ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

perica perica

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by perica perica »

KADA si ti to bila na sastanku NA,u Beogradu. A,recidiv mi je poznat,sa kim,kako,tvoja lose ponasanje.........nema veze sebe...s ,i bila si cista,od cega. pa,pijes met,alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Petar
perica perica

Post by perica perica »

oci boje meda wrote:pa da, to i radim...cim mi nije dobro, zovem sponzorku, mamu, imam pri sebi i kutiju blokatora....tako da.....ali da, najbitnije imati podrsku.....i volju.....sad me prolazi, imala sam period uzasne tuge..bez posebnog, ma bez ikakvog razloga...naprosto sam bila tuzna, ali ono bas tuga tuga....sad prolazi...osecam kako izlazi prosto iz mene....i polako ali sigurno, bolje se osecam......hvala ti eksi
pozz

T
zasto sebe lazes. pa,nemas hrabrosti da uradis test na opijate,znam sigurno. cemu i kome prica,ta.
Petar
eksica

Post by eksica »

Auuuuu :?
oci boje meda

Post by oci boje meda »

s kim se ti svadjas covece....necu da pricam ko je koga izbegavao.jos uvek imam poruke i mailove gde me molis, a ja ti govorim da necu da se vidim i cujem sa tobom, jer to moze da me sjebe. uopste necu da se raspravljam sa tobom. pisi sta god hoces. ako ce ti to podici ego. da met sam pila. u junu. i moja mama zna.
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
eksica

Post by eksica »

oci boje meda wrote:s kim se ti svadjas covece....necu da pricam ko je koga izbegavao.jos uvek imam poruke i mailove gde me molis, a ja ti govorim da necu da se vidim i cujem sa tobom, jer to moze da me sjebe. uopste necu da se raspravljam sa tobom. pisi sta god hoces. ako ce ti to podici ego. da met sam pila. u junu. i moja mama zna.

Živiš li sa roditeljima?
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

2.jpg
2.jpg (27.33 KiB) Viewed 1411 times
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
saša-ex

Post by saša-ex »

Oči, ogroman je teret živeti u laži...
SAMO CEO ŽIVOT...
oci boje meda

Post by oci boje meda »

...
Last edited by oci boje meda on Tue May 26, 2009 8:56 am, edited 1 time in total.
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
eksica

Post by eksica »

oci boje meda wrote:bio je teret veliki......sad nemam tereta, ali ni nameru pravdati se, objasnjavati.....najbolje vide ljudi koji me znaju....
eksi, ne zivim sa roditejima ali dodju, evo bas juce mio je mama dosla na nedelju dana......
i bas je fino...ja na posao, ona me isprati, doceka....
Mislim da ćeš jako teško tako uspjeti....pošto je opcija komune ,vjerujem otpisana...zašto ne uradiš kao što su i mnogi drugi koji idu na NA,ugradiš implant?
Samo mi nemoj reći da su problem pare ili da tebi to ne treba...nemoj molim te.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Ah,taj implant,
magični lijek za narkomaniju.
Obogatiše se trećina klinika na implantima,jer se pacijenti,skoro i uvijek,vraćaju,i vraćaju,i vraćaju....
Pa nisu ludi da ljudima daju supstitute,kad ih ovako(roditelje obično),oderu do gole kože.Te implant,te gomila antidepresiva(gorih otrova od opijata)...
zašto ne uradiš kao što su i mnogi drugi koji idu na NA,ugradiš implant?
Zar nije jedan od glavnih principa NA,potpuna apstinencija od svega?
Post Reply