Uuuu chill stvarno mi je žao....
Isprazno uobičajeno zvuči, znam, ali moram reći, drž se!
Poziv na more :)
Moderator: sanela
U ovavim trenucima čovek nema reči kojima bi mogao izraziti saosećanje. Oko mene je bilo mnogo smrti, ali pred ovom boli, sve ostale su bezlične i nestaju. Moraš pronaći snagu za dalje, razlog zbog kojeg ćeš se svakog dana buditi i živeti taj dan. Duboko verujem u nešto što se zove sudbina. Čovek ne može a da ne bude ljut na Boga u ovakvim trenucima, no...
KAŽU DA JE RAJ ONO MESTO U SRCU GDE ČUVAMO USPOMENU NA SVOJE VOLJENE.
Nemoj remetiti raj svojoj devojčici mučeći sebe grižom savesti, jer nije to ničiji hir ni osveta. Nebeski sudija je tako presudio. Kakvo bi nebo bilo bez anđela?
KAŽU DA JE RAJ ONO MESTO U SRCU GDE ČUVAMO USPOMENU NA SVOJE VOLJENE.
Nemoj remetiti raj svojoj devojčici mučeći sebe grižom savesti, jer nije to ničiji hir ni osveta. Nebeski sudija je tako presudio. Kakvo bi nebo bilo bez anđela?
Zvrks, nemam više mobitel, razletio se u komadiće... Vidjet ćemo se jedan dan na ms-u. Hvala ti što misliš.
Star, bit će bolje... Meni treba vremena, ali eto, već polako počinjem shvaćati... Teško je...ali ne i nemoguće...
Pozdrav!
Star, bit će bolje... Meni treba vremena, ali eto, već polako počinjem shvaćati... Teško je...ali ne i nemoguće...
Pozdrav!
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Da razmisljala sam i o tome da ga vise nemas...
Sranje.... svaki jebeni dan moram da cujem za neku smrt,iz ovog ili onog razloga ipak se desavaju...
Chill nisam imala internet skoro mesec ipo dana izgubila sam posao...nisam videla mnoge poruke na vreme sorry ljudi...
Znam da si jaka i da sada prezivljavas mozda najgore dane u zivotu,znam da ti je tesko ali znam i da ces izdrzati voli te zvrks !Drzi se!

Chill nisam imala internet skoro mesec ipo dana izgubila sam posao...nisam videla mnoge poruke na vreme sorry ljudi...
Znam da si jaka i da sada prezivljavas mozda najgore dane u zivotu,znam da ti je tesko ali znam i da ces izdrzati voli te zvrks !Drzi se!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Sram me priznati, ali izgleda da ću morati na ponovno odvikavanje... Iako, ne vidim zašto... Lakše se divit Adolfu Hitleru nego meni! –vjerujte mi na riječ.
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...