Ako je iole wolish kao shto kazesh .. Reci njenoj kewi swe, weruj mi da ce ti biti zahwalna do kraja ziwota..
A sa tom dewojchicom cesh morati malo da pauzirash werowatno, dok ona ne shwati da si uradio za nju neshto kwalitetno .. A shwatice pre ili kasnije ..
Druze, weruj mi, goworim ti iz iskustwa- ako to ne uradish, sjebao si se za ubuduce..
Ne mozesh ni da zamislish shta was cheka za samo par meseci ..
I nema tu hocu-necu !! Kad ste pocheli, ako se ne zakochi naglo i aghresiwno, ode swe u.....
Srecno i jawljaj se ....
Pozdraw ..
18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: 18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
pozdrav,
želim ti samo reći da bježiš dok možeš, nemoj se zaj... sa tim stvarima, može sve puno predaleko otići...jel ti treba u životu da stalno visiš po ambulantama?? jer ako nastaviš kako si počeo, to te čeka- vjeruj mi. Jel ti treba još koja kriza? Ili možda želiš u komunu?? To je samo tvoj život i ko sam ja da ti dijelim savjete ali bježi brate dok te nije ščepalo....ajd drž' se
želim ti samo reći da bježiš dok možeš, nemoj se zaj... sa tim stvarima, može sve puno predaleko otići...jel ti treba u životu da stalno visiš po ambulantama?? jer ako nastaviš kako si počeo, to te čeka- vjeruj mi. Jel ti treba još koja kriza? Ili možda želiš u komunu?? To je samo tvoj život i ko sam ja da ti dijelim savjete ali bježi brate dok te nije ščepalo....ajd drž' se

U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Frendos to ti je normalna mala krizica.....check021 wrote:Evo i mene,da se "ispovedim",ma da tesko sam pristao na ovo i dugo sam se lomio sam sa sobom-da priznam.Evo ovako stoje stvari:
Imam 18godina,prvi put sam probao dop pa recimo pre godinu dana.Nekad mi je ,jebo' te,bila dovoljna crta od 200-300din da se uradim i da mi bude super,sada...Sada je nesto sasvim novo nastalo.Imam devojku,mladju od mene,koja takodje konzumira isto sto i ja.BEZ MOG NAGOVORA-da napomenem sto je veoma bitno.Sada,kada mi treba najmanje 1000 din da bi bar na trenutak osetio nesto,trazim pomoc!Upravo apstiniram,i jako mi je tesko ljudi.Pa je moje pitanje sledece...
Iako,koliko ja shvatam,nisam neki ovisnik,kako da ucinim da vise nikad ne kusam dop(kada sam vec pio i caj i uzimao metadon)?????
Kako da,sada mi je kriza,sebio olaksam stvari???Bole me jako noge,placem ubijen cinjenicom da sam mogao biti u osnovnoj "vukovac"(Dobiti Vukovu diplomu,ovde u Srbiji se to dobija ako celokupno osnovno obrazovanje prodjes sa 5,00)i mogao biti najbolji djak Gimnazije!Kako da olaksam sebi krizu.Imam proliv,nesanicu,curi mi nos,jezim se,cas mi toplo cas mi hladno i tako...Uzas Boziji ljudi!!! Molim Vas,kao Boga,da mi pomognete nekim savetima ili otkud znam cime...Ljubazno Vas, Boris.
Hebemu imas hebenih 18 god!! Pa jesi lud, odhebi to smece od sebe bez ikakvih terapija i bilo cega drugoga! Pa samo godinu dana se "druzis" sa dopom (sa stankama nekim pretpostavljam) i nisi jako zakacen na to zlo jer godinu dana je nista! Izdrzi tu krizu i bok....a ne se samosazaljevat ili nesto sl. Meni je najvise pomoglo kada sam mami sve priznao (makar roditelji to znaju) i kada me ona lijepo zakljucala u sobu! E to je bilo pravo skidanje...... Znam da ti nije lako i znam kako ti je, ali morati ces se skidati kad-tad....i bolje to napravi sto prije tj. SADA jer svaki iduci puta ce ti biti sve teze i teze....na kraju ces u najboljem slucaju zavrsiti na terapiji ili u nekoj rupi sa iglom u ruci...
