-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Zona Sumraka

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by Zona Sumraka »

Zono, ne brigaj..dajj im neke papircine..za dobrim konjem prasina se dize. :wink:
:twisted:
Svire

Post by Svire »

PDT_Love_01
saša-ex

Post by saša-ex »

Heroina, nisi me razumela, ne sprdam se sa tvojom temom, sa tvojim problemom, sa tobom...Nego sa crnogorskim mentalitetom i obicajem da je brat(musko) uvek u pravu i na prvom mestu, u odnosu na sestru, ma sta god radio i ma kakav bio. I da to svi prihvataju kao potpuno normalnu stvar....
SAMO CEO ŽIVOT...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Heroina, nisi me razumela, ne sprdam se sa tvojom temom, sa tvojim problemom, sa tobom...Nego sa crnogorskim mentalitetom i obicajem da je brat(musko) uvek u pravu i na prvom mestu, u odnosu na sestru, ma sta god radio i ma kakav bio. I da to svi prihvataju kao potpuno normalnu stvar....
Pa zar nije ovo sto si naveo balkanski sindrom?
saša-ex

Post by saša-ex »

Posebno izrazen u Crnoj Gori...
SAMO CEO ŽIVOT...
Svire

Post by Svire »

Da pokusam ja da razjasnim...
Crnogorcima je sestra svetinja. Mogu i da predju preko toga da im opsujes majku, ali SESTRU... jok. Za to moze da ode i glava. E sad, ta medalja ima i drugu stranu. Mi dobro znamo da stitimo sestre od drugih, samo od sebe ne...u to nebih ulazio.
Ja svoju sestru nisam, niti bih ikad povrijedio...ni u snu!
heroinapg

Post by heroinapg »

Nije izlecenje neuzimanje, izlecenje je jedna drasticna promena tvog zivota, jedna nova licnost koja je spremna i sposobna da se suoci sa zivotom... Najbolje uslove da bi se doslo do toga mozes naci u komuni. Malo, ali bas malo je dobrih lekara
U svakom slucaju tesko je povuci granicu, po meni je velika razlika izmedju case vina ili jednog piva posle rucka i opijanja svakog vikenda.Mi smo ljudi koji nemaju kontrolu, tako da je uvek bolje izbegavati alkohol, bar u prvih par godina apstinencije
ne mogu u komunu nikako.jedan posao sam izgubila, ovaj ne mogu..sve i da ga ostavim, zavrsicu u zatvoru, jer ko ce onda platiti kredite silne i minuse beskonacne... A ko ce vracati tvoje minuse ako umres
O premudri Adame, vodi nas do prosvetljenja i tajne vecne mudrosti...Sad sam tek provalio, zato ti imas takav avatar...Ti mora da si neki guru ili prvosvestenik

Ja Koelja izbjegavam, cisto iz razloga sto je globalno popularan...

Probao sam da ga citam, posle desetak strana sam se zesce smorio

joesspappa napisao:
Ja jos nisam sreo neinteligentnog narkomana...

To je još jedna od priča, kao svi narkomani su inteligentni...Naravno da nisu, sreo sam i glupe, i neobrazovane, i zle, i pokvarene...I sa druge strane, da smo svi mi nešto kao mnogo pametni, pa ne bi visili na ovom forumu
neki od citata sase_Ex

Da li ste citali mustafine textove?! Strucne, covjek koji je apsolutno sve objasnio..Provaljujete li sta sanela radi i svaki nacin llijecenja-sve sto dodje do tebe, u cemu se nadjes, uprkos brojnim "pogresnim" pokusajima nije jedini. Postoje ljudi koji su se na jedan nacin izlijecili. Nisam primijetila da se brat BOBAN sprda i sa kim..joespappa..takodje..Skidam kapu! da ne nabrajam..Kad smo vec prosli sve to zasto ne razumjeti ljude koji su stupili na forum i i dalje im je frka il fizicka il psihicka . Neki su svoju ispovijest napisali kada su bili ostali trijezni. Ja sam medju tima..Mislim i u poslednjim postovima na ovom topicu ima takvih ljudi?! PP-privatne poruke-hahahaha.Smijesno, zaista.Cemu one sluze, a uopste ne rade :rolleyes: Jedna on narkomanskih misli je i da mene niko ne razumije..Nisi napisao niko..Ma mozda i jesam niko i nista, ko to zna..Al mogu`l ja da gadjam na osnovu stvari koje sam procitala i koje si mi ispricao o sebi?! Nisam u tom filmu. Imalo bi i potpitanja kako/ zasto znas o temi toliko..Ja se borim sa tim..sa svim..Ne sama protiv svih i ne na 1 nacin.. Nije dovoljno baciti spicu usred zime kad mu vrijeme nije..Kada se procita, a zeli da se komentarise, trebalo bi da procitamo sta pise-Ukoliko zelimo da pomognemo. Ja zelim svi bicem. Nemam koriti od ovoga. Lazem, ne manipulisem.Imam! Ispunjena sam ada vidim bilo kakav pomak..Jer
NARKOMANIJA JE IZLECIVA BOLEST
skromno misljenje jedne Crnogorke je da svako zasluzuje sansu..Ne sprdanje..Naravno, ni tapkanje po ramenu..Ja sam, al nebitno...Preko PP vapila upravo pojedincima s ove strane topica da pokusajju da razumiju covjeka koji je napisao topic. Cist sam godinu dana.Sta dalje..Al su pojedini komentari, naravno, izbrisani...

