da napisem i ja koju rijec...
mnogo,mnogo sam napredovala za samo ovih mjesec dana...kako vrijeme prolazi,sve sam stabilnija,jaca,sigurnija..nemam trzavica i naglih projena raspolozenja.sve krine trenutke uspijevam da prebrodim samo svojom autosugestijom,kod dr.cu ici sledeci vikend..vise o nije razgovor tipa-treba mi pomoc,vec mi samo ukazuje na neke mogucnosti,upotpunjuje moje misljenje...daje mi predloge i savjete..i bas prija!prije sam isla tamo pod tenzijom,i evo priznajem svaki put sam se vracala placuci..(pocelo smo da radimo na mom djetinjstvu)sad je dozivljavam kao dobru prijateljicu,koju uvijek mogu da pozovem..
knjigu sam zavrsila,182 pitanja eeej..treba da je utvrdim,ALEA IACTA EST
NISAM otisla sad u januaru,jer mi je tacno tada padala godisnjica,pa nisam mojima htjela da nabijam tenzije.kako sam dobra, osjecajna covjece
kupili smo stan u bg,t6o je jedna lijepa vijesti sale,zvrki,joe.. ostale 'komsije' hehehee...ce se vidimo ubrzo
odlucili su i mene da caste,tako da sam upisala engleski,treba da krenem da casove-inace to je oxford centar,diplome su im mnogo jake.hvala im,znam da nisam zasluzila...dacu sve od sebe da to zavrsim!ili ce biti nesto od mene,ili me nece biti..hhehee..proradila opet zivotinja u meni
upoznala sam jednog divnog momka
nema pojma o mojoj proslosti nista,i nece nikad ni znati-bar sto se mene tice...smatra me za jednu mnogo finu i ozbiljnu curu,koja zna sta hoce u zivotu

E,MOJ A....ZIVOTE...
Dolazi za nekih 20ak dana,pa cemo vidjeti...
nedstajala mi je moja ekipa!
ljubim vas!
PER ASPERA AD ASTRA...