O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Viktor89

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Viktor89 »

StopBup wrote: Thu Mar 25, 2021 8:59 pm Ja ne kontam baš ni tebe ni nju...
To je dobro. Daleko bilo da ti možeš da me shvatiš.
Viktor89

Post by Viktor89 »

StopBup wrote: Thu Mar 25, 2021 9:13 pm
Viktor89 wrote: Thu Mar 25, 2021 8:30 pm
Ti i napušavanje od žena doživiš kao blagostanje.
Ovo je mnogo podmukliji i bezobrazniji pokušaj provokacije, od mog odgovora.

Ko nije ćorav kod očiju vidi.

Ja jesam malo bezobrazno, ali i sa šalom odgovorio, u glavnom, on kocku predstavlja kao svoj glavni problem, ne cugu.
Ma užas kakav sam.
StopBup

Post by StopBup »

Viktor89 wrote: Thu Mar 25, 2021 9:56 pm
StopBup wrote: Thu Mar 25, 2021 8:59 pm Ja ne kontam baš ni tebe ni nju...
To je dobro. Daleko bilo da ti možeš da me shvatiš.
Da, ne mogu da shvatim potrebu za podmuklim, namazanim pokušajima provokacije na forumu ovog tipa.

Meni je njen post bio smešan, tako sam i odgovorio, ni najmanje ga nisam doživeo kao kako si ti napisao "napušavanje", i još si napisao da ja napušavanje doživljavam kao blagostanje. :)

Nemoj da glumiš naivnu malu Jucu Viktore. :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

[
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:48 pm, edited 1 time in total.
Viktor89

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Thu Mar 25, 2021 10:11 pm

Ja jesam malo bezobrazno, ali i sa šalom odgovorio, u glavnom, on kocku predstavlja kao svoj glavni problem, ne cugu.
Sta li si editovao 3x ovde?
Opra li se konacno?
Može li, Xano, da se opere? Reci.
xxxana

Post by xxxana »

.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:48 pm, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

Opra li se konacno?
Nije mi jasno zašto su me spopali ovo dvoje, u ostalom ni ne zanima me.

Priznajem da sam bez veze dopustio da budem isprovociran glupostima, i odlazim malo da 'ladim, valja se.

Editovao sam greške u pisanju, a da se "perem" nemam nameru, i ja sam živ čovek, ne mogu ni moje reakcije stalno da budu na mestu.

Laku noć!
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Viktor89

Post by Viktor89 »

StopBup wrote: Thu Mar 25, 2021 11:31 pm

Opra li se konacno?
Nije mi jasno zašto su me spopali ovo dvoje, u ostalom ni ne zanima me.

Priznajem da sam bez veze dopustio da budem isprovociran glupostima, i odlazim malo da 'ladim, valja se.

Editovao sam greške u pisanju, a da se "perem" nemam nameru, i ja sam živ čovek, ne mogu ni moje reakcije stalno da budu na mestu.

Laku noć!
Objasni Xani, obavezno.

Možda bi ti razlog zašto si se osetio isprovocirano, trebao biti važniji od kilometarskog objašnjavanja koliki si ti narkoman.
Azurences

Post by Azurences »

Stop bup,leprsavi leptiric ovog sajta koji drugima prosipa muda i pomaze im a od iskustva nema k.Probao dop 2001,pa ga uzimao onako vikendaski i nikad nije osetio krizu,probao lepog,probao met,isparanoisao se od trave pa uzeo mrvu bupa da ga smiri.Ajoj Boze.A do bupa ga doveo dop.Pa bup uzimaju mucenici koji su ceo zivot sjebali.A taj bup je samo jedna usrana tabletica koja ni rad nema,a kad se setim onog kiselkastog usranog ukusa sav se najezim.Sedma osmica te radi kao prva i to droga.Daj nemoj me sprdat!Nisi ti ni probao dop,jer dop uzimas jednom,posle on uzima tebe.Aj to al kako si doso do leponexa.Ja sam to dobio kao terapiju na novosadskoj psihijatriji posle vezanih epi napada.Nije bas neka rekreativna droga.Lezao 50 dana u istraznom i odmah se zgotivio sa glavnim bajom.Pa ti da si bio u zatvoru ti bi odmah postao majmunce,ako su ti rekli tamo sta to znaci.Blago tebi na tvojim problemima.Ne zelim ti da osetis kako je kad mesec dana ne spavas,kad imas psihozu posle overa,samu heroinsku ili tabletomansku krizu.A narkoman jesi po karakternim crtama a to su socijalno emocionalna nezrelost,nesostatak samodiscipline,sebicnost i egocentricnost,negativan stav prema autoritetima,neadekvatno izrazavanje emocija,slabo podnosenje osujecenja i neuspeha i lazljivost.Radi na tome i nemas ti problema sa tableticom.Pa lik u komuni bio na 3 osmice ganom dnevno,patio 2 meseca i tjt.Nije problem bup,problem si ti
Viktore,imam par prijatelja bivsih ozbiljnih kockara koji su se skinuli sa kocke.Palmoticeva je najbolje resenje,institut za mentalno zdravlje.Psihijatri su fantasticni,uslovi su fantasticni,skloni se tamo i slepo se drzi pravila i gledaj svoja posla.Verovatno te ganjaju zelenasi,ali ti u palmoticevu se skloni,tamo ces napraviti i realan plan za vracanje dugova.Kocka je gudra ko svaka druga,bioloska psihijatrija je uznapredovala i definisala da se tokom kockanja luce dopamin,serotonin,noradrenalin i opioid a to je kao da si zakuvao hero i kristale zajedno.Ali palmoticeva ti nece pomoci,ona ce ti dati smernice koje se zasnivaju na najmodernijoj psihijatriji.I uspeces.Ja nisam uspeo jer sam prokleti narkoman i tabletoman,a i kockam,ali ja kockam za gudru,pa mi to nije problem.Akkasha ti si stara skola,tebe vredi citati i rezonujes stvari pravilno.Ali taj lepi,pa tu nema niceg sem balavog jastuka.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

I evo, potvrđuje se ono što smo već pričali: kad Stop piše, svaki put kao da piše neka druga osoba.
Kao 4 čoveka da pišu na smenu.
Prvo mene izvređa, a posle meni objašnjava ne znam ni ja više šta, pominje da je hteo da zaštiti xxxanu od Ličanina, da bi već na sledećoj stranici citirao Viktora i xxxanu rečima: "Ne znam zašto su me ovo dvoje napali"
("Nije mi jasno zašto su me ovo dvoje spopali")

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

E a najviše me nervira onaj njegov "dobrodušni smajli" na kraju rečenice koja je uvredljiva. Sarkazam i ironija, pasivno- agresivno ponašanje, taj smajli mi više ide na kurac nego bilo šta što napiše.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
Post Reply