BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....
Moderator: sanela
-
Re: BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....
Jume sorra jebi ga izletelo mi kada sam cuo i drugu stranu price.
nemoj se ti ljutiti na svog matorog kuma, zna on sta radi, sto kum spoji ni pajo nemoze rastaviti. eto moji najbolji prijatelji su izmedju sebe imali dop ali su imali i mene, sada imaju sina od 13 godina, mali je car od 8 godine slusa Cypress hill ako dobro napisah, nesto mi mozak ne funkcionise u zadnje vreme.
Nancy moja, bice dobro u komuni puno razmisljaj kako Jana kaze u sve sto te odvelo u ovo sranje, sta je uzrok, videla si caleta i svu agoniju koju on prolazi i ipak si otisla istim putem, nesto postoji, iskopaj ga negde u sebi mozda je blizu i samo ce izaci iz tebe za par dana a mozda je duboko ukopano u tebi i nisi ni svesna sta te oteralo djavolu.
meni je trebalo samo 15 godina da shvatim ko sam sta sam i zasto beg. Sada sam shvatio pronasao to sto me odvelo u ovaj polusvet u kome veruj mi nikada se nisam nesto predobro ni snalazio, znas kum ti je pricao o meni verovatno.o laznom skoro savrsenom svetu koji smo moja draga i ja izgradili, ali eto srusio se kao kula od karata, nema ljubavi samo ogorcenje sa njene strane ogorcenje sa moje naravno na samog sebe, pomalo na nju iako ona nije nista kriva je malo dala mi je previse sansi koje sam ja naravno sve prokockao i vreme je da ju pustim da zivi svoj zivot.
Da da dobicete put ali kume bre pa di dominikanu jebo te, pa ja cu propasti totalno, ajte vi meni lepo u dubrovnik ili jos bolje u Cavtat prekrasan je miran pun zelenila.
E da evo otvaram konkurs za naziv turisticke agencije ja nikako da smislim nesto pravo!!!!!!!! A znam kako ste svi kreativni pa eto otvoren sam za predloge
nagrada besplaan put, gde, videcemo
pozzz za sve
nemoj se ti ljutiti na svog matorog kuma, zna on sta radi, sto kum spoji ni pajo nemoze rastaviti. eto moji najbolji prijatelji su izmedju sebe imali dop ali su imali i mene, sada imaju sina od 13 godina, mali je car od 8 godine slusa Cypress hill ako dobro napisah, nesto mi mozak ne funkcionise u zadnje vreme.
Nancy moja, bice dobro u komuni puno razmisljaj kako Jana kaze u sve sto te odvelo u ovo sranje, sta je uzrok, videla si caleta i svu agoniju koju on prolazi i ipak si otisla istim putem, nesto postoji, iskopaj ga negde u sebi mozda je blizu i samo ce izaci iz tebe za par dana a mozda je duboko ukopano u tebi i nisi ni svesna sta te oteralo djavolu.
meni je trebalo samo 15 godina da shvatim ko sam sta sam i zasto beg. Sada sam shvatio pronasao to sto me odvelo u ovaj polusvet u kome veruj mi nikada se nisam nesto predobro ni snalazio, znas kum ti je pricao o meni verovatno.o laznom skoro savrsenom svetu koji smo moja draga i ja izgradili, ali eto srusio se kao kula od karata, nema ljubavi samo ogorcenje sa njene strane ogorcenje sa moje naravno na samog sebe, pomalo na nju iako ona nije nista kriva je malo dala mi je previse sansi koje sam ja naravno sve prokockao i vreme je da ju pustim da zivi svoj zivot.
Da da dobicete put ali kume bre pa di dominikanu jebo te, pa ja cu propasti totalno, ajte vi meni lepo u dubrovnik ili jos bolje u Cavtat prekrasan je miran pun zelenila.
E da evo otvaram konkurs za naziv turisticke agencije ja nikako da smislim nesto pravo!!!!!!!! A znam kako ste svi kreativni pa eto otvoren sam za predloge
nagrada besplaan put, gde, videcemo
pozzz za sve
Vozdra svi!
Dominikana je vrh,a nije ni trosak neki,a ni skupo.
Mene je Dubrovnik znao puno vise kostati.
Cujemo se,a i o predlozima cemo razmisljati.
Drago mi je sto si na mukama,slatkim!
Dominikana je vrh,a nije ni trosak neki,a ni skupo.
Mene je Dubrovnik znao puno vise kostati.
Cujemo se,a i o predlozima cemo razmisljati.
Drago mi je sto si na mukama,slatkim!
-
Sem avionske i nije a upravu si za du, pogotovo kada neiskusan turista sedne na stradun da popije kafu. Zato je Poco Loco mnogo bolji izbor. yugo ti si jedan od kreativnijih ovde pa daj se potrudi
- Sagitarius
He,he,he koji su to manijaci.Meni je cura radila u vinskom baru hotela "Palace".Baklava-70kn,npr.sedne na stradun da popije kafu.
Kaže da svaka čaša za vino košta najmanje 200-300kn,pa ti peri

