O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

Ma nije mi do seksa, mislim teme, hahah.
Nego razmisljam, prethodne dve godine sam padao u ovom periodu, tacnije u oktobru, ali sam isao kao june, i silio se.
Sad sam smireniji, svesniji, odrasliji. :)
Sad ne srljam nigde, onaj zimusnji kratki ali zestoki recidiv me dobro sibnuo po glavi. A vi ovde ste videli kako sam bio nenormalan i jace od mesec dana posle njega...
Eto, to mi pade na pamet da pomenem.
A vi kako ste?
P.s. Odmarao danas, mada mogao sam bolje da provedem dan. Blejao bez veze, prstom nisam mrdnuo, samo jeo, lezao i blejao na netu, bar da san knjigu uzeo... U glavnom, nisam zadovoljan kako sam proveo dan.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Da si mene poslušao i otišao na seks... :lol:

Jebiga. I ja tako nekako računam-jebo ti i pare (ako zaradiš) danas i sve ako se ceo dan nisi nasmejao.
Po tome i samo po tome vrednujem dane, život.
Adrijana, zato sam prošla i u zatvoru relativno ok. Humor, ljudi, humor. Mada je teško oterati sve probleme u pm, teško je, i psihičke i fizičke. Ja kao što znate imam mnogo fizičkih problema da mi dođe da se ubijem, ali opet guram taj Sizifov kamen, i...da ne bedačim.

(Nemojte otvarati link na "seksu" jer ćete se i vi izbedačiti)

Tragikomedija večita kod mene.

Moja pokojna baba je govorila: komeNdija.
Laku noć..
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Tamara86

Post by Tamara86 »

Bila sam na tom partiju kad je skocio i vikao-" I'M NOT STRAIGHT." Hihihihihi, ostao mi je u ekstra sjecanju. Mene buraz pokojni poceo kao klinku vodati po partijima i prvi parti mi Prodigy bio, 1995, u BG-u, zima bila, msm decembar, u hali Pionir. Volio me voditi sa sobom, a i moglo se, rat jos ovde bilo. Nikad taj parti zaboraviti necu, meni 8 godiina, buraz na bobi, ja pojma nemam da je na bobi ni sta je to, gledam pokojnog Keitha kako skace po onoj bini...I bio mi je Cox dobar, u Sarajevu, na Exitu mi nekako dobar, ali najbolji mi bio u SA. U Banja Luci nikad nije bio. Joj vremena, hihhhh.
StopBup

Post by StopBup »

Tamara86 wrote: Tue Sep 07, 2021 10:54 pm Bila sam na tom partiju kad je skocio i vikao-" I'M NOT STRAIGHT." Hihihihihi, ostao mi je u ekstra sjecanju. Mene buraz pokojni poceo kao klinku vodati po partijima i prvi parti mi Prodigy bio, 1995, u BG-u, zima bila, msm decembar, u hali Pionir. Volio me voditi sa sobom, a i moglo se, rat jos ovde bilo. Nikad taj parti zaboraviti necu, meni 8 godiina, buraz na bobi, ja pojma nemam da je na bobi ni sta je to, gledam pokojnog Keitha kako skace po onoj bini...I bio mi je Cox dobar, u Sarajevu, na Exitu mi nekako dobar, ali najbolji mi bio u SA. U Banja Luci nikad nije bio. Joj vremena, hihhhh.
Hahaha, nemoj zajebavati da si sa 8 godina bila na Prodigy-ju. Ja sam bio, ali kasnije. Ma mi smo napredna deca, hahah, ja sam 1995.-e, ili "96.-e poceo voziti kola. Visok bio, mogao sve da dohvatim, pa mi cale davao i sam da se vozim bez njega, vozio ekipu, znao sam naravno i da ukradem kljuceve. :) Idemo mi kolima, a ovi 2-3-4 godine stariji blenu kad nas vide, ono vau. :D
Tamara86

Post by Tamara86 »

