PRICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Re: PRICA

Post by Zona Sumraka »

a stas, od silne nauke i filozofije nemos se progurat nesto da kazes :)
pff vala da je neko drugi u pitanju i nekako, a ovaj glavonja bi i na guzicu progovorio da moze :D...
saša-ex

Post by saša-ex »

malmase wrote:
saša-ex wrote:Neka ste mi se vas dve javile, a pitao sam se gde ste do sad :))))))
a stas, od silne nauke i filozofije nemos se progurat nesto da kazes :)
mislio sam na Zonu i Anfak.... :)
SAMO CEO ŽIVOT...
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

Po Denikenu, ako ga je uzimati za ozbiljno, Darvinu fali jedna karika u lancu evolucije od majmuna ka coveku. On to objasnjava da su vanzemaljci jednostavno sisli i kresnuli majmuna te je nastao covek. Mozda je i majmun kresnuo neku od njih. Mislim neku vanzemaljku. A lepo je biti majmun.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XWV7peU4vjo[/youtube]
Last edited by SuperSynthetic on Sat Feb 05, 2011 2:19 pm, edited 2 times in total.
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
vudd

Post by vudd »

Ljudi,braco,stoko... :)
Ima Ga ,nema ga...u cemu je poenta?....Ajmo se krviti oko nekih tema mladjih datuma....npr.nemam pojma.
Svi ste najpametniji i svi znate istinu samo se pravite mutavi,jelde? :-D

Oni koji misle da Ga Ima(misli se na Boga,Silu,naravno)blago njima u njihovim nadanjima i obecanim nagradama...Oni koji misle da ''ga'' nema,jebe im se... nemaju bar strahove od paklenih muka nakon sudnjeg dana.
Zato,ne bojte se....ja sam uz vas :drinkers:
A vudd obicno zasere na svaku jako ozbiljnu temu,pa vi slobodno preskocite i krenite od pocetka
''Ima Ga,zaista...jer u psalmu tom i tom se kaze''Bolje znati ,nego ne znati'' ili ''Ma jok ba,nema ga....sex&drugs&rock'n'roll i sve je u sopstvenom kljusetu natprosjecne inteligencije''
Ljubac dragi narkomani
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
selma

Post by selma »

:)
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

Vudd je jedan savremeni kriticar ega. Ne da taj da ga razapnu. Razapinje on sam sebe onoliko koliko mu odgovara u datom trenutku. Umetnost zivljenja. :)
vudd

Post by vudd »

eto....zenski osmjeh je misterija,a o njoj se malo koji polu-pjesnik i (necu citirati)prenemaze...ima par supaka koji su bili nogirani,pa satro ispisali ljepotu tog osmjeha,ali....0 bodova
vudd

Post by vudd »

Izvini sintetice...mislio sam na Malmasin osmjeh...a ovo sto kazes...pa ima istine u sveumu necemu necega....Zivot je dzudo,izmosam mu se u tehniku:)
Ali ona fora za umjece zivljenja je bas dobra reklama posrnulim masama...ok malo pravopisnih nedostataka,ali...zar je i to bitno? :rock:

Nego,nesto drugo mi jebe kevu....Kako moze da me nervira i smeta rak pluca kad ga uopste nemam...to mi nikako ne ide u vugla,mater mu jebem
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

:supz: ...cool...opusteno...evo malo, ego - alter ego, kako to vide Heroji...Ivica Vdovic (Sharlo Akrobata) je svirao sa njima...
...to sto se tice raka pluca...nije zajebancija...znas kako kaze Kurt Cobain "To sto sam ja paranoik, ne znaci da me ne prate"...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EtMj75BoF4E[/youtube]
vudd

Post by vudd »

I meni Kurt to rece,al ga nisam uzimao zaozbiljno....

Ego,alter-ego...jebem mu.....malo me sramota sto nemam to dvoje pomenuto ,pa da malko razglabamo u Mr.Hydu ,Batmanu,Titu i Bregi...Da bar nesto shvatim a da to bude apsolutna istina....sve ostalo je manje vrijedna nekretnina :-D
Da smo zivi i zdravi
Post Reply