Sorry, ali morala sam ovo napisati

Moderator: sanela
YugoS wrote:Pa stvarno PTG tebe ne zeza PMS nego pamcenje,crne rupcage ili uvijek citas samo zadnju recenicu?!
Pa cijeli forum,zajedno sa USK zna da nas dragulj ide u HR po neku terapiju,gdje mu daju neke tablete koje se navodno cuclaju.
I da sam na draguljcevom mjestu nebih s tobom prozborio bar 2 dana!
draguljce wrote:Eto vidis PSY kako je to Yugo lijepo objasnio!! Pa covjek pamti nema ta, heheh!! Ma sad je u prici i "dodatak cuclanju" tog neceg vec sto mi tamo daju!!Ja uvijek kazem jebes tablete u sarenim kutijama!! Kako je Hep samo u simpa kutiji, nista presareno (osim sto je tabla narandzasta, heheh), a ove moje neke, jos gorke, ha!!!! Ko ce ga znati!!!!
Jel proslo 2. dana da se javim PSY???![]()
Nisam planirala sve ono da napišem ovde, ali izletelo je .. Uostalom nemam gde drugde ni da pišem.Kada bih na mojoj temi napisala, radoznali ljudi (koji ne treba da vide) bi naravno sve odmah videli a to mi baš sad ne treba (tudja histerija, nervoza, strah.. dovoljno mi je i ovo moje).Vlado_M wrote:PSY, ukljuci mozak. Pises ovdje stvari kao sto su vikend narkoman, druzenje aktivnih i pasivnih, najcesce dop, jos samo danas i nece sutra.
a zašto te strah draga?PsyTechGirl wrote: I dalje pijem blokatore svako jutro i ništa sem njih!!!
Jbm li ga i to mi je valjdas neka sigurost..
Ali vidiš, recimo da nisam na blokovima, boga pitaj kako bi se ovaj moj istraživački period završio ??
Malo me strah toga ..