DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
Kmek , sta ti je
?

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Nije bolje!rekla bih nesto,al nijema sam...bolje je tako
BE YOURSELF NO MATTER WHAT THEY SAY
A, i ja sam ALIAN in........
raiuno...........................................PRIJEM-TESTING-ONE, TWO-CUJEMO LI SE?
EEEEEEEEEEEEEEEEJ
nemoj mi brazde po licu pravit-ne bore-no braazde
EEEEEEEEEEEEEEEEJ
nemoj mi brazde po licu pravit-ne bore-no braazde
Bebice..što zabrinjavaš okolinu?
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
MA ok i obej je...DJAVOLICA-BEBA Ja babcu-babi svojoj ponijeh pasulj-ona isti rucak-ako lazem......neka ona kaze
neka zabrinjava, samo neka ne zagajuje:}
ne zagadjuj grad, unisti nas smrad
neka zabrinjava, samo neka ne zagajuje:}
ne zagadjuj grad, unisti nas smrad
agonija koju prolazim kuci vec pola godine,baba na samrti-otkazale joj skoro sve funkcije u mozgu,ja je hranim,oblacim..vodim u vc..lezi u dnevoj sobi i po citav dan lelece i kuka( a bolova nema,to je iz glave)..postala je agresivna,gura me udara,nece da slusa sta joj se kaze -ljudi ziva agonija..nego ne volim da me sazaljeva iko -prezivjecu,stizem i da ucim i rucak postavim kad ko stigne..budem jaka..jaka...slaba...
ne mogu vam opisati kako provodim dane i samo se bojim da ne puknem..pola god nije malo...i evo sad joj je pozlilo i jedva smo je unijeli u kola hine pomoci...uzas..daj boze,pomozi nek nadje vise mir-ovo je pacenje-a ne zivot!zivis ga,a nisi svjestan nicega...samo unistavas svoje najmilje...AL NE MOZEMO JE ZIVU U GROB OTJERATI!TO JE MOJA BAKICA..I NEK ME GURNE I KAZE DA ME MRZI,JA ZNAM DA TO NIJE ONA...
TOLIKO
ne mogu vam opisati kako provodim dane i samo se bojim da ne puknem..pola god nije malo...i evo sad joj je pozlilo i jedva smo je unijeli u kola hine pomoci...uzas..daj boze,pomozi nek nadje vise mir-ovo je pacenje-a ne zivot!zivis ga,a nisi svjestan nicega...samo unistavas svoje najmilje...AL NE MOZEMO JE ZIVU U GROB OTJERATI!TO JE MOJA BAKICA..I NEK ME GURNE I KAZE DA ME MRZI,JA ZNAM DA TO NIJE ONA...
TOLIKO
Last edited by rajouno on Tue Feb 19, 2008 4:41 pm, edited 2 times in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
:goodman: Ti si naša hrabra Bebica! Samo hrabro mila,biće bolje-Uvek bude! Dokazala si sebi -Da možeš da podneseš sve u životu bez bega od stvarnosti,Sad dokaži sebi da si naučila život da ceniš po sitnicama,i da si zbog toga jaka kao stena, i ma koliko bilo teško-Sama-Svoja...Tu sam Bebice.. i znam da si ti jaka cura,i da-BIĆE BOLJE JEDNOM.
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip
hvala ti s.
ne mozete ni da zamislte kako provodim dane zadnjih pola godine...i ja i seke,koje nemaju djetinjstvo-jer moraju biti kuci(eto odlazak u skolu i to je to)...od kad otvorim oci,i pozelim da popijem kafu u miru i cutanju-jer znam sta me ceka...odmah se baba oglasi prodornim krikom -koji ti ledi krv u zilama.merak mi je vec pokvaren,zatim slijede jauci svakakve vrsta..dozivanje pokojnika...i tako unedogled,do nekih 3-4 ujutru ne uvodi jezika.majka se sirota polomi ,spava na dvosjedu u dnevnoj sobi jer baba nocu tumara i moze da se polomi jer ne moze na noge(jedva)..a da ne govorim o tome da baba svih pola godine lezi u dnevnoj sobi..tako -sve i da oces da pobjegnes-nemas kud-cujes je i kroz zidove od sobe!
nemojte da milite da sam bezosjecajna,ali ja znam da baba nema nikakve bolove(jer je njena dijagnoza sklerozis multiplex-sto znaci da joj odumiru celije u mozgu,a bolova tu nema-vec sve je u njenoj glavi)ima slike ,fleseve..djetinjstvo...trazi bebu koju je rodila ...onda opet zapomaganje...polako pocinnu i bubrezi da joj otkazuju,i tek sad nam je pukla pobigija!
dobro se drzim ,s obzirom da najvise ja provodim vrijeme u kuci..svi dodju..prodju...eto zato odem na trcenje,jer osjecam kako se punim..i nimalo mi se to ne svidja..moram sjesti i popricati sa sobom,valjda ce doprijeti do mojih ganglija ono kako mora!!!
