Frajla wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 10:15 am
Ima li kraja ovome?
Nisu ti kriv ni Lika ni Akkasa.
Ne pise se o njihovom odnosu sa tobom nego o tvom mentalnom stanju. Vrtis se u krug
Jesi zvao dr?
Ma, svi smo krivi sem xxxane, jedino ona može da mu kaže bukvalno sve, tipa "pukao si načisto" on će joj odgovoriti "Hvala ti puno što si mi ukazala na to, sad tek vidim"
Bilo ko drugi- sve u krug. Samo je sad dodao i "konkretne krivce", non stop me spominje a o Ličaninu tek, Lika je kriv izgleda i kad padne kiša u Novom Sadu
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
Ima li kraja ovome?
Ne pise se o njihovom odnosu sa tobom nego o tvom mentalnom stanju. Vrtis se u krug
Jesi zvao dr?
Ma, svi smo krivi sem xxxane, jedino ona može da mu kaže bukvalno sve, tipa "pukao si načisto" on će joj odgovoriti "Hvala ti puno što si mi ukazala na to, sad tek vidim"
Bilo ko drugi- sve u krug. Samo je sad dodao i "konkretne krivce", non stop me spominje a o Ličaninu tek, Lika je kriv izgleda i kad padne kiša u Novom Sadu
Ne, kriv sam jedino ja što sam se primio i nastavljao, a ti Ličanin ste totalno nebitni. Vi i vaše mišljenje o meni.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ima li kraja ovome?
Jesi zvao dr?
Ne, kriv sam jedino ja što sam se primio i nastavljao, a ti Ličanin ste totalno nebitni.
M O L I M?!
Ja sinoć kažem da se loše osećam jer smo te isterali faktički, kad si to video za SEKUND si se stvorio ovde, sad ti meni kažeš da sam totalno nebitna?
Pička ti materina a ko te ovde vratio??? Da nisam pokrenula JA tvoje vraćanje, još bi se šunjao ovuda izlogovan da te ne vidimo
Uostalom danas jedno po jedno i svi su ti rekli da više podršku nemaš e pa i sa mnom si završio
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 12:16 pm
Ne, kriv sam jedino ja što sam se primio i nastavljao, a ti Ličanin ste totalno nebitni.
M O L I M?!
Ja sinoć kažem da se loše osećam jer smo te isterali faktički, kad si to video za SEKUND si se stvorio ovde, sad ti meni kažeš da sam totalno nebitna?
Pička ti materina a ko te ovde vratio??? Da nisam pokrenula JA tvoje vraćanje, još bi se šunjao ovuda izlogovan da te ne vidimo
Uostalom danas jedno po jedno i svi su ti rekli da više podršku nemaš e pa i sa mnom si završio
Završili smo mi još onda kad si nakon dokazane zablude, nastavila da sereš o meni, samo je eto meni trebalo par dana da shvatim. Kad je neko u stanju tako nešto totalno ofrlje, neosnovano da kaže o tebi, sa takvim ne treba ni da pokušaš da izgladiš odnos, eventualno da sam sačekaš da ti se izvini, što naravno ne očekujem niti od tebe, niti od Ličanina, zanimate me kao izbori na Madagaskaru.
StopBup wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 12:22 pm
M O L I M?!
Završili smo mi još onda kad si nakon dokazane zablude, nastavila da sereš o meni, samo je eto meni trebalo par dana da shvatim. Kad je neko u stanju tako nešto totalno ofrlje, neosnovano da kaže o tebi, sa takvim ne treba ni da pokušaš da izgladiš odnos, eventualno da sam sačekaš da ti se izvini, što naravno ne očekujem niti od tebe, niti od Ličanina, zanimate me kao izbori na Madagaskaru.
Pun si empatije i razumevanja i ljubavi, to prosto isijava iz tvojih postova
A okrećeš se kako vetar duva, sinoć si maltene plakao držeći se za moju suknju.
Pa da, to je ono što svi primećuju, kao da pišu 4 čoveka.
Šizofrenija. Višestruka ličnost.
Ali to nije naš problem.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 12:30 pm
M O L I M?!
Pun si empatije i razumevanja i ljubavi, to prosto isijava iz tvojih postova
A okrećeš se kako vetar duva, sinoć si maltene plakao držeći se za moju suknju.
Pa da, to je ono što svi primećuju, kao da pišu 4 čoveka.
Šizofrenija. Višestruka ličnost.
Ali to nije naš problem.
Umišljaš "plakanje", kao što umišljaš i priče o meni, ja nisam mogao da verujem da i dalje kenjaš sinoć, kad se situacija kao bila smirila, a ne da sam ti plakao. Ispao sam kreten čim sam počeo ponovo da ti objašnjavam stvar, nakon zablude za zatvor, i to što sam ti dokazivao za zatvor sam ispao budala, a idijot sam definitivno ispao kad sam nakon razbijanja zablude o zatvoru, počeo bilo šta da ti pišem, jer si počela ponovo da izmšljaš. Sinoć sam ispao totalni idijot, jer sam opet posle svega počeo bilo šta da ti objašnjavam. U tome ti je fora.
StopBup wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 3:28 pm
Joj ljudi, nadam se da je ovo više gotovo. Nevera kako sranje izbi ni iz čega...
ljubav je u zraku stopili. a? to volim kod tebe kad si njezan a ne agresivni seljak koji se tuce ispred trgovne ili birtije sa ostalimpijanim ljudima. pa tako te i curica iz sela ostavila kada je vidila da se tuces. nakon koliko hodanja?zaboravih dal jedan ili dva dana je ljubav cvala? dva dana jel?malo je jedan dan