Trainspotting - Moja istorija - od pocetka do - kraja!?
Moderator: sanela
- Mark_Renton
Ja sam konj. Najgori onaj. Ne, nisam recidivirao. Posto je sad 7AM, a celu noc nisam spavao, primetio sam da su bolovi prilicno popustili... i ja lezim onako u dosadi, gledam "tesnu kozu" na BN i pocnem da vezbam... I sad imam tako lepu upalu da se jedva pomeram! Taman jedan bol prosao, dosao drugi... e, jesam magarac majke mi... Nisam mogao tri dana da sacekam da se odmorim od ovog... najvise bole butine, gornji deo... ubi!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
- Mark_Renton
Dan 12, jos uvek ne spavam, zivci u nogama rade (preciznije samo u desnoj nozi, uglavnom u predelu kolena), ponekad osetim slican osecaj i u desnom laktu.
Inace, taj "sindrom nemirnih nogu" ima i moj deda i moja keva i ujak, i ja, jos od pre drogiranja. Sad se samo intenzivirao.
Doduse, u "prirodnom" obliku je mnogo blazi nego sto je u krizi, ali skroz je neprijatno.
Inace, taj "sindrom nemirnih nogu" ima i moj deda i moja keva i ujak, i ja, jos od pre drogiranja. Sad se samo intenzivirao.
Doduse, u "prirodnom" obliku je mnogo blazi nego sto je u krizi, ali skroz je neprijatno.
- joesspappa
Moj predlog ti je shetnja, voznja biciklom... lagana... dok ne udjesh u kondiciju. Ja sam na pocetku vozio 3-4 km, a evo danas posle neshto jache od mesec dana furam izmedju 15 i 20 km... biciklom... I kad se vratim spavam ko bebac...
Samo ti lagano... procice sve... jbg... kako cesh u legiji... marsh od 40 km da izdrzish?
Samo ti lagano... procice sve... jbg... kako cesh u legiji... marsh od 40 km da izdrzish?

Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- Mark_Renton
"Sve ce ovo jednom proci, 00 noc ce doci." znam i ja da sve na ovom svetu ima pocetak i kraj... al' dosadilo mi je vise. Danas sam odspavao 3x po 15 minuta.
Sanjao sam kako kuvam, i taman kako se kuvanje zavrsilo, ja shvatam sta radim i pocinjem da guram onu kasiku od sebe, pokusavm da je prospem, al' ne ide, u tom trenutku shvatam da sanjam...i kao ma ko ga ebe i probudih se.
Sanjao sam kako kuvam, i taman kako se kuvanje zavrsilo, ja shvatam sta radim i pocinjem da guram onu kasiku od sebe, pokusavm da je prospem, al' ne ide, u tom trenutku shvatam da sanjam...i kao ma ko ga ebe i probudih se.
Mark,
To to je otvorena kriza i to je normalno....
Otvorena kriza je otvoreno pokazivanje zelje za drogiranjem ili kada se radis u snu ili sanjas gudru.
Zatvorenu krizu ne prepoznajes ti nego saradnik, ona se manifestuje tako sto si nervozan bez razloga, sve ti nesto smeta, zalis se na vreme, na ovo...ono k...palac, a ne povezujes to sa zikrom. Te krize obicno razresavaju saradnici.
Meni su sa terapijom ubijali krize u snu i stabilizovali san. Mozda da vidis nesto da uradis sa terapijom...
Pozdrav
S.
To to je otvorena kriza i to je normalno....
Otvorena kriza je otvoreno pokazivanje zelje za drogiranjem ili kada se radis u snu ili sanjas gudru.
Zatvorenu krizu ne prepoznajes ti nego saradnik, ona se manifestuje tako sto si nervozan bez razloga, sve ti nesto smeta, zalis se na vreme, na ovo...ono k...palac, a ne povezujes to sa zikrom. Te krize obicno razresavaju saradnici.
Meni su sa terapijom ubijali krize u snu i stabilizovali san. Mozda da vidis nesto da uradis sa terapijom...
Pozdrav
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
- Mark_Renton
Za bolove u ledjima meni je pomogao diklofenak duo. Bas duo, ne obican, jer je u kapsulama pa ne sjebava zeludac, a s obzirom da je nama tolerancija u pm. verovatno ce ti trebati po 4 dnevno. Ali bas je za opustanje misica i bolova u kostima.
Sve najbolje i drz se
S.
Sve najbolje i drz se

S.
Needlework the way, never you betray
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Zasto bas jogurt ? Nas su u Miklosicevoj non stop pitali mesom i pritom pricali kako je meso jako bitno u poboljsanju nivoa dopamina i serotonina i ostalih jebenih hormona srece, zadovoljsta, ljubavi, blazenstva i to, zbog aminokiselina i tih zajebancija... Ja sam provalio da su u tom slucaju doktori definitivno u pravu, cak sta vise meso ima instant dejstvo - meni cim doneses tanjir zajebancija sa rostilja, odmah se osjecam bolje... Zvekni Mark koju pljesku i cevape i jagnjetinu sa raznja i teletinu ispod saca, to ti je moj prijedlog, onako od srca... Mozda da sve poslije zalijes jogurtom.
Ovaj prijedlog sa sportom je pravo dobar. Iscrpi se maksimalno fizicki i bolje ces spavati. A nece biti ni nervoze. Ne znam koje sportove volis, ali bicikl se i meni cini dobrom varijantom, mada i dizanje tegova nije lose... A tek seks...
Jesi li poceo razmisljati sta dalje ? Koji su ti sljedeci koraci ? Znaju li starci da se boris ? Ucestvuju li ?... Na koga se mozes osloniti ?
Vrijeme je da upalis bubrege u glavi.
Drzi se.
Ovaj prijedlog sa sportom je pravo dobar. Iscrpi se maksimalno fizicki i bolje ces spavati. A nece biti ni nervoze. Ne znam koje sportove volis, ali bicikl se i meni cini dobrom varijantom, mada i dizanje tegova nije lose... A tek seks...
Jesi li poceo razmisljati sta dalje ? Koji su ti sljedeci koraci ? Znaju li starci da se boris ? Ucestvuju li ?... Na koga se mozes osloniti ?
Vrijeme je da upalis bubrege u glavi.
Drzi se.