NE NE TIM PUTEM VISE NE IDEM..PUTEM KOJIM SE REDJE IDE..
ne mozete ni da zamislte kako provodim dane zadnjih pola godine...i ja i seke,koje nemaju djetinjstvo-jer moraju biti kuci(eto odlazak u skolu i to je to)...od kad otvorim oci,i pozelim da popijem kafu u miru i cutanju-jer znam sta me ceka...odmah se baba oglasi prodornim krikom -koji ti ledi krv u zilama.merak mi je vec pokvaren,zatim slijede jauci svakakve vrsta..dozivanje pokojnika...i tako unedogled,do nekih 3-4 ujutru ne uvodi jezika.majka se sirota polomi ,spava na dvosjedu u dnevnoj sobi jer baba nocu tumara i moze da se polomi jer ne moze na noge(jedva)..a da ne govorim o tome da baba svih pola godine lezi u dnevnoj sobi..tako -sve i da oces da pobjegnes-nemas kud-cujes je i kroz zidove od sobe!
nemojte da milite da sam bezosjecajna,ali ja znam da baba nema nikakve bolove(jer je njena dijagnoza sklerozis multiplex-sto znaci da joj odumiru celije u mozgu,a bolova tu nema-vec sve je u njenoj glavi)ima slike ,fleseve..djetinjstvo...trazi bebu koju je rodila ...onda opet zapomaganje...polako pocinnu i bubrezi da joj otkazuju,i tek sad nam je pukla pobigija!
dobro se drzim ,s obzirom da najvise ja provodim vrijeme u kuci..svi dodju..prodju...eto zato odem na trcenje,jer osjecam kako se punim..i nimalo mi se to ne svidja..moram sjesti i popricati sa sobom,valjda ce doprijeti do mojih ganglija ono kako mora!!!
NE NE TIM PUTEM VISE NE IDEM..PUTEM KOJIM SE REDJE IDE..
Last edited by rajouno on Tue Feb 19, 2008 4:44 pm, edited 2 times in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
Jbg nije ona kriva sto je stara i sto je u takvom stanju
Secam se da si pricala kad si se odselila kod nje valjda da te je malo vratila u zivot,sad pomozi ti njoj makar toliko da je neces mrzeti,ja verijem da ni ona ne bi volela da je sve tako kako je...jbg,nedaj se bebic nadji svoj mir negde u nekoj podstanici svoje glave...

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrki to je babina mama,a bila sam kod tatine.moram da se izvristim ovdje inace u puci,placem ko posledja pizda ...situacija dalje ide ovako,,,treba pratilac za nocas,jer je skoro nepokretna-a majka ne moze,i nemaju rjesenje-i onda se iz topa ponudim ja ,jer nista mi nije tesko da uradim za njih,nju...(ni deseti dio onoga sto su oni meni uradili)...ne racunajuci sta ce njima prvo pasti napamet ,e zivotee
jeste da imam temperaturu-ali zrtvovala bih se majke mi ,nista mi ne bi tesko palo-ali mene niko ne dozivljava ozbiljno@!!!!
ne mogu da vjerujem sto im je prvo palo pamet..vidjela sam joj to ocima...jebem vam mater vise svima,zamisli nece dodatni probem na vratu(mene i moju bolest)...pa fuc off bre-ja se nudim ,ocu da ucinim nesto za njih-a oni samo na to misle -e ,nek se nose i rade sta god hoce...ako ocu da se drogiram i pijem ..mogu u svakom sluaju,bez toga'sto oni brinu'
ALI NEEEECUUUU,ZAR NISU SHVATILI VISE U PICKU MATERINU...
NECE TO JOS DUGO pOTRAJATI VIDJECETE-GORNJI LIMIT KRAJ FEBRUARA STO SE TICE MOJE TERAPIJE-DA VIDIM ONda KAKO CE DA REAGUJU.JA PREKIDAM,JER ZNAM DA MI NE TREBA-A BOLI ME UVO DAL SU ONI MIRNI ILI NE-NEK KUPE TEST I NEK SE JEBU!
JEEE,OD CEGA ONI NAPRAVISE SOU -PA KAD SAM JA BUDALA OCU DA POMOGNEM...MISLE AKO SAM U KUCI dA NEMA SANSE DA NESTO ZGRIJESIM....ZIVE U ZABLUDI!
IZBACILI SU ME IZ TAKTA DA BI POLUPALA SVE
jeste da imam temperaturu-ali zrtvovala bih se majke mi ,nista mi ne bi tesko palo-ali mene niko ne dozivljava ozbiljno@!!!!
ne mogu da vjerujem sto im je prvo palo pamet..vidjela sam joj to ocima...jebem vam mater vise svima,zamisli nece dodatni probem na vratu(mene i moju bolest)...pa fuc off bre-ja se nudim ,ocu da ucinim nesto za njih-a oni samo na to misle -e ,nek se nose i rade sta god hoce...ako ocu da se drogiram i pijem ..mogu u svakom sluaju,bez toga'sto oni brinu'
ALI NEEEECUUUU,ZAR NISU SHVATILI VISE U PICKU MATERINU...
NECE TO JOS DUGO pOTRAJATI VIDJECETE-GORNJI LIMIT KRAJ FEBRUARA STO SE TICE MOJE TERAPIJE-DA VIDIM ONda KAKO CE DA REAGUJU.JA PREKIDAM,JER ZNAM DA MI NE TREBA-A BOLI ME UVO DAL SU ONI MIRNI ILI NE-NEK KUPE TEST I NEK SE JEBU!
JEEE,OD CEGA ONI NAPRAVISE SOU -PA KAD SAM JA BUDALA OCU DA POMOGNEM...MISLE AKO SAM U KUCI dA NEMA SANSE DA NESTO ZGRIJESIM....ZIVE U ZABLUDI!
IZBACILI SU ME IZ TAKTA DA BI POLUPALA SVE
Last edited by rajouno on Tue Feb 19, 2008 4:46 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...