O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
- Akkasha Come Back
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Izvinite što se mešam, ako sam dobro shvatila Frajla se udala i nije ispričala mužu prošlost.
Pa? A šta je to bitno, prošlost je prošlost.
To me podseća na ono "Koliko si ih imala do sada" ja na takva pitanja samo kažem "Još jednom samo me tako pokušaj poniziti, izbrisaću te iz života!"
Jel', vi muškarci sve možete, i niko nema pravo ni da pita, a ako ste kuratz stavljali u sve što leti i gmiže i to je u redu, jel', samo su žene uvek dežurni krivci, prošlost se samo ženama gleda i tako dalje i tako dalje...
Bože sačuvaj a uostalom kakve to uopšte veze ima sa forumom? Podrška u oporavku jel' to treba "Sruči sve o svakom u cilju da šta? Tako se podržava?
Jasno mi je sad manje-više što me svi upozoravaju na Ličanina. Mada, ja sam već prošla tu njegovu školu, mene je napao odmah, čim sam došla, pa je valjda završio sa mnom.
Jedino si omašio da su mi zubi truli, nisu srećom jer sam redovno išla kod zubara, i kako jedan po jedan se pokvari ako može popravka, ako ne može onda navlaka ili vađenje pa veštački. Tako da mi ništa trulo u ustima nije, rekoh prošli put da mi se polomilo parče zuba i to relativno prednji, 4-ka u gornjoj vilici pa pizdim. Bele je boje, srećom, pa sigurno može popravka, ali jebena pandemija, pa zubari ne rade, a i kad rade, rade samo vađenje.
To kao na robiji, zubar dolazi jedan dan na 3 meseca, nema popravke, samo vađenje. Što je najgore ne znaš koji te tačno zub boli, pa potpišeš da ti vadi odjednom nekoliko.
Zato ja nemam zube. Izvadi prvi- greška, bio zdrav.
Izvadi onaj do njega- eeeee, bravo, iz drugog puta!
E pa tako onda i u donjoj vilici i ode 5 zuba napolje, a od toga samo 2 bila pokvarena, i ne toliko puno, moglo se popraviti ali se to u mardelju ne radi, ko te jebe, treba da budeš srećan što si stigao konačno na red jer se dešavalo da se upišeš, zubar radi satima i ne stigneš na red, onda čekaj naredna 3 meseca da dođe ponovo. A možete misliti šta je 3 dana kad te zub boli, akamoli 3 meseca.
Ja se stvarno nekad divim sama sebi šta sam sve izdržala.
A za Lepoglavu sam čula i gledala sam i neki stari YU film, ono je horor, ja tamo mislim da ne bih preživela u bukvalnom smislu, ne bih preživela, čak ni Ličanin ne govori puno o tome, znači bio pakao.
Pa? A šta je to bitno, prošlost je prošlost.
To me podseća na ono "Koliko si ih imala do sada" ja na takva pitanja samo kažem "Još jednom samo me tako pokušaj poniziti, izbrisaću te iz života!"
Jel', vi muškarci sve možete, i niko nema pravo ni da pita, a ako ste kuratz stavljali u sve što leti i gmiže i to je u redu, jel', samo su žene uvek dežurni krivci, prošlost se samo ženama gleda i tako dalje i tako dalje...
Bože sačuvaj a uostalom kakve to uopšte veze ima sa forumom? Podrška u oporavku jel' to treba "Sruči sve o svakom u cilju da šta? Tako se podržava?
Jasno mi je sad manje-više što me svi upozoravaju na Ličanina. Mada, ja sam već prošla tu njegovu školu, mene je napao odmah, čim sam došla, pa je valjda završio sa mnom.
Jedino si omašio da su mi zubi truli, nisu srećom jer sam redovno išla kod zubara, i kako jedan po jedan se pokvari ako može popravka, ako ne može onda navlaka ili vađenje pa veštački. Tako da mi ništa trulo u ustima nije, rekoh prošli put da mi se polomilo parče zuba i to relativno prednji, 4-ka u gornjoj vilici pa pizdim. Bele je boje, srećom, pa sigurno može popravka, ali jebena pandemija, pa zubari ne rade, a i kad rade, rade samo vađenje.
To kao na robiji, zubar dolazi jedan dan na 3 meseca, nema popravke, samo vađenje. Što je najgore ne znaš koji te tačno zub boli, pa potpišeš da ti vadi odjednom nekoliko.