Bila, bez jebe. Buraz pokojni je mene vodio gdje god je isao. Bas smo vezani bili. Msm da mi je u zivotu najteze palo kada je ubijen. To je sad neka druga prica. Sjecam se ja tog partija, sve studenti i studentice. Hladno vani, srce puca. Ja prvi put u BG-u. Pojma ja nemam sta oni rade na sceni, ali oni su meni drugaciji, neobicni. Ko god prodje, po glavi me pomazi. Buraz skace kao lud, ja kontam normalan je bio kad cemo uci. Ma scena milion. Bila sam i poslije po Exitima na Prodigy-ju, buraz i ja, da ozivimo uspomene, ali pamtim taj prvi put. Imala sam sve ulaznice, ali sestra dok nije otisla (sa njom nisam kao sa bratom, totalno drugaciji odnos), odselim se, ne ponesem sve i ona pobaca, jer joj kao krivo bilo sto sam se odselila. Pobacala mi i diplome od osnovne i srednje, slike neke, uspomene...Jbg. Ali Protrci sto bi moj buraz rekao, pamtim kao juce. :)
StopBup

Post by StopBup »

Tamara86 wrote: Thu Sep 09, 2021 4:42 pm Bila, bez jebe. Buraz pokojni je mene vodio gdje god je isao. Bas smo vezani bili. Msm da mi je u zivotu najteze palo kada je ubijen. To je sad neka druga prica. Sjecam se ja tog partija, sve studenti i studentice. Hladno vani, srce puca. Ja prvi put u BG-u. Pojma ja nemam sta oni rade na sceni, ali oni su meni drugaciji, neobicni. Ko god prodje, po glavi me pomazi. Buraz skace kao lud, ja kontam normalan je bio kad cemo uci. Ma scena milion. Bila sam i poslije po Exitima na Prodigy-ju, buraz i ja, da ozivimo uspomene, ali pamtim taj prvi put. Imala sam sve ulaznice, ali sestra dok nije otisla (sa njom nisam kao sa bratom, totalno drugaciji odnos), odselim se, ne ponesem sve i ona pobaca, jer joj kao krivo bilo sto sam se odselila. Pobacala mi i diplome od osnovne i srednje, slike neke, uspomene...Jbg. Ali Protrci sto bi moj buraz rekao, pamtim kao juce. :)
Ako si bila na Exitu, 2005.-e, posto vidim da pominjes i Carl Coxa, onda smo bili na istoj zurci. :) Bio sam tada na njegovom nastupu. Pre njega pustao Valentino Kanziani, bas se secam, dobro je bilo. :)
Tamara86

Post by Tamara86 »

Bila na svim Exitima do 2015-e. Ili godinu ranije. Sjecam se i tog nastupa Coxovog, vise po drugu jednom. Te godine prekidan fest, zbog loseg vremena, sjecam se. Bio i Fatboy Slim. Pamcenje kao slon imam. To je nekad dobro, nekad i lose, jer se do detalja sjecam i losih stvari. Dobra su to vremena bila, bas dobra...
StopBup

Post by StopBup »

Tamara86 wrote: Thu Sep 09, 2021 5:36 pm Bila na svim Exitima do 2015-e. Ili godinu ranije. Sjecam se i tog nastupa Coxovog, vise po drugu jednom. Te godine prekidan fest, zbog loseg vremena, sjecam se. Bio i Fatboy Slim. Pamcenje kao slon imam. To je nekad dobro, nekad i lose, jer se do detalja sjecam i losih stvari. Dobra su to vremena bila, bas dobra...
Da, blato bilo, kaljava masa k'o svinje te 2005.-e, mislim oni koji su se okliznuli, pa aterirali, a bilo ih je dosta. Ja sam jednom za malo, ali sam radom nogu u stilu Majkla Dzeksona ostao na nogama. :)
Isto sve pamtim...
Krivo mi je sto nisam bio treci dan na nastpu Fatboy Slima, kazu da je jako dobro bilo...
Na Wu-Tang-Clanu 2007.-e je bilo ekstra. Samo Metodmen papak nije bio. :)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Psihić evo na malo afrikanerskog duha
https://youtu.be/vpEHjf65mfI
StopBup

Post by StopBup »

Nadao sam se nekoj kvalitetnijoj prici...
Jbt, bas nista nije bilo vredno u zadnje vreme po forumu.
Da li smo se istrosili? Ne verujem. Naisao takav period.
Sta reci, drzimo se ljudi.
P.s. Ja radim nocas do sitnih sati, pa ako vas bude, tu sam. :)
Post Reply