O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Akkasha Come Back »

StopBup wrote: Mon Mar 29, 2021 7:29 pm Volim ovu pesmu, već 30-ak godina, isto kao i prvog dana kad sam je čuo. 8-)

https://youtu.be/V73mSEdVIjw
Kakav neukus jbte na sve ovo.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

exosss wrote: Sun Mar 28, 2021 11:51 pm Niti nisam dobio takve odgovore, već u jednini.... ODGOVOR! I to od tebe, kojeg sam njegovao.
ajmo ovako kako se zoves da skzim okos, neznamsta to znaci nije ni bitno. eto sta daja radim sa zivotom. ounkurac mi navigacije i osjetim da me svaki brod sve vise izjebe i da se kuci vraca ko divljak i da vise nisam normalan i ti takoder svi vide, a ne mogu biti ni doma na jednom mjestu i ziviti u toj maoj sredini di zivim jer cu pukniti ko kokica ne od droge nego od samog sebe. i sta da ja sad radim? nisam zadovoljan vise niti na jednom mjestu. niti na radnom niti doma. cak sam pobjego jednovrijeme na otok di imam kucu i tu sam totalno zviznio od samoce i kako ne baratam karticama jer sam nesposoban staviti ju u bankomt i dicilovu to mi mora raditi neko drugi u obitelji. nitinosim kartice. osto sam na otoku sam ko cuđekela, ona bura fijuce ko luda do mora imam stotinjak metara nizbdro, ja se u dva tjedna, mislim da sam bio dvatjedna ili desetak dana darazbistrim glavu. ja sam tamo otisl u tri lijepe picke materene i molio okolo do ce mi dati posuditi lovu da se vratim doma sa otoka. niko me nije jebo pet posto a pola otoka su mi rodbina ali mislim da i sam znas kakvi su dalmatinci ljudi a ja jos vece gubre sto sam sedoveo u situaciju da ne mogu do love i dakle nitko mi nije pomogo. na kraj uu roku od razovora od petminuta i stanja kad me osoba vidila na sta licim i koliko sam propo i kako mi j glava stradala, jedna osoba odavde mi je u roku pet minuta poslala 150 eura da se dovedem u red i odmah taj dan da se vratim doma obitelji i da vise nkad ne pokusam takvo sto biti sam ko dukela.
vidis ajde ada ti meni daj svavhjetsta da ja radim stose posla ticejer ja moram raditi inace ku psihicki propasti i poceti se sto posto drogirati. brodove sam poceo mrziti iz dna duse, turizmom se ne mogu baviti jer tu kucu koristi preko leta svi na otoku i nema smisla prijatejima i puloprijateljima uzimati po apartamanu sto eura. to za mene nije zivot. ja ne mogu biti na jednom mjestu jer ti razumijes sta mene jebe.cim sam par mjeseci na istom mjestu dnosno na brodu ili dima ja pucam i moram misenjati okolis. ne mogu nista lose reci ni za firmu, nakoncuja sam samo tri pomorske fimre promjijenio u meznam ni koliko godina ali po knjizici staroj i jos jednoj starijom, ova mi je sad treca imam kad zgrojim malko vise od godina staza na brodu. neko mislida to nije puno, to je pun kurac. pogotovo sto sam bio godina na rasutim teretima i meni jeto odgovarlo radi dinakie usporene kao i cijelog sistema tavih brodova. firma je prva pasprodala sve brodove i zamijenila nas casnike za ukrajince koji su im jeftiniji plus niza posada filipi jer su duplo jeftiniji, druga firma je bila hr i lopivi iz sdp i hdz su je unistili, nikad nsam bio na kvalitetnijim brodovima jer su bili nasa gradnja i uzivo sam raditi na njma i kao terco i kao sekodo ma i da sam bio obican oiler jer je atmosfera tih nasim brodova bila pozitivna. svaki brod ima dusu. ili zlu ili dobro. ovi su svi imali dobru dusu. neko kaze da dobar brod cine dobri ljudi ima i toga ali to su bili pozitivni brodovi jer su odmah imali takvu vibru i to se odmah osjetio. ajde ti meni daj sabvjet sta ja mogu raditi i kao ta organiziram svoj zivot. dao si mi kritiku na moje pisanje i uvazav jei sad trazim savjet da mi das. ne priznam savjete od par ljudi ovdje jer nemaju pojma sta je ovisnost.
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Tue Mar 30, 2021 5:22 pm
Boga mi me boli glava od onog sto sam danas shvatio. Shvaticu sve sto treba, polako. Mozes mi reci, a i ne moras bas danas, sta konkretno mislis da nisam shvatio, reci ako mislis da treba. Znam da ti mozes da me pogodis, i voljan sam da saslusam...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Tue Mar 30, 2021 8:15 pm
Frajla wrote: Tue Mar 30, 2021 5:22 pm
Boga mi me boli glava od onog sto sam danas shvatio. Shvaticu sve sto treba, polako. Mozes mi reci, a i ne moras bas danas, sta konkretno mislis da nisam shvatio, reci ako mislis da treba. Znam da ti mozes da me pogodis, i voljan sam da saslusam...
Stope, Sanela ti je napisala dobar post. Znas da smo o ovome vec pisali ali nista nisi uspeo da prihvatis/promenis jer ne zelis da shvatis. Uvek je lakse ziveti u oblacima nego u stvarnosti, a to je vec oboljenje.
Ja bi ti od srca preporucila da krenes na psihoterapije jer to je oblast za doktore i oni da ti objasnjavaju.
Ne gubi vreme vise bice ti krivo. Mogao si da vidis kako izgledaju stanja ovde koja su bez terapije i adekvatnog lecenja. Sigurna sam da ne zelis biti takav
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Tue Mar 30, 2021 8:24 pm

