supergenije wrote:Mene je iskreno strah da prestanem s njim jer osim sto sam narkomancina, plus sam i "opsesivno kompulzivan" i imam neke anksiozne napade...ovo su ti medicinski izrazi a po srpski desavaju mi se neke cudne stvari..tipa odjedanput mi se znoje ruke, lupa mi srce, znojim se, crvenim, skace mi pritisak..e sad to sam resavao sa lekovima za smirenje(nista na svoju ruku vec u dogovoru sa psihicem ), medjutim... sta ako mi se sve skurci a desava mi se iako dop nisam uzeo 2 g, da ga ga zavrsim, a kad se recidiv napravi zna se...napravio sam ih bar hiljadu..ko i svi. E sad ne mogu uzimati blokator ni ceo zivot mora se jednom preseci samo kad?? Imam dosta otvoren odnos sa doktorom i on zna za ove moje strahove..uskoro treba da se vidim sa njim pa cemo videti...
Nego ti kad si prestala sa blokatorom, jer se javljao rovac? Jer si pomisljala ono aj da se pocastim i sl. kako se osecas. Izvini ako si pisala o tome, nov sam a nisam prelistao sve teme. Pozdrav
Isti strah sam imala i ja. Ko zna, možda je to prirodno, pošto želimo da ostanemo čisti ?
Pojma nemam ..
Meni se, iskreno, rovoac još nije javljao. Ne mogu da objasnim ni kako ni zašto ..
Kažem ti, jednostavno je keva prvo proredila sa davanjem, a onda i prekinula..
Ja se nekako trudim da što manje razmišljam o svemu tome, tako da možda sama sebe ubedjujem da je sve u stvari kao pre, bez obzira što ne pijem više blokove. Nekako, ne pada mi na pamet ni da pomislim da bih mogla ponovo da ugrozim čitavo svoje postojanje uzimanjem nove doze.
Ne znam šta vreme nosi, ali trenutno se osećam tako.
Ne idem kod psihića, mada bih možda i trebala. Nekako, radim i pokušavam da živim normalan život.. Ne družim se više sa narkomanima, ne izlazim sa njima i sve tako.. Promenila sam krug ljudi oko sebe i sad kad skontam da je neko narkoman, izbegavam ga. Kako njega, tako i teme vezane za narkomaniju i dop pogotovo.
Kad se vidjam sa ikim, vidjam se sa onako, iole normalnim ljudima.
Samo mi je bitno da nema dopa u bilo kakvoj priči i to je to.
Ne mogu reći da sam svetica, pušim vutru. Ali jbga, zato mi dop ne pada na pamet.....
Kako tebi ide? Jel radiš, kako živiš ?? Kako provodiš dane ?? Jel se vidjaš sa tim starim društvom ??
Po meni, kidanje veza sa svima iz prošlog ivota je od ključne važnopsti ..
Ja sam pokidala veze sa svima iz prošlosti, sem sa momkom.. Za njega i sa njim me i veže vutra ..
Trebala sam i to promeniti, ali nemam snage .. Jbga, ima još borbe.. Nje nikad kraja ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..