Imena za bebu :D
Moderator: sanela
Re: Imena za bebu :D
Dobro buduca mamo, znam da ti je bebica sada najbitnija stvar na svetu (sto je apsolutno normalno), al' daj javi nam nesto o sebi... Kad ti je bese termin, oko Nove Godine? Cekamo izvestaj. Uzivajte i sto vise se sutirajre, mozda malisa bude neki dobar fudbaler 

To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
- Zona Sumraka
zaboravih da se pohvalim...prosle sedmice smo i mi obavjesteni da cemo postati striko i strina...bilo je malo smijesno, posto je moj genijalni buraz za prvi april napravio zajebanciju tako sto je postavio sliku ultrazvuka na svoju i djevojkinu myspace stranicu...naravno laznu, ali izgledala je vrlo ubjedljivo...tako da kada nam je I***ov buraz lezerno plasirao istu sliku na sto, mi smo se naravno ko' kreteni odvalili smijati...dok nas je on zapanjeno gledao i u stilu, "ne fakat, stvarno je beba" pokazujuci prstom na sliku...mi opet kocenje i ono maa daaj ba, koga levatis...onda su se i oni poceli smijati, tako da smo bili sigurni da se zajebavaju...i sve dok nam nije poceo vaditi kojekakve casopise i literaturu o bebama, nismo moroni skontali da su stvarno ozbiljni...
Al' eto, ja malo odoh u detalje...moram reci da me je malo strah...mislim, ja imam prijatelja koji imaju djecu i sve je to u redu...samo drugaciji je filing kada je familija u pitanju...sta to znaci, da treba da se uozbiljim sada?...mislim, osjecam se odjednom nekako staro i odgovorno...i ne svidja mi se taj osjecaj nikako...a sa druge strane osjecam neko uzbudjenje...sta ja znam...kenjam...bice sve u redu i bicu najbolja strina na svijetu...garant...
Al' eto, ja malo odoh u detalje...moram reci da me je malo strah...mislim, ja imam prijatelja koji imaju djecu i sve je to u redu...samo drugaciji je filing kada je familija u pitanju...sta to znaci, da treba da se uozbiljim sada?...mislim, osjecam se odjednom nekako staro i odgovorno...i ne svidja mi se taj osjecaj nikako...a sa druge strane osjecam neko uzbudjenje...sta ja znam...kenjam...bice sve u redu i bicu najbolja strina na svijetu...garant...
-
Cestitam Zono sumraka 

Oooo! Čestitam i ja od srca !

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
- Zona Sumraka
dankeshen 

-
Sunrise, lepo je ime. Zivim u Americi tako da ga cesto cujem. Da li je cesto kod vas u Austriji?
Da i konacno ovu temu zavrsimo
CHRISTINA EWERE ___________ a nadimak joj je Lola. Moja baka mi je sinoc rekla da ce za nju ona ostati Lola i aus. Nek bude Lola ali pravo ime joj je Christina jer je dosla na Bozic i sama si dala ime tim danom
CHRISTINA EWERE ___________ a nadimak joj je Lola. Moja baka mi je sinoc rekla da ce za nju ona ostati Lola i aus. Nek bude Lola ali pravo ime joj je Christina jer je dosla na Bozic i sama si dala ime tim danom
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
moze digresija:)
ja sam nekada daaaaavno predlagala
imena
Joint i vutra :axe:
Prastajte:)
ja sam nekada daaaaavno predlagala
imena
Joint i vutra :axe:
Prastajte:)
to ti je los predlog bio