Slike

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: Slike

Post by PsyTechGirl »

Ma bre, za 10god maximum će ekipa izmisliti neke jednostavnije načine za skidanje tetovaža, pa ću je, ako hoću i skinuti.. Za sada mi se svidja :-D

I, btw, to nije kostur nego devojčica sa plišanim medom hahahahHAHAHAHhahahaha (za malo) :D
Last edited by PsyTechGirl on Sat Sep 26, 2009 10:48 pm, edited 2 times in total.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vudd

Post by vudd »

Bravo Psy...

Oziljci moraju da nestanu...
jesus_tattoo.jpg
jesus_tattoo.jpg (26.28 KiB) Viewed 1456 times
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Aaaaa ne seri, kakva tattoo.. Hahahahahaha ne verujem :D

Vrh :-D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

A brate.. Taj lik na tetovaži isti moj prošli očuh.. Najodvratnije biće na zemaljskoj kugli.. :roll:
vudd

Post by vudd »

Cuti Psy.To je lik Isusa

Boze mi oprosti...

Arhangel Mihajlo by vudd
Arhangel Mihajlo by vudd
.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

vudd wrote:Cuti Psy.To je lik Isusa

Boze mi oprosti...
:-D

Eeee, a nisam znala da tako lepo crtaš.. Svaka čast!!!!!!!

Ja znam da nacrtam kuću, srce, cvetić, drvo, kocku, 3d kocku..i to je to. Ali bukvalno :D
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

P.S. Vudd.. Baš ti oči puno govore o tebi na onoj slici.. Jako mi se svidja tvoj pogled!!
Nekako je tužan, setan i iskren u isto vreme.. Duboki pogled :D
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

AAAAAAA !!!A a a a a aaaaaaaa a a a aaa Nato !!!
Nisam ti vidjela tu tetovazu na ruci !!!
Kako je dobra ! Ne vjerujem ! Kosturčić sa mašnicama ! :D :D :D :D

Sad jednu glupost totalnu da ti kažem, šupljak samo taki, ali eto...
Kaže meni jedan (ubjeđuje mene i prijatelja mi koji se inače bavi tetoviranjem godinama, ono - hello??) da se ne smije tetovirati tu na tom mjestu kao kod tebe (na zapešću) jer je tu koža tanka a odmah ispod nje je mnogo vena, pa bi tinta mogla kao ući u krvotok i možeš se otrovati. I što je najsmješnije on je mrtav ozbiljan i uvjeren da je u pravu! A ovaj moj tetovirao masu ljudi upravo tu, još je ovdje jedno vrijeme bila fora na tom mjestu obična crna zvijezda- samo konture.
Ah, glupi ljudi...
A što se one moje tetovaže tiče (dvije u jednoj) moram je nekako prepraviti. Šta ja znam, nemam pojma šta da uradim. Tribal je dosta velik i zeznula sam se što sam rekla da ga ispuni, trebala sam samo konture u onda unutra ubaciti neke sjene... A iznad onaj tigar... Pa sam mislila iznad tigra nabaciti još jedan manji tribal, ali okomiti - da ide duž kičme. I još neke cake da to sve postane jedna cjelina. Ali nikako da ono baš skontam šta ću konačno. :|
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:AAAAAAA !!!A a a a a aaaaaaaa a a a aaa Nato !!!
Nisam ti vidjela tu tetovazu na ruci !!!
Kako je dobra ! Ne vjerujem ! Kosturčić sa mašnicama ! :D :D :D :D

Sad jednu glupost totalnu da ti kažem, šupljak samo taki, ali eto...
Kaže meni jedan (ubjeđuje mene i prijatelja mi koji se inače bavi tetoviranjem godinama, ono - hello??) da se ne smije tetovirati tu na tom mjestu kao kod tebe (na zapešću) jer je tu koža tanka a odmah ispod nje je mnogo vena, pa bi tinta mogla kao ući u krvotok i možeš se otrovati. I što je najsmješnije on je mrtav ozbiljan i uvjeren da je u pravu! A ovaj moj tetovirao masu ljudi upravo tu, još je ovdje jedno vrijeme bila fora na tom mjestu obična crna zvijezda- samo konture.
Ah, glupi ljudi...
A što se one moje tetovaže tiče (dvije u jednoj) moram je nekako prepraviti. Šta ja znam, nemam pojma šta da uradim. Tribal je dosta velik i zeznula sam se što sam rekla da ga ispuni, trebala sam samo konture u onda unutra ubaciti neke sjene... A iznad onaj tigar... Pa sam mislila iznad tigra nabaciti još jedan manji tribal, ali okomiti - da ide duž kičme. I još neke cake da to sve postane jedna cjelina. Ali nikako da ono baš skontam šta ću konačno. :|

Aj ubaci ovde slike tih tvojih tattoo-a, pa da možemo zajedno da komentarišemo ?

I meni se svidja.. Hvala ti :D :heart:

A inače, bolelo je jako zato što je na tom mestu, inače ništa drugo.. Skoro da sam se u jednom momentu bila onesvestila :roll: dok se telo nije naviklo na visinu adrenalina..
S' obrizom na to da sam ja uradila to pre nekih.. hmh .. paa 3 nedelje, da sam trebala umreti od trovanja, umrla bih odavno :D
Drago mi je da ti se svidja.. Baš :-D
Keva me ubedjuje samo da je 'malo velika', ali dobro.. navići će se :wink:
Momku se svidja full, pa on je i išao sa mnom da se radim.. Inače sam je radila na rodjendan (kao i pearcing na jeziku), tako da sam tu dodala i mini broj 22.. Sve u svemu, zadovoljna sam za sada :D
Boban

Post by Boban »

Kome cete vas dve supu kuvati?!? :-D
Post Reply