Stope, Sanela ti je napisala dobar post. Znas da smo o ovome vec pisali ali nista nisi uspeo da prihvatis/promenis jer ne zelis da shvatis. Uvek je lakse ziveti u oblacima nego u stvarnosti, a to je vec oboljenje.
Ja bi ti od srca preporucila da krenes na psihoterapije jer to je oblast za doktore i oni da ti objasnjavaju.
Ne gubi vreme vise bice ti krivo. Mogao si da vidis kako izgledaju stanja ovde koja su bez terapije i adekvatnog lecenja. Sigurna sam da ne zelis biti takav
Videla si da sam prihvatio taj Sanelin post. Bas sam danas gledao vizit kartu od agencije za psihoterapije, razmisljam o tome iskreno, videcu kako mi bude kad prohodam, ovo sad nije normalno stanje, ovo ubija malo, 20 dana nisam nos promilio napolje, samo na terasu.

A sta mi je to pisano ovih dana? Ti mi nisi nista pisala konkretno do sada, onaj nasrao, Akkasha pucala u prazno, nista konkretno, evo jedino Xxxana sto mi je danas skrenula paznju na komplekse, i one bolestine sto sam pisao u recidivima, i to je jedina konkretna stvar od svih koje su mi napisane ovih dana, sve je bilo neko prepucavanje, i mlacenje prazne slame.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Tue Mar 30, 2021 8:33 pm
Frajla wrote: Tue Mar 30, 2021 8:24 pm

Videla si da sam prihvatio taj Sanelin post. Bas sam danas gledao vizit kartu od agencije za psihoterapije, razmisljam o tome iskreno, videcu kako mi bude kad prohodam, ovo sad nije normalno stanje, ovo ubija malo, 20 dana nisam nos promilio napolje, samo na terasu.

A sta mi je to pisano ovih dana? Ti mi nisi nista pisala konkretno do sada, onaj nasrao, Akkasha pucala u prazno, nista konkretno, evo jedino Xxxana sto mi je danas skrenula paznju na komplekse, i one bolestine sto sam pisao u recidivima, i to je jedina konkretna stvar od svih koje su mi napisane ovih dana, sve je bilo neko prepucavanje, i mlacenje prazne slame.
Pisala sam ti pre i sada ne mogu vise

To tvoje “razmisljam” da odem na terapiju traje preeeeeedugo
Ne mogu se tobom opet zanimati jer svaki put bude isto
Psihoterapija je resenje a ne forum
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Tue Mar 30, 2021 8:39 pm
To tvoje “razmisljam” da odem na terapiju traje preeeeeedugo
Ne mogu se tobom opet zanimati jer svaki put bude isto
Psihoterapija je resenje a ne forum
Hvala ti sto si mi i ovo napisala. Bas me stisla neka teskoba, kajanje, svasta...
xxxana

Post by xxxana »

.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:46 pm, edited 1 time in total.
xxxana

Post by xxxana »

[
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:46 pm, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Tue Mar 30, 2021 9:11 pm Jooj
I dalje pojma nemas
Pomozi mi da shvatim, eto. Da, koliko mogu da se setim, i Sanela mi je napisala nesto konkretno sta sam prihvatio. Nakon pisanja sa tobom shvatio sam da imam problem sa kompleksom tudjeg misljenja, isto tako da sam dobro trenutno sam sa sobom, bolelo bi me dupe da se obazirem na one Licaninove nebuloze.

Hajde, napisi na sta mislis, pomozi mi da shvatim, ukazi mi na gresku tu koju kazes da vidis.

Svoje stanje sada mogu uporediti sa onim tvojim kad nisi znala sta ces sa sobom, onda kad si rekla da bi i stavila misice na noge, ali ne bi da zavrsis na drustvenim mrezama, na to stanje mislim. E ja sam sad tako, samo jos gore, jer ne mogu nigde ni da mrdnem. Totalno sam blokiran, i umno i fizicki. Sinoc pokusao da igram sah sa caletom, jedva 3 partije odigrao, i to na trecoj mi je skorz koncentacija otisla u k. Nista me nije drzalo, uzmem neku zbirku pesama, procitam do 3 pesme, malo mislim o njima, i ne da mi se vise, na silu odgledam neku seriju, i tako. Fale mi treninzi, trcanje, trcanje je top, to sam poceo da praktikujem jos tamo gde sam bio kad smo imali setnju, pa nastavio napolju. "bem mu mater, sad bar mogu duze da sedim, pa cu morati od sutra makar ruke da vezbam sa tegom, probacu i trbusnjake, sklekove jos nema sanse, u glavnom, moram necim razbiti ovu blokadu u koju sam upao.
Post Reply