e neznam jel vi to radite, al ja ako baš zagusti ono pravo onda se dignem i čistim po kući... sve čistim, spremam, glancam... i onda ne mislim na to i krećem se i prođe... a i nešto dobro ispadne iz toga - kuća blista...

Moderator: sanela
iva, draga, kakav je ovo gore post? jel ti to opet zakuhavaš il se meni čini... Šta bi od cooliranja?...iva... wrote:hahahahahahha... joj što volim kad sam upravu... jeben osjećaj..
" ak su problemi preteški ti samo uzmi heroin" (Hladno Pivo)... hahahahahahahah.... joj šta su ljudi slabi pa to je prestrašno a kad su još k tome i glupi i jebeni lažovi.... uf...
kako mrzim ljude koji seru i muljaju da bi sebi stvorili neki braz u društvu... ali vražina dođe po svoje kad tad.... ahhaahhah.... ma joj neka, neka---- svakome po zaslugama je ona stara ali mudra.
Želim i ja na žurku sa vamaModesty
kakvu bi mi ludu žuraju napravila nas par odavde da se nađemo....joooj kako bi to bilo krasno...da se smijemo našim mukama ,samima sebi a sa druge strane da uživamo što smo skupa,što se raumijemo i što ipak znamo koliko je život lijep