Zato ja nemam zube. Izvadi prvi- greška, bio zdrav.
Izvadi onaj do njega- eeeee, bravo, iz drugog puta!
E pa tako onda i u donjoj vilici i ode 5 zuba napolje, a od toga samo 2 bila pokvarena, i ne toliko puno, moglo se popraviti ali se to u mardelju ne radi, ko te jebe, treba da budeš srećan što si stigao konačno na red jer se dešavalo da se upišeš, zubar radi satima i ne stigneš na red, onda čekaj naredna 3 meseca da dođe ponovo. A možete misliti šta je 3 dana kad te zub boli, akamoli 3 meseca.
Ja se stvarno nekad divim sama sebi šta sam sve izdržala.
A za Lepoglavu sam čula i gledala sam i neki stari YU film, ono je horor, ja tamo mislim da ne bih preživela u bukvalnom smislu, ne bih preživela, čak ni Ličanin ne govori puno o tome, znači bio pakao.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
- Akkasha Come Back
Jel' može meni neko da objasni zašto su svi našli za pravo baš na ovoj devojci da izigravaju stručnjake i savetnike?!
Tako su i mene "savetovali" na jednom drugom forumu dok nije postalo neizdrživo. Verovatno je bila previše emotivna, iskrena i otvorena, pretpostavljam, jer ako si flegman, neiskren i ne pričaš puno o sebi, nisi materijal za napad.
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
Ma jako je malo pisala o sebi, a i kad napise nesto od toga se napravi ceo scenario i kreira film.Akkasha Come Back wrote: Jel' može meni neko da objasni zašto su svi našli za pravo baš na ovoj devojci da izigravaju stručnjake i savetnike?!
Tako su i mene "savetovali" na jednom drugom forumu dok nije postalo neizdrživo. Verovatno je bila previše emotivna, iskrena i otvorena, pretpostavljam, jer ako si flegman, neiskren i ne pričaš puno o sebi, nisi materijal za napad.
Ali....Devojka se bori kako zna i ume
- Akkasha Come Back

J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
Njoj moraš lepo prići i podstaći je da se otvori ako hoće, a ne joj srati na način na koji to ovde radi "sveznajući" savetnik. Dešavalo se i u zadnje vreme da krene nešto da piše, i eto ti "sveznajućeg", uleće đonom:"Cuko piša u ćaćine ruže!", gde iskopa i ćaću i ruže?Frajla wrote: ↑Tue Mar 23, 2021 8:32 pmMa jako je malo pisala o sebi, a i kad napise nesto od toga se napravi ceo scenario i kreira film.Akkasha Come Back wrote: Jel' može meni neko da objasni zašto su svi našli za pravo baš na ovoj devojci da izigravaju stručnjake i savetnike?!
Ali....Devojka se bori kako zna i ume
I tu naravno nastaje kraj svake normalne priče.
Sto puta joj se hvatao i porodice, a blage veze nema o njenoj porodici...
Ma neću više o tome.
Evo da kažem, mada to svi ovde znaju. Porodica može biti baš bitan faktor u oporavku. Moja porodica hvala Bogu u zadnje vreme dobro funkcioniše i napreduje, dosta smo popravili odnose i komunikaciju. Evo malo pre su na programu "RTS Kolo" bile pesme "Stani, stani, Ibar vodo", i "Još ne sviće rujna zora", mi ih svi zajedno na glas pevali. Inače ko ne zna, u "Još ne sviće rujna zora", muškarac peva o devojci koja mu je umrla. Jedna od najlepših i najtužnijih pesma, mene pogodilo i pustio sam suze. Em pesma, em mi je srce zagrlio kako smo svi zajedno lepo pevali...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Vi ste kao djeca u vrticu kad vas teta ostavi bez nadzora par sati. Toliko ste gluposti napisali na zadnjih nekoliko stranica da je to nevjerovatno. Hajde se malo iskulirajte i shvatite da je svako odgovoran za swbw i da nikog ne mozetw ni na sta natjerati koliko god se vama cinilo da je to za nekog pravo rjesenje. Ok je ukazati na neku gresku, ali konstantno se kritikovati i raspravljati, bgmi ste kao djeca u vrticu.
Licanine, ovo ti je zadnje upozorenje pred ban, ne psuj, vodi racuna kako se obracas drugima. U svakom postu k*rac spominjes, pa de se malo saberi. Jeste ovo forum, ali nije ulica.
