Slike

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: Slike

Post by anfakabl »

Ohne sheiss :)
Hahahhaha ne verujem da si spomenuo ludog buraza..izvini jbg, on je stvarno najbolji frajer.
all that I want is to play
Vlado_M

Post by Vlado_M »

AnAna_mo wrote:Hahahahaha Vlado, isprava nisam opazila mali detalj u kupaćim gaćama, pa sam kontala, evo Vlado stavio svoju sliku, ne mogu da vjerujem!! Kad ono... :D
Jebiga, ovdje se na forumu postavljaju previsoki standardi za moje mogucnosti :). Dozivljavaj me kao lik sa mog avatara. Tako otprilike i izgledam...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ajde briši, sigurna sam da ne izgledas tako.

Maloprije sam preko fejsbuka nekima ovo poslala, ali mi je simpa pa ću i ovdje zakeljiti...
NA
NA
NA.jpeg (35.6 KiB) Viewed 1737 times
Potpis.
adam*

Post by adam* »

Vlado_M wrote:
AnAna_mo wrote:Hahahahaha Vlado, isprava nisam opazila mali detalj u kupaćim gaćama, pa sam kontala, evo Vlado stavio svoju sliku, ne mogu da vjerujem!! Kad ono... :D
Jebiga, ovdje se na forumu postavljaju previsoki standardi za moje mogucnosti :). Dozivljavaj me kao lik sa mog avatara. Tako otprilike i izgledam...

Ma dajjjj.........svi smo mi lepi na svoj nacin....cak mislim da smo mi narkomancine uglavnom lepi ljudi.....egoisti~hedonisti~pametnjakovici......samo ti stavi sliku......
cucla cucla cuclica
adam*

Post by adam* »

koliko sam napumpao sise ...... smesno.......necu vise...obecavam~ko zena sam......sisata~dlakava...........Mahhaahhahahahhaha........ :-D

DSCN4305-manja-sise.jpg
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Brate adame, želela sam da stavim nekih par novih sličica, ali posle ove tvoje... :lol:

Bar ovako da napravim jedan post razmaka :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

moj novi tattoo & pearcing  :-D
moj novi tattoo & pearcing :-D
S6301112.JPG (73.74 KiB) Viewed 1575 times
tattoo.JPG
tattoo.JPG (68.91 KiB) Viewed 1575 times
yeah.JPG
yeah.JPG (87.66 KiB) Viewed 1576 times
CrazyBitch [bigsmile]

P.S. Sad imam pearcing na bradi, jeziku, nosu.. Tattoo na vratu, ruci i još jedan pokušaj tattoo-a na ruci (to treba da sredim ovih dana..) :lol:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
adam*

Post by adam* »

PsyTechGirl wrote:Brate adame, želela sam da stavim nekih par novih sličica, ali posle ove tvoje... :lol:

haahhhhahaahahaaha............znam.....uzasno izgleda slika....ali ta tetovaza.......hm........zamisli se za 30god......kosturi i to......sestro slatka....
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

adam* wrote:
PsyTechGirl wrote:Brate adame, želela sam da stavim nekih par novih sličica, ali posle ove tvoje... :lol:

haahhhhahaahahaaha............znam.....uzasno izgleda slika....ali ta tetovaza.......hm........zamisli se za 30god......kosturi i to......sestro slatka....

A znam.. Jebiga.. Medju nama, tu sam imala ožiljke od gašenja cigare.. To je bilo još ružnije.. :roll:
adam*

Post by adam* »

PsyTechGirl wrote:
adam* wrote:

A znam.. Jebiga.. Medju nama, tu sam imala ožiljke od gašenja cigare.. To je bilo još ružnije.. :roll:

ne ne........oziljci su bas sexy.....nisi upravu.....al' aj.......kosturi su bolji...... :roll:
cucla cucla cuclica
Post Reply