Visimo po internetu, nemamo pametnija posla?!Nemamo nista od zivota?! Kako ko?!Ne visim. Trijezna sam. Na stolici sam. Zono, ne kaci se, molim te..Procitala sam da te sasa gadjao jer je saznao...Nebitno..Svako svoje nosi..I ja znam ponesto.Zna i sasa naravno...To je, naravno, izbrisano..Zono. ne vadi rijeci iz kontexta.Svako, aama bas svako zasluzuje paznju.
Sale, da poqsamo da ispostujemo
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... LBA#p59898
saša-ex wrote:Da li možete sve vaše ljubavne, sexualne, tralala i ostale priče da prebacite na OPĆE DISKUSIJE, mislim da je tamo mesto za to. Došao sam do toga da preskačem mnoge teme samo zbog raznih priča kojima nije mesto ovde, bar je to neki moj utisak. A mislim da ISPOVESTI nisu mesto za prazne priče, koje nam dolaze kao "inspiracija" u trenucima urađenosti ili ne znam već čega...
[/quote]
I samo jos nesto druze..Ja sam tebe vrlo dobro razumjela i zbog citanja i podrzavanja tvog topica, bas vrlo dobro..i zbog PP...
Pjedincima je prica jedna ovdje druga na drugom mjestu..AAl jbg..Nismo svi pametni
POzdrav svima koliko vas ima..Samo neka smo trijezni i hello! Brate Svire--Pozdrav! Na muci se poznaju junaci a i jauci
Moj komentar nikako nije bio zlurad..Al bas nikako a Ti to raumijees , ama bas najbolje..Ali, necemo se spijat :wink: PAmet u glavu..Mislim ko je ima..Ja nemam
OVAJ FORUM JE ZAISTA NESTO POSEBNO.Smatram da se ovdje citamo..CAk sam uvjerena i da ljude koje nisam srela poznajem po onom sta pisu/ slusam=citam..Sto i dokazuju
Zeznuli smo i cika bilija gejtsa..A za svakog ponaosob postoji kapija-gate
+JA SAM ZA DIREKTNOST I ISTINU-REALNOST, NARAVNO.Nikada nikom nisam odobrila drogiranje, alkoholizam..davala sam svoj primjer..Ma ne bre samo ja..Ko sam ja..Mislim, kad vec visim na foruu. Gdje su nas odveli direktni komentari, dok jos nismo bili trijezni( da ne gadjam vise nikog ponaosob)? Direktno u recidiv?! Potrebno je vremena. Neko"" neko.Opt ja je dao statisticki podatak da 5% ljudi..Tako da je otrebno vrijeme, zar ne ili zar da-ne znam..Glupa sam i nosim glupe haljine...
Iskustvo me naucilo da ono sto se ne moze objasniti samome sebi, treba govoriti drugima. Sebe mozes obmanuti nekim dijelom slike koji se nametne, tesko izrecivim osjecajem, jer se skriva pred mukom saznavanja i bjezi u omaglicu, u opijenost koja ne trazi smisao. Drugima je neophodna tacna rijec, zato je trazis, osjecas da je negdje u tebi, i lovis je, nju ili njenu sjenku, perpoznajes je na tudjem licu, u tudjem pogledu, kad pocne da shvata. Slusalac je kao babica, u teskom porodjaju rijeci. Ili nesto jos vaznija. Ako taj 2. zeli da razumije.
Da kliknem na posalji? i odjavim se? jel tako bjese :roll: ..Imam posla..
Last edited by heroinapg on Wed Oct 29, 2008 6:04 pm, edited 2 times in total.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Svire wrote:Da pokusam ja da razjasnim...
Crnogorcima je sestra svetinja. Mogu i da predju preko toga da im opsujes majku, ali SESTRU... jok. Za to moze da ode i glava. E sad, ta medalja ima i drugu stranu. Mi dobro znamo da stitimo sestre od drugih, samo od sebe ne...u to nebih ulazio.
Ja svoju sestru nisam, niti bih ikad povrijedio...ni u snu!
Mali kviz :D
Da sam ja ovo napisao,šta mislite,kakav bi komentar Manson "nabacio",s obzirom na već komentirano,o mojoj zaručnici....Što mi je previše gadljivo,da ponavljam,ali nekako me ovo,sjetilo toga.
Imam i ja sestru,13 godina mlađu,i da joj netko naudi,ne znam šta bi sve bio u stanju napravit....
vudd

Post by vudd »

Ma da ,Manson tebe mrzi iz dna duse.to su vidjeli svi koji su trebali......Slazem se da je sestra svetinja.I brat,i otac i majka...iako svetinja zna da udari u srce.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
paramparcad

Post by paramparcad »

vudd wrote:Ma da ,Manson tebe mrzi iz dna duse.to su vidjeli svi koji su trebali......Slazem se da je sestra svetinja.I brat,i otac i majka...iako svetinja zna da udari u srce.
jeste ali kada u drustvu psujemo jedni drugima kevu to se tolerise ali kada bi neko opsovao sestru,tu bi vrag odneo salu...
Locked