Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ma eto...depresija me smara...
psiha ubi..al eto ipak se drzim...sutra me ceka tezak dan...PETAK DAN ZA METAK....ako ga sutra odbijem...sve ce bit dure..heh...
sve najbolje i pozz...se cujemo...
ako ga sutra ne uzmes onda znaj da si uspeo da se skines,samo to mogu da ti kazem,znam da ti nece biti lako ali razmisli,zar zelis opet sve ono,sve ono kroz sta si prosao,i ja i svi mi,nemoj bacati to sve u vodu,znam da je tesko ali veruj mi mislicu sutra na tebe i da si negde blize zvao bi te samo da ti cujem glas da vidim da li su uzeo,nedaj da te zuto djubre pobedi...uz tebe smo svi
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
hvala ljudi...znam znam....sutra je taj dan..prokleti makedonac...a ja na starom radnom mjestu....EGZIKUTOR..heh...hvala najljepsa...nisam valjda toliki kreten ili mozda jesam??
heh...u svakom slucaju odupirat cu se svim mogucim snagama....cak mozda i silom.heh,....sala...
pozz ljudi i svenajbolje...
Nemoj, bori se kako znas,ako treba vezi se sam uz krevet, nedaj se..jel ako uzmes opet ces morati kroz to sve..a netreba ti to, zvucis kao da imas jak karakter, pa pokazaces nam svima da si i sutra jak ili cak jos jaci...sretno.