A napiši malo više o toj agenciji,ciljana tržišta,populacija?Pa možda netko i smisli neko ime.
Evo ja za početak:"Crazy horse"

-
pa agencija ce biti za posredno i neposredno poslovanje, bavice se svime i svacim, ekskurzije pordaja aranzmana za sebe a i zadruge agencije. sediste je u vukovaru zbog raznih poticaja jer je mesto od posebne drzavne skrbi pa se dobijaju neki silni povrati poreza za zaposlene i sve ostalo.
znaci i izdavanje privatnog smjestaja i hoteli i prodaja karata, ma Sagy sve zivo putovanja po inostranstvu. Sada moram zaposliti nekoga ko ima licencu za rukovodioca tur agencije jer ja planiram da polazem ali nema do proljeca barem u St imam informaciju i iz Du, za zg jos ne znam i Os ali po zakonu bi trebalo dva puta godisnje da ima taj seminar, ali najcesce je to proljece pa cu onda da zaposlim nekoga iz Vu jer dobijam olaksice za njega povrat svih dadžbina za mirovinsko socijalno i to 50%. poticaj od grada, ali najvece su ipak pare na ekskurzijama i time se ja bavim duze vreme pa cu se mozda najvise bazirati na tome.
Ajde ajde Sagy smisli negde pa te saljem na Kopaonik kada noga se oporavi malo da uzivas u snegu.
znaci i izdavanje privatnog smjestaja i hoteli i prodaja karata, ma Sagy sve zivo putovanja po inostranstvu. Sada moram zaposliti nekoga ko ima licencu za rukovodioca tur agencije jer ja planiram da polazem ali nema do proljeca barem u St imam informaciju i iz Du, za zg jos ne znam i Os ali po zakonu bi trebalo dva puta godisnje da ima taj seminar, ali najcesce je to proljece pa cu onda da zaposlim nekoga iz Vu jer dobijam olaksice za njega povrat svih dadžbina za mirovinsko socijalno i to 50%. poticaj od grada, ali najvece su ipak pare na ekskurzijama i time se ja bavim duze vreme pa cu se mozda najvise bazirati na tome.
Ajde ajde Sagy smisli negde pa te saljem na Kopaonik kada noga se oporavi malo da uzivas u snegu.
IGRICE,DECACE,WOOOOLIM WAS! :smt026 :smt049 :smt049
Igrice,ja kad se wratim nastawicu za turistickog t.,Oci mi je rekla za tebe.
Mada sam tek pocela,nadam se da ces mi pomoci :smt083
Nakon sto sam napustila Karlowacku,napokon posle otprilike 2 god opet krenem ali wanredno za turistickog.....sada opet nista od toga.....
WEEEEJIKI HUG!
DECACE,KISSSSsss U & MISS U.....
Napokon te nadjem i swe upropastim..... :smt102 :smt089 :smt088 :smt090 ](*,) [shot]

Igrice,ja kad se wratim nastawicu za turistickog t.,Oci mi je rekla za tebe.
Mada sam tek pocela,nadam se da ces mi pomoci :smt083
Nakon sto sam napustila Karlowacku,napokon posle otprilike 2 god opet krenem ali wanredno za turistickog.....sada opet nista od toga.....
WEEEEJIKI HUG!
DECACE,KISSSSsss U & MISS U.....
Napokon te nadjem i swe upropastim..... :smt102 :smt089 :smt088 :smt090 ](*,) [shot]
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
- Sagitarius
Aj vako:
"Global tours"
"Dream travel"
"Put snova"
"Mate und jaranen"
"Global tours"
"Dream travel"
"Put snova"
"Mate und jaranen"

Sorry,molim te mi pojasni malcice :smt049 :smt049 :smt049Sagitarius wrote:Aj vako:
"Global tours"
"Dream travel"
"Put snova"
"Mate und jaranen"
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
- Sagitarius
Nevermind,to je bilo za Igru.Bez.GranicaLilith wrote:Sorry,molim te mi pojasni malcice :smt049 :smt049 :smt049
Drago mi je da postoji owaj forum,NA,jos par ljudi koji su mi podrska....
Ni sama ne znam kakwo bih sranje u suprotnom naprawila.........
HWALA WAM SWIMA I SWE WAS KISSSSSSSS
Decace moj i samo moj :smt016 :smt077 :smt051 HWALA STO SI TAKAW KAKAW JESI.....
NE IDEM JOS UWEK ALI MORAM MALO DA PATETISEM :smt060 PUKLE ME NEKE EMOCIJE....
:smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049
:smt026 :smt026 :smt026 :smt102
Ni sama ne znam kakwo bih sranje u suprotnom naprawila.........
HWALA WAM SWIMA I SWE WAS KISSSSSSSS
Decace moj i samo moj :smt016 :smt077 :smt051 HWALA STO SI TAKAW KAKAW JESI.....
NE IDEM JOS UWEK ALI MORAM MALO DA PATETISEM :smt060 PUKLE ME NEKE EMOCIJE....
:smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!