Sretno!
- PROČITAJ ME
.....ćao, razumijem te u potpunosti dječače dragi, jer sam ja baš prije nekih desetak dana prestala sa metadonskom terapijom......a u vrjeme odlaženja na terapi sam znala dobro da se puknem... nažalost, al je tako...... skidanje sa meta, je grozno, vjeruj mi isto ko sa horsa...... nesanica, preznojavanje...ma užas jedan...plač, jauci od bolova...... mislim da sam ti ovdje što se tiče fizičke najbliža....opet kažem nažalost.......ali jebi ga izdrži nekako ako imaš volje i hrabrosti sam sebi da priznaš da si u debelim govnima...... mislim da prvo trebaš sebi priznati i početi se skidati........ evo npr. ja sam sebi zacrtala i skontala se da ne želim više svo to sranje u svom životu.... pa jebo te ja sam u ovome deceniju i po..... uh što se sjeba kad skonta...... jest teško, veoma teško i u potpunosti te razumijem, nisam nekako dosljedna da ti dajem ikakve savjete i solim pamet, jer sam i ja tek na ponovnom odvikavanju...... ali samo želim da ti kažem da sam uz tebe, da se držiš..... moraš brale zbog sebe..... pokušaj se vratiti unazad...... skontaj se...prekontaj.... ma nisam pametna..ali u svakom slučaju želim da ISTRAJEMO......... pozdrav od Jace..... 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Check021, imas djevojku od 14 god i ona se drogira!?
Prijatelju moj dali znas koliko bi ti mogao popusit zatvora radi toga!? Pocevsi od toga da se moze slobodno reci da si pedofil, jer ona je jos doslovce curica i u razvoju....i uz to si se ti jos rokao sa njom!? Pa daj razmisli malo tom svojom glavom!?
Odmah joj zovi mamu dok je vrijeme i sve joj reci....nazovi je anonimno ako treba i reci joj sta joj kcer sve radi!! A i to da cete prekinuti....pa nego sta da ces prekinit sa njom, pa ona ima SAMO 14 god!! Daj nemoj biti lud i sebican...zovi joj mamu dok je jos vrijeme i rijesi to sto prije!
Boze...14 god.....ma strasno!!!
Prijatelju moj dali znas koliko bi ti mogao popusit zatvora radi toga!? Pocevsi od toga da se moze slobodno reci da si pedofil, jer ona je jos doslovce curica i u razvoju....i uz to si se ti jos rokao sa njom!? Pa daj razmisli malo tom svojom glavom!?
Odmah joj zovi mamu dok je vrijeme i sve joj reci....nazovi je anonimno ako treba i reci joj sta joj kcer sve radi!! A i to da cete prekinuti....pa nego sta da ces prekinit sa njom, pa ona ima SAMO 14 god!! Daj nemoj biti lud i sebican...zovi joj mamu dok je jos vrijeme i rijesi to sto prije!
Boze...14 god.....ma strasno!!!

- PROČITAJ ME
...... u potpunosti se slažem sa ironom, u vezi tvoje jako mlade djevojke...... ali naravno na tebi je da se odlučiš ako joj želiš dobro...... jer shvati ovo, ona jest zaista premlada ušla u ova sranja, a barem ti budi kao stariji i pametniji .....i reci ono anonimno njenim.... da TO SVE ZAUSTAVE NA VRIJEME... mislim da joj time činiš uslugu i mnogo pomažeš....a, ona nikada ne mora saznati odakle znaju njeni za to...... opet kažem vidi..... ako ti je stalo do nje, onda učini za nju ono najbolje..... pozdrav od kolegice Jace..... samo naprijed i čuvaj se dječače..... :smt006 PDT_Love_18
- Lilith*Nancy*
I ja sam se prwi put na DOP nawukla sa 14.Seci to!Cisto sumnjam da ce ti bilo kakaw razgowor sa njom pomoci,ali pokusaj.Ne znam,meni nije wredelo nista goworiti.....da budem realna a ne pristrasna-Sasa je uprawu,werowatno je to najbolje resenje s obzirom na njene godine.....Ako ti znaci moje misljenje ili ako imas potrebu,obrati mi se slobodno.
