Vređam?Akkasha Come Back wrote: ↑Wed Mar 31, 2021 10:25 pm I ti, Viktore, mojne mi diraš @Frajlu!
Sad sam te "čupala" jer sam videla da te nije razumela, ali nije razlog da je vređaš. Peace![]()
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Sto kaze Akkasha - peace
Nisam tako lako uvredljiva
Nisam tako lako uvredljiva
- Akkasha Come Back
Šteta što ovde nema da se nekako stavi do znanja "pročitano" ili "viđeno", ovako nikad ne znam da li je taj ili ta kome je upućen koment uopšte video/la.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
Jedino ovako, citiranjemAkkasha Come Back wrote: ↑Wed Mar 31, 2021 10:31 pm Šteta što ovde nema da se nekako stavi do znanja "pročitano" ili "viđeno", ovako nikad ne znam da li je taj ili ta kome je upućen koment uopšte video/la.
Hahah, jeb'o te, ja sam pomislio da ces ti preksinoć skroz odlepiti. Da ces dici ruku na sebe, nisam razmišljao, jer nikad nisam razmišljao u tom pravcu.
Jesi ti najviše srala i lupala o meni, ali si priču kako sam "nevin i naivan" pokupila od Ličanina. To on voli da izmišlja, sere, spušta druge, u stvari samo misli da to radi, tako hrani svoju bolesnu sujetu, provalices ga i ti do kraja. Od njega je sve krenulo, ne od tebe.
Lagano bre, ne ljutim se ja ništa, niti sam povređen, samo nemam trenutno pametnog materijala za pisanje, pa neću da pišem.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Hahah, jeb'o te, ja sam pomislio da ces ti preksinoć skroz odlepiti. Da ces dici ruku na sebe, nisam razmišljao, jer nikad nisam razmišljao u tom pravcu.
Jesi ti najviše srala i lupala o meni, ali si priču kako sam "nevin i naivan" pokupila od Ličanina. To on voli da izmišlja, sere, spušta druge, u stvari samo misli da to radi, tako hrani svoju bolesnu sujetu, provalices ga i ti do kraja. Od njega je sve krenulo, ne od tebe.
Lagano bre, ne ljutim se ja ništa, niti sam povređen, samo nemam trenutno pametnog materijala za pisanje, pa neću da pišem.
[/quote]
Jesi napravio termin kod doktora? Ako nisi sta cekas?
- Akkasha Come Back
Zato i ja to radim hahaFrajla wrote: ↑Wed Mar 31, 2021 10:32 pmJedino ovako, citiranjemAkkasha Come Back wrote: ↑Wed Mar 31, 2021 10:31 pm Šteta što ovde nema da se nekako stavi do znanja "pročitano" ili "viđeno", ovako nikad ne znam da li je taj ili ta kome je upućen koment uopšte video/la.
Odoh da popijem terapiju pa da spavam. A Stopili došao? A jebA ga, neka ga. Ustvari mi treba da volimo čo'eka koji voli nas (nebitno zbog čega nas voli, lud on ludi mi
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
Laku nocAkkasha Come Back wrote: Zato i ja to radim haha
Odoh da popijem terapiju pa da spavam. A Stopili došao? A jebA ga, neka ga. Ustvari mi treba da volimo čo'eka koji voli nas (nebitno zbog čega nas voli, lud on ludi mia sad se setih, bilo je likova koji su "blejali" sa ekipom u naselju a nikad dim trave povukli nisu, ni cigarete ništa a eto bili sa nama. Neka ga.)
Nisam, sta mi vredi da zovem za termin, kad još nemam pojma kad ću moći da se obuvam i da hodam normalno.Frajla wrote: ↑Wed Mar 31, 2021 10:36 pmJesi napravio termin kod doktora? Ako nisi sta cekas?StopBup wrote: ↑Wed Mar 31, 2021 10:33 pm
Nekrotičko tkivo/krasta i sa ove manje rane mi još nije otpalo, ali će skoro, za veću će trebati više vremena. Imam da previjam stopalo sigurno još dve sedmice.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jesi napravio termin kod doktora? Ako nisi sta cekas?StopBup wrote: ↑Wed Mar 31, 2021 11:01 pm [quote=Frajla post_id=157898 time=<a href="tel:1617222960">1617222960</a> user_id=12211]
[quote=StopBup post_id=157897 time=<a href="tel:1617222811">1617222811</a> user_id=13482]
[/quote]
Nisam, sta mi vredi da zovem za termin, kad još nemam pojma kad ću moći da se obuvam i da hodam normalno.
Nekrotičko tkivo/krasta i sa ove manje rane mi još nije otpalo, ali će skoro, za veću će trebati više vremena. Imam da previjam stopalo sigurno još dve sedmice.
[/quote]
Znaci krasta je razlog