I against I-moja ispovijest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Guta_Retas

Re: I against I-moja ispovijest

Post by Guta_Retas »

stari dobro floyd...prosto su nenadmasivi u psichodelic rock-u...svaka cast za odabir pjesmice....ti marija kad bi cula tinderstickse bila bi mi najzahvalnija osoba u zivotu....ja kad sam ih otkrio takodje sam bio zahvalan toj prijateljici...textovi su besprijekorni....a jedan jako stari band van der graaf texualno su najbolji....uhhhhh ko o cemu ja o muzici i textovima
So rise and be your master you don't need to be a slave
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Gregorian chant is the central tradition of Western plainchant, a form of monophonic liturgical chant in Western Christianity that accompanied the celebration of Mass and other ritual services.
The Brotherhood of Saint Gregory is a community of friars within the Anglican communion.
The Anglican Communion considers itself to be part of the One, Holy, Catholic, and Apostolic Church and to be both Catholic and Reformed.
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

Zona Sumraka wrote:
Gregorian chant is the central tradition of Western plainchant, a form of monophonic liturgical chant in Western Christianity that accompanied the celebration of Mass and other ritual services.
The Brotherhood of Saint Gregory is a community of friars within the Anglican communion.
The Anglican Communion considers itself to be part of the One, Holy, Catholic, and Apostolic Church and to be both Catholic and Reformed.

to je to manje vise....tnx na ulozenom trudu...mogao je to i sam sebi naci
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ovi citati ne potvrdjuju tvoj komentar da gregorijanci nemaju veze sa hriscanstvom...mozda bi trebao ponovo procitati ...
baj d vej...meni je bilo pravo zadovoljstvo potrositi citave dvije minute da iskopam info u vezi ovoga :D ...hvala bojanu sto mi nije uskratio tu mogucnost...
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

zao mi je sto ti moram reci ali potvrdjuju.....krascanstvo i katolicizam nije jedno te isto....gregorijanci su jedna sfera koja je nastala,bas kao adventisti itd...njihova vjerovanja se temelje na drugacijim stvarima tipa,u krscanstvu nema svetaca i dosta ostalih stvari dok kod adventista postoji npr. Saint Gregory itd....naci cu stih u Bibliji iz Djela apostolskih koji govori tacan nastanak krscanstva i temelj.
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

http://www.youtube.com/watch?v=ic1P3LDgHko

evo kao poklon jedna meni jako draga krscanska pjesma koju izvodi jedna crkva zvana Hillsong a nalazi se u Australiji...a ovu drugu takodje izvodi crkva Hillsong u duetu sa Michael W. Smith-om...uzivajte jer su pjesme jako lijepe.pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=3MnzODn7g3I
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

krascanstvo i katolicizam nije jedno te isto
http://en.wikipedia.org/wiki/Catholicism
u krscanstvu nema svetaca i dosta ostalih stvari dok kod adventista postoji npr. Saint Gregory itd
http://en.wikipedia.org/wiki/Saint

Izvini, ne bih da ovo preraste u neko prepucavanje, ali mislim da bi trebao da nadjes neke druge izvore informacija...
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

u krscanstvu nema svetaca i dosta ostalih stvari dok kod adventista postoji npr. Saint Gregory itd

ovo je bio lapsus zesci....s tim da je pisano ujutru prije posla uz prvu jutarnju kafu....hehehe...mislio sam gregorijanaca ne adventista.Ma kako prepucavanje,ne zelim to ni ja,trosit pozitivnu energiju na prepirku,vjeruj da mi ne pada napamet..ne da se povlacim nego nisam na forumu radi toga.Ja vjerujem u moje informacije i imam razloga zasto vjerujem ti u svoje i to j to.necemo se igrati afirmacije i negacije....pozdrav iz Bosne i hercegovine
saša-ex

Post by saša-ex »

Guto ne popuštaj, ta je jedna neznalica i voli svuda da se prčka...
SAMO CEO ŽIVOT...
heroinapg

Post by heroinapg »

Vaska..ne gnjida :wink: a kako ona pop stara kaze pametniji ne popusta, on se prepusta.

Ako ima...kome
pa kaze..ako ima kome :rolleyes:
A ona ce na t: o
Jesi prava tunjevina, some jedan, ali vrijedan...

Ovo ja onako, u prolazu. Mozda bude i izlaz. Svaki izlaz je pocatak ulaza.
:butthead:
uhhhhh ko o cemu ja o muzici i textovima
:arrow: Ovo je direktnom linijom uvezeno iz mog mozga. Bas si plagejiglator jedan. 8)
Uh, prija ovo Sunce and inspires.
Daaaaaaaaaaaaaj nam Sunca.
Inspiru imam, a to je narodno-forumski instrumentalni mentol, po cijem su imenmaticnom nazivu ime dobili mentol bomboni. A po predanju iz te vase gregorinanske plasticne sekte, koja se po mramornoj mitologiji sluzila po dvorovima, a s obzirom da dvorovi danas vise ne postoje..\Stoje i postoje slova tastature ove lude dvorske (crnogorske). poslednja rijec stavljena u slucaju citanja kao rime.
Znate ono Citaj ako ti se cita, pitaj ako ti se pita
****Upita neko iz pozadine po ko zba koji put, jer stvarno bjese srdit i ljut.****
Last edited by heroinapg on Wed Apr 22, 2009 4:35 pm, edited 1 time in total.
Post Reply