Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Sonja

Post by Sonja »

sunrise wrote:Pravi? Ne znam bas da li vjerujem u tu teoriju "traummann-covjek snova", ne hodaju oni ulicom s nekom lentom di pise "ja sam tvoj tip zivota". Mislim da je za jednu dobru i jaku vezu potrebno puno puno razumijevanja, njega i tebe, rada na sebi, prilagodbe ti njemu on tebi i neki jebeni laganini. Oni tipovi koji ti zdrmaju zivot i poremete te od pocetka do kraja, to su kratke veze i avanture koje su burne i strasne ali ne prezivljavaju.
Moj Traummann me voli kakva jesam, za koga nije potrebno da se sminkam i turbo spremam, koji mi ne zamjera moju nervozu ako me probudi, koji shvaca moju slabost i prihvaca moje mane, koji me dize kad padnem, koji me gura kad zastanem. Koji se smijao mom stomaku kad sam se udeblajla 15kg ali mi nikad nije dao dojam da sam manje pozeljna. Koji mi i dalje svaki tjedan kupi buket cvijeca. Ali, isto tako ponekad fula i to jako pa mi je za rodjendan kupio neku posudu za caj :roll: a ja mu davala liste nekih bijesnih poklona od parsto eura.
Kad smo poceli biti zajedno nije mi ni na kraju pameti bilo da cemo tako dugo biti zajedno i da cemo biti tako bliski i toliko toga ostvariti i imati buducnost pa i dijete jednog dana. A, mozda i jako, jako brzo :-D

Pa ne cekam ja bas princa na belom konju, mislim da ne cekam uopste i da ce se to dogoditi kada bude trebalo. I nista ne forsiram. Ja ne pricam o montiranju (dal si ti normalna :shock: :-D ) vec bas o takvom momku kakvog sam nekada imala i kakvog zelim da imam. Pravi u tom smislu,.....mislim isto sto i ti ali se plasim da me nisi dobro razumela, ili se ja nisam dobro izrazila....

Pozdrav
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
sunrise

Post by sunrise »

Da li sam normalna? Ne znam bas, no slazem se s tim sto si mi sad napisala.

Di nam je Star? :-D hehe
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahahah...very funny...
Sonja

Post by Sonja »

Zona Sumraka wrote:hahahah...very funny...
znate sta me nervira na ovom forumu. Sto vam zamisljam glasove, poglede, kako se smejete, kako izgledate, kakav vam je pogled kada ste tuzni, veseli.....sto recimo sada ne znam da li je Zona ironicna ili...e to me ubi
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
sunrise

Post by sunrise »

moj decko kaze da sam mu jos ljepsa kad pokusavam biti ljuta na njega i kad dizem nos. I iako se full trudim da izgledam bijesno i da me svi zaobidju opet ne mogu kad me nasmijava i kad vidim kako ga to jos vise pali. Dosta nas je stavilo slike tu pa nas mozes zamisliti mada ne vjerujem da sam tebe vidjela a ni za Zonu se ne sjecam. I, ne vjerujem da je ono funny bilo ironicno
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

sunrise ba kako se ne sjecas?...pa slala sam zvrkiju i tebi...zvrky, podsjeti je majke ti da je ja ne podsjecam mahhaha...
e sonja...ma ne moras da znas sve te stvari da bi mogla da me provalis...to je bila mala zajebancija na racun star...enivej...eto da ti docaram u kratkim crtama...ja sam ovako malo zivcana po prirodi, sto se nikad ne bi reklo iz mojih postova :)...znam biti sarkasticna, ali to je uglavnom kao rezultat istancanog humora...i da me znas licno, vjerovatno bi bilo momenata kada ne bi bila nacisto da li se zajebavam ili ne...inace sam visoka metar i divlju jagodu...zovu me "namcor" odmilja, a meni uopste nije jasno sto....rezervisana sam sa ljudima koje ne znam dobro, ali sa rajom koju gotivim sam komunikativna u pm...imam glasan smijeh i inace sam vrlo grlata kad pricam...kao recimo tarzan...sto je smijesno jer moja pojava ukazuje sve, samo ne to...ako sam u crnjaku onda to znam samo ja...rijetko kada placem, a i onda ne volim da me iko vidi...
eto...nadam se da je dovoljno...
Sonja

Post by Sonja »

grlata too
crna kratka kosa
visoka 1,75 ali me zovu sonjica ??????
ironicna do zla boga
dijagnostikovana mi je histerija

pa di si drugarice??? :-D
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
zvrky

Post by zvrky »

hhhahhahahahhahah e blago meni s kim se ja ovde druzim.. :-D

p.s. mene osecaj obicno dobro posluzi pa znam kad se neko zeza ili kad je ironican a kad je trenutno besan itd ali se ipak desi i da se prevarim... Sonja ti jesi dugo na forumu ali si tek od skoro pocela aktivnije da ucestvujes tako da nisi stigla da upoznas ove ljude zato i ne znas dal se zona zeza ili ne,inace zona je poznata po provalama i kratkim komentarima od kojih se ja obicno pokidam od smeha :D mada ume ponekad da bude i prgava :D cmokic
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

I ja imam taj problem sa ironijom... I kad se salim zvucim prilicno ozbiljno, pa se neki prevare. Naravno, oni koji me dobro poznaju osjecaju nijanse... A neki prirodno imaju osjecaj za feeling, pa odmah razumiju. Nego, Sonja jesi bila na Pepersima ?

Isla je skoro cijela moja ekipa, a ja se nesto lomio i presjekao da ne idem... Sve kontam da su Pepersi dobri kao podrska raji koja prica gluposti za stolom i udara po pivama, ali nisu za koncerta... Ja volim divljanje. I tako ne zatrazim slobodan dan na vrijeme. Poslije otisla skoro cijela moja raja i mene bacili u crnjak. Supci me zvali nekoliko puta na sluzbeni telefon. Ja dignem slusalicu sav u tripu trgovanja na berzi, a oni mlate gluposti i cugaju i smiju se i slusaju muziku na putu za Inđiju... Ali, ja sam se zadnji smijao - kazu da je koncert bio zesce sranje. Svega sat vremena i kusur minuta sviranja preko kurca. Cak i repertoar pjesama navodno je bio bezzze. Raja ih izvizdala. A kisa po zavrsetku je dosla kao slag na tortu.

Imas li ti druge informacije ?
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ja jebi ga imam informacije sa njihovog koncerta od prije par godina...onako iskreno, bili su ko neka stvar u hladnoj vodi...mislim oni znaju da naprave spektakl, ali im definitivno fali substance u svemu tome...kiedis (pjevac) sve bolje radi nego sto pjeva...mislim uzivo je katastrofalan...ali su zato predgrupa su bili Queens of the Stone Age i fakat su rasturali...uzivo su bili jos energicniji nego na albumu...
Post Reply