Otprilike mesec dana po mom izlasku iz Reta, pozvala me je voditeljka jedne emisije, zove se Klopka, kod nje sam već gostovao jedanput, rekla je da bi želela da opet nastupam. Bila je to ozbiljna odluka, bez obzira što sam se već puno puta pojavljivao u medijima, uvek je to bilo dok sam bio u centru, imao sam podršku momaka, sada bih morao da budem sam, sa druge strane, znao sam da će mi to još više otežati nalaženje posla. Ipak, znao sam da je to još jedna prilika da kažem da izlaz postoji, da je narkomanija izlečiva. Pristao sam, pozvao i Andriju, momka koji je proveo na Avali godinu i po dana(inače, moj budući kum), pored nas gostovali su i načelnica Drajzerove(državna klinika), jedan doktor, načelnik državne klinike iz Novog Sada, ujedno je i predednik neke vladine komisije za borbu protiv narkomanije i bila je tu i jedna gospođa, pomoćnica ministra prosvete. Emisija je prošla kako je prošla, a ja sam dobio poziv na razgovor u vezi posla od te zamenice ministra. I da, za mene je u toj emisiji jedino materijalno bilo opipljivo to, što su svi gosti, pa i ja, dobili na poklon mobilni telefon, koji ja nisam imao od kada sam izašao iz centra, pa sam bio jako srećan zbog toga