Kafica (friška) jutarnja (doprinos redu i disciplini)
Moderator: sanela
- pepeljuga84
Ja jutros pijem caj, opet sam bolestan. Pravo sam prihvatiliste za sve viruse gripe, kijavice, malarije, kolere, tifusa, ebole itd., koji prolaze kroz BiH u zadnjih mjesec dana...
Nego da napisem nesto u svoju odbranu :
Kad god idem na utakmicu, uvijek bude ista procedura - drotovi nas sacekaju ispred autobusa, istresu nam dzepove (zato obicno imam pune gace pirotehnike) i sprovedu nas na stadion. Poslije tekme nas ljubazno vrate nazad u bus i posalju u pm... Tako je bilo i u Bgd u srijedu i znao sam da ce biti. Zato se nikome nisam javljao. A ja bih se vama javio
... Nadam se da taj minus nije bas preveliki
.
Nego da napisem nesto u svoju odbranu :
Kad god idem na utakmicu, uvijek bude ista procedura - drotovi nas sacekaju ispred autobusa, istresu nam dzepove (zato obicno imam pune gace pirotehnike) i sprovedu nas na stadion. Poslije tekme nas ljubazno vrate nazad u bus i posalju u pm... Tako je bilo i u Bgd u srijedu i znao sam da ce biti. Zato se nikome nisam javljao. A ja bih se vama javio

- katarinadimedici
-
Ako diskusija ode u smjeru ko je za koga navijao obrisaću poruke. Imate pm, pa koga zanima za koga je neko navijao, bujrum.
Ovo je radi prevencije
Sanela
Ovo je radi prevencije

Sanela
Last edited by sanela on Mon Oct 17, 2005 6:05 pm, edited 1 time in total.
Tu sam u istoj zgradi samo u drugom stanu,ništa strašno nisam otišla iz kuće mada bih volela da odem u tri lepe odavde samo da imam mogućnosti,valjda će doći i taj dan...Kato nisam zaboravila tvoj broj nego mi malo glupo da te zovem,baš ništa pametno nemam da kažem...Što se tiče kompa izvini zaboravila sam da ti javim šta se dešava,burazer mi doneo neki krš na kom još nemam internet jer treba da mi se umreži komp sa kevinim tako da za njih ja sad kao imam raunar(sa kojim ništa ne mogu da radim) ali nema veze...U svakom slučaju relativno sam dobro,ako se neko zabrinuo izvinjavam se nisam odmah naglasila da se nije ništa strašno dogodilo samo mala selidba na kratko nadam se jer ću umreti od gladi ako nešto ne uradim uskoro...Pozdravljam vas i volim sve...Zvrky danguba 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!