Licanine, ovo ti je zadnje upozorenje pred ban, ne psuj, vodi racuna kako se obracas drugima. U svakom postu k*rac spominjes, pa de se malo saberi. Jeste ovo forum, ali nije ulica.
- Akkasha Come Back
Da znaš Senči da jesmo, a to za psovanje ja nisam ni primetila. Pazi stvarno, ali ne smeta, hoću reći da je mnogo gore hirurški precizno, kulturno i gramatički pravilno nekoga duboko povrediti mnogo gore nego psovati u vetar, mada razumem i tebe, na šta bi ličilo da SVI sad tako pričaju, ovako Ličanin je takav kakav je, ja ustvari njega ne mogu da zamislim da ne psuje 
Ulažem kviska za produženje Ličaninovog života
@Stope moraju ljudi iz sveta da dođu da bi mi sa Balkana uvideli vrednosti svoje kulture. Meni je trebalo da mi Faith No More otpeva "Hajde Jano" a evo i tebi "Još ne sviće rujna zora" od ...ja mislim da su oni iz Madrida, nisam sigurna, evo link: https://youtu.be/PRnLazcAark
Ulažem kviska za produženje Ličaninovog života

@Stope moraju ljudi iz sveta da dođu da bi mi sa Balkana uvideli vrednosti svoje kulture. Meni je trebalo da mi Faith No More otpeva "Hajde Jano" a evo i tebi "Još ne sviće rujna zora" od ...ja mislim da su oni iz Madrida, nisam sigurna, evo link: https://youtu.be/PRnLazcAark
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
- Akkasha Come Back
P.S. Barselona, nije Madrid
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
Ja vala baš znam te stare narodne, izvorne pesme i obožavam da ih pevam. Ubedljivo su najbolje za pevanje.Akkasha Come Back wrote: ↑Tue Mar 23, 2021 10:12 pm Da znaš Senči da jesmo, a to za psovanje ja nisam ni primetila. Pazi stvarno, ali ne smeta, hoću reći da je mnogo gore hirurški precizno, kulturno i gramatički pravilno nekoga duboko povrediti mnogo gore nego psovati u vetar, mada razumem i tebe, na šta bi ličilo da SVI sad tako pričaju, ovako Ličanin je takav kakav je, ja ustvari njega ne mogu da zamislim da ne psuje
Ulažem kviska za produženje Ličaninovog upozorenja![]()

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
- Akkasha Come Back
Ja ne znam i zaprepastila sam se kada su ljudi iz celog sveta rekli da je Balkanska kultura nešto posebno.StopBup wrote: ↑Tue Mar 23, 2021 10:17 pmJa vala baš znam te stare narodne, izvorne pesme i obožavam da ih pevam. Ubedljivo su najbolje za pevanje.Akkasha Come Back wrote: ↑Tue Mar 23, 2021 10:12 pm Da znaš Senči da jesmo, a to za psovanje ja nisam ni primetila. Pazi stvarno, ali ne smeta, hoću reći da je mnogo gore hirurški precizno, kulturno i gramatički pravilno nekoga duboko povrediti mnogo gore nego psovati u vetar, mada razumem i tebe, na šta bi ličilo da SVI sad tako pričaju, ovako Ličanin je takav kakav je, ja ustvari njega ne mogu da zamislim da ne psuje
Ulažem kviska za produženje Ličaninovog upozorenja![]()
@Stope moraju ljudi iz sveta da dođu da bi mi sa Balkana uvideli vrednosti svoje kulture. Meni je trebalo da mi Faith No More otpeva "Hajde Jano" a evo i tebi "Još ne sviće rujna zora" od ...ja mislim da su oni iz Madrida, nisam sigurna, evo link: https://youtu.be/PRnLazcAark![]()
Doduše, meni se ne sviđa etno nijedne zemlje, nemam osećaj za to.
Ja nisam normalna
Valjda je bitno na čemu odrastaš. Ja dok sam odrastala na TV su se u okviru školskog programa davale opere i operete, tako da moja generacija ili obožava operu ili mrzi do srži, sredine nema. Ja spadam u grupu koja je obožavala, sad nemam strpljenja, dugo traje a sve znam, tada su mi bile umesto filma, kad nema film, daj operu, ima radnju, isti kurac, (izvini Sanela) a posle sam zavolela i operu, sećam se da sam davala sve od sebe da otpevam taj sopran, ali ne vredi, nikad nisam uspela
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)