sta sad?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

mladji brat

Re: sta sad?

Post by mladji brat »

Sretno i tebi druze
Gile

Post by Gile »

proba
Gile

Post by Gile »

jedva saljem ovo preko mob. ja sam ok valjda, 2 nedelje ne pijem nista,problemi sa spavanjem. radna terapija je cudo,setnja uz reku sa dobermanom i ortakom,kafana,soc zivot.. sex posle god dana..verovatno imam dosta srece u ovom oporavku i podrsku svih. kada se domognem neta detaljnije cu. poz i hvala svima
Gile

Post by Gile »

napokon imam net p a cu sutra trene glave nasiroko sta mi se desavalo
clean 5 meeci, redovne konrtolne i ubise me ovi zolofti,rivotrili,formidi, a da ne pricom o nloreksu, gde seksea nema :shock:
sunrise

Post by sunrise »

bravo...cool
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Gile

Post by Gile »

kao sto napisah imao sam verovatno ludu srecu da pobegnem od BG i dodjem u sredinu gde imam podrsku oca, dustva, sada i devojke koja ima dosta iskustva u ovim stvarima. Inace nisam pio terapije mesec dana i ponovo sam krenuo. Naterase me ovi iz Drajzerove, kaze mora i tacka. Ja sam to izbegavo, jer uvece se odvalim od alkohola, pa to stim ne ide. Cak sam pao niz stepenice i jedva ostao ziv. to mi je valjda opomena zadnja od boga da se ne igram vise sa zivotom koji nam je podaren. Ovde mi je za sada super od ujutro cale dolazi pravi klopu, posle ode oko 3, drugar posle podne dodj, pa setamo dobermana Gadafija uz reku, uvece neko pivce u kafani i tako, prava radna terapija. Ode se i na goc, pnanine, reke, sela, Zicu moram obici, nisam bio 30g. Priroda je zakon i planina obozavam ih, taj mir i sklad.
Odrapise mi sto soma kaznu za o,o3, pa ja ne mogu da verujem, a ksanije cu o tome. Ne bih da se nerviram ovakvom lepom danu.
Ostajte mi dobro i zdravo, jer zdravlje je najvece bogatstvo.
:drinkers:
Gile

Post by Gile »

plasim se zamene za alkohol, tablete i salatu u zamenu za ovo sranje od dopa koje sigurno necu probati vise nikad u zivotu. :axe:
sanela

Post by sanela »

Gile wrote:plasim se zamene za alkohol, tablete i salatu u zamenu za ovo sranje od dopa koje sigurno necu probati vise nikad u zivotu. :axe:
Budi oprezan, jer će te opijanje vratiti dopu koliko god se ti koprcao i izbjegavao ga. Ako si zaista riješio biti čist, riješi se svega. Sve drugo je prečica do dopa.
Gile

Post by Gile »

Depra me ubi, bezvoljnost i pored ovih lekova. Pijem, a ne bih smeo. Duva mi se isto ludacki, ali u ovom Kraljevu nema nicega osim rakije izgleda. Sva sreca pa imam tu divnu devojku koja mi dosta pomaze i borimo se zajedno. Doktorka iz Drajzerove kaze da na sledecu kontrolu dodjem obavezno sa njom, jer sam sve odradio bez saradnika u lecenju, pa valjda zbog toga. Inace se svadjam sa njom zbog vutre, koja po meni zamenjuje sve ove tablete i alkohol i to deset puta bolje, jer onda imam i volju za zivotom, radom, mozak dobija dosta ideja..itd.
Ne znam, mislio sam da posle ovih 5 meseci, da ce sve lakse ici, jer potrebu za dopom nemam, niti cu ga ikada vise u zivotu uzeti, jer mi napravi pakao, od koga i pored najboljih okolnosti jako, jako tesko opstajem.
Verovatno je to i posledica prvobitnije bolesti depresije, poremecaja licnosti sa psihopatskim crtama, kako su me jos u vojnoj skoli dijagnostifikovali. Ustvari to verovatno pocinje od ranog detinjstva, razvoda, selidbe, nedovoljno majcine ljubavi itd.
Udavih vas, sorry
Budite mi dobri, jaki i zdravi
be a warrior

Post by be a warrior »

Drž se Gile!!!Možeš ti to!!!Čestitam, ovo je uspjeh nad uspjesima!!! Možeš ti to!!!Pozz...

don t worry, be happy!!
Post Reply