u jednom momentu pa smo ostali tu gde jesmo.. proces je na svu sreću POVRATAN i od tebe se da naučiti pozitivnom mišljenju.
znaš od koga, sa grupe, može da se uči o samodisciplini.
znaš i osobu koja je savvršeno staložena, tiha i mirna a istovremeno dovoljno jaka da se upusti u koštac sa lošim danom, na primer, kada se probudi ujutro i skonta da je dan jednostavno "smdrljiv".. pa nastavi da ga doživljava..
znaš i ponekog slabijeg, sklonog recidivima i frenetičnim odbrojavanjem dana bez njih.. pa upadanjem u nova sranja.. i od te osobe se da naučiti, ako ništa drugo a ono kako prepoznati sopstvenu slabost..
čudesna nam je grupa Nova Nada! ukupno, jako mi nedostaje.
porazmisliću o ovome što si rekao i smisliću nešto, pa ću osvanuti sa predlogom.
hvala na ideji!
svako dobro!
ti stvarno u svemu vidiš nešto pozitivno!
svaka ti čast!
na takve stvari sam mislio kada sam napisao da mi nedostajete... osećam da smo se svi poprilično dobro upoznali i upravo to mi fali.. da ne nabrajam osobe i njihove kvalitete, odnosno one parčiće njih, koji pomažu da u sebi probudiš to isto.. ne znam da li kontaš..
mislim konkretno, da od tebe čovek može da pokupi gomilu teorije i da se nauči da reprogramira svoj mozak... onako kako ga je heroin reprogramirao u jednom momentu pa smo ostali tu gde jesmo.. proces je na svu sreću POVRATAN i od tebe se da naučiti pozitivnom mišljenju.
znaš od koga, sa grupe, može da se uči o samodisciplini.
znaš i osobu koja je savvršeno staložena, tiha i mirna a istovremeno dovoljno jaka da se upusti u koštac sa lošim danom, na primer, kada se probudi ujutro i skonta da je dan jednostavno "smdrljiv".. pa nastavi da ga doživljava..
znaš i ponekog slabijeg, sklonog recidivima i frenetičnim odbrojavanjem dana bez njih.. pa upadanjem u nova sranja.. i od te osobe se da naučiti, ako ništa drugo a ono kako prepoznati sopstvenu slabost..
čudesna nam je grupa Nova Nada! ukupno, jako mi nedostaje.
porazmisliću o ovome što si rekao i smisliću nešto, pa ću osvanuti sa predlogom.
hvala na ideji!
svako dobro!
jedva čekam sastanak u subotu!
Iiii? Kako bi na sastanku?7474 wrote:jedva čekam sastanak u subotu!
pogadjaj!!sanela wrote:Iiii? Kako bi na sastanku?7474 wrote:jedva čekam sastanak u subotu!