Saljem ti weliki HUG
Saljem ti weliki HUG
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
EVEN IF YOU STAND ALONE!
- PROČITAJ ME
.... dječače jesi živ braca mili
pozdrav..... javi se..... 

Yo,evo me... Uzasne krize psihicke i fizicke me potresaju... E sada da vas vidim.
Imam ideju koja bi mi spasila zivot,kako bi meni spasili zivot. A JA CU SE OBECAVAM POSTARATI ZA MALU AKO VI ZA MENE!!! Stvar je sledeca...Hocu da se lecim metadonom jer imam gomile prijatelja i poznainika koji su se bas tim putem bez ikakve krize ili bilo cega skinuli i sada lupajui samare kad neko pomene dop ili neki opijat u njihovom drustvu
E sad,znam da bi se trebao prijaviti na metadonski centar ali ja to ne zelim jer bi time bio obelezen kao narkos i onda sam ispusio za svaki normalan posao i ribe i drugovi.Svi bi me gledali kao narkosa.I to bi mi stojalo u kartonu.Ono sto ja trazim je zaobilazak met.centra i dobijanje terapije od nekog kome vise ne treba ta cifra koju dobija ili bi je podelio samnom!Znaci sva ista procedura kao u met.centru,razgovori,ovo-onom,i svake nedelje(odredi se dan) podignem tu i tu kolicinu flasica...Ja kazem,naravno koliko bi mi trebalo u pocetku dnevno.E sada,kada ustaovimo sve to sto treba ostalo sve ide kao i da su mi prepisali tamo u met.centru. Znaci kada taj neko ko zeli da spasi ovaj zivot podize flasice(jedan dan u nedelji) udeli i meni odredjenu(dogovorenu) kolicinu istog.I tako jedan period ide ista terapija sa postepenim smanjenjem.Diskreciju bi molio sa obe strane ZAGARANTOVANU! Znaci ljudi molim vas,razumite me zasto zelim da preskocim METADONSKU PROCEDURU.Zelim posao,dok sam na terapiji...Kapirate?(4god gimnazije...sad fax) ne treba mi ta etiketa a ZNAM DA SA NEKIM MOGU DA SE DOGOVORIM DA KONTROLISANO I DOGOVORENO 1 NEDELJNO DOBIJAM NEKU KOLICINU M-a. E pa...sad...Stvar je vase volje i onoga sto vi zovete - "zelimo da ti pomognemo". Ja sam ovde izneo veoma dobar predlog-ljudi dobre volje-javite se!!! DOGOVOR NARAVNO PRE SVEGA!!!!! MOZE I NA PVT-u,naravno. SAMO VADITE ME IZ OVE JURNJAVE ZA HEROINOM,PRODAJOM STVARI I OSTALO....DANAS SAM PRODAO LAPTOP KOJI MI JE MAMA QPILA ZA 18-ti rodj...Uzas... AJ javite se na PVT!}
VELIKI POZDRAV ZA SVE ONE KOJI HOCE DA PODELE SAMNOM PARCE PITE(TERAPIJE)KOJA BI I MENI SPASILA ZIVOT!!!!!!!!!!!!!!!!
BIG LOVE FOR...ALL
Imam ideju koja bi mi spasila zivot,kako bi meni spasili zivot. A JA CU SE OBECAVAM POSTARATI ZA MALU AKO VI ZA MENE!!! Stvar je sledeca...Hocu da se lecim metadonom jer imam gomile prijatelja i poznainika koji su se bas tim putem bez ikakve krize ili bilo cega skinuli i sada lupajui samare kad neko pomene dop ili neki opijat u njihovom drustvu

VELIKI POZDRAV ZA SVE ONE KOJI HOCE DA PODELE SAMNOM PARCE PITE(TERAPIJE)KOJA BI I MENI SPASILA ZIVOT!!!!!!!!!!!!!!!!
BIG LOVE FOR...ALL
U Srbiji ima možda oko 150 ljudi koji su na metadonskom održavanju. Da li stvarno misliš da će se neko od njih odreći dela onoga što za njih prestavlja vazduh koji dišu? Jel tvoji znaju da se gudriraš?
SAMO CEO